Wildstar - Dyskusja ogólna

Onyoki chetnie zagram z wami na serwie pvp macie moze jakiegos ts? Dzis kupilem gre mam juz kluczyk ale czekam najpierw dobije max mozliwy na trialu i potem aktywuje. Jakbys chcial mi pomoc co do wyboru postaci i w ogole pogadac o gierce bo jestem zielony to napisz mi pw

Wysłałem tobie namiary na TSa.

Jak się idzie pierwszy raz na dunga, to na każdym bossie musi być 2+ wipów żeby wyłapać jak na niego grać :D dungi jak dla mnie straszne trudne, mimo że gram jako healer... Dziś dung Ruins of Vel kahz (chyba tak) 15+ wipów i 2h grania... Szkoda, że mi kompa ścieło i musiałem resetować i przegrana... Jutro trzeba się zemścić :D

No ja podobnie. Robiłem go jakoś 1:40. Kilka razy ludzie wychodzili z party i trzeba było czekać na nowych. Nie było lekko.

Dojdziecie do rajdow to wipy po 40 + razy na jednym bosie to normalka ( chociaz teraz po bufie gearow jest latwiej ) :) Szkoda ze znerfili wymagania do klucza rajdowego :( wyobrazcie sobie ze kiedys dunga trzeba bylo zrobic w okreslonym czasie ( na range silver ) zeby zaliczylo achivka dla klucza rajdowego . Wychodzilo okolo 2 wipy max na dungu :) Bardzo zaluje ze to znerfili ale coz poradzic

Kel Voreth to IMO jeden z łatwiejszych dungów (na veteranie jeszcze trudniej niż teraz macie). Potem dopiero zacznie robić się ciekawie, a niektórzy bossowie na rajdach to już całkiem kosmos ^^.

Tego się domyślam skoro dungeon na 20 lvl ;p Jestem ciekawy co będzie później.

Na Veteran KeV trudny jest tylko ostatni boss. Bardzo dużo gibania i mechanik.

Najlepszy dung dla mnie to Stormtalon mechaniki na ostatnim bosie ehh fajne :)

Nie wspominaj mi nawet o tym. To jest dosłownie Healer Hell, a co 10 sekund coraz gorzej. Nie ma jak boss "Hmm, no nie ma czystego Enrage timer, ale im dłużej go robicie, tym większe piekło macie". Zrobiłem raz na golda, RAZ!

Ten confuse keidy jest electric field moja ulubiona mechanika ^^ A stormatoln na gold to naprawde gz malo kto go zrobil ^^ ( osobiscie 2 razy ) Najgorszy moment dla mnie omijanie all tornad na 2 bosie ^^

Nie żałuje, że kupiłem WS nawet jak mój komp nie spełnia wymagań :D. To będzie chyba pierwszy MMORPG w którym wbije capa :D

PS. Szkoda tylko, że musze grać na low grafice podczas dungeonów żeby wyciągnąć jak najwięcej FPS'ów, ale szczerze mówiąc WS nawet na low fajnie wygląda

I jeszcze jedno: jakie addony polecacie? :)

Oddam konto za free ;) okazało się że wymagania tej gry są dla mojego komputera za wysokie ;) Pierwszy komentarz dostanie ;)

Chętnie przygarne dla kumpla ;)

Nie żałuje, że kupiłem WS nawet jak mój komp nie spełnia wymagań . To będzie chyba pierwszy MMORPG w którym wbije capa PS. Szkoda tylko, że musze grać na low grafice podczas dungeonów żeby wyciągnąć jak najwięcej FPS'ów, ale szczerze mówiąc WS nawet na low fajnie wyglądaI jeszcze jedno: jakie addony polecacie?

W filmku podalem "najlepsze MOIM zdaniem addony " https://youtu.be/uNBy97dJq6k?t=3m23s ( jezeli timer nie zadziala to od 3:23 ) Niektore moga byc out of date i nie dzialac ale warto sprobowac zainsatlowac :)

Na Stormtalona wystarczy w sumie wziąć skilla na CCBreak, albo nauczyć się chodzić na confuse, co nie jest trudne, ale z randomami raz się męczyłem 2h, więc niektórym może to sprawić problem :). Osobiście uważam Skullcano za znacznie trudniejsze.

Silrind nie chodzilo mi o trudnosc mechanik tylko ktory dung ( boss ) osobiscie bardziej sie podoba :) Skulcano jest dla mnie meczarnia 1h przebijania sie przez trashe itd no thx :)

Ja akurat, jeżeli mówimy o Veteranach, najbardziej lubię właśnie Skullcano, a najmniej Sanctuary of the Swordmaiden.

Na Skullcano uwielbiam ścieżkę z królikiem ;]

Wiecie może gdzie mogę dorwać kluczyk do +30 albo chociaż +15? Bo wróciłem chwilę na trialu i jakoś tak wyszło że znów bym sobie w WS pograł a nigdzie nie mogę znaleźć kluczy (nawet na alledrogo <_< )

@up na g2a podobno za 13zl, po dodatkowych opłatach 23.

Aktualnie najtaniej na g2a.com z shieldem i podatkiem VAT wychodzi 28,28zł. Jesli będziesz płacił przez PSC musisz sobie jeszcze 10zł doliczyć.