Takie życie
Wildstar - Dyskusja ogólna
Hehehe cute!
A ja mam pytanie odnośnie salvage'owania itemków Opłaca się to w ogóle robić? Czy sprzedawać wszystko jak leci do vendora? (aktualnie mam 10 level
Prawie wszystko co możesz salvage'uj. Zostawiaj tylko to, co Ci potrzebne/potem trade'owalne itemki z dungów/raidów na AH możesz wystawiać.
Takie pytanie ogolne... Troche sie pozmienialo w WS i chcialam sie zapytac: " Jakie itemy dla poczatkujacych graczy sa najlepsze do (normal czy vet.) dungow? A pozniej co lepiej do raidow...?"
Dropniete - jak juz to z czego najlepiej, z craftu, kupione jakiegos NPC(wiem cos o tym specjalnym dungeon NPC )albo moze z questow?
Pytam sie, bo kazdy cos innego twierdzi ^^ Jedni twierdza, ze trzeba isc na zywiol i od razu na dungach lepsze itemy dropic, drudzy ze z lepszego craftu sie oplaca...Inni jednak kupili od NPC albo z AH itp itd... Ja to mam z kazdego po trochu To co lepsze to biore XD A wy?
Zacząłem grać na Jabbicie po stronie Exile 8lvl Stalker i dalej rośnie
Przeniosłem się na server Pvp, ale granie po stronie Dominion jednak nie jest dla mnie, stąd moje pytanie, czy jest jakaś żywa gildia po stronie Exile ? Atm 24 Esper. Ludzie powoli się zbierają na servie pvp, więc jeśli ktoś faktycznie chce się tam przenieść, to według mnie lepiej to zrobić teraz żeby zachęcić jeszcze więcej ludzi
Takie pytanie ogolne... Troche sie pozmienialo w WS i chcialam sie zapytac: " Jakie itemy dla poczatkujacych graczy sa najlepsze do (normal czy vet.) dungow? A pozniej co lepiej do raidow...?"Dropniete - jak juz to z czego najlepiej, z craftu, kupione jakiegos NPC(wiem cos o tym specjalnym dungeon NPC )albo moze z questow?Pytam sie, bo kazdy cos innego twierdzi ^^ Jedni twierdza, ze trzeba isc na zywiol i od razu na dungach lepsze itemy dropic, drudzy ze z lepszego craftu sie oplaca...Inni jednak kupili od NPC albo z AH itp itd... Ja to mam z kazdego po trochu To co lepsze to biore XD A wy?
Napisz ci wedlug kolejnosci jak wyglda " efektywne zbieranie geru " Wbijamy fresh 50 > gear questowy ( ewentualnie jak mamy reputacje to reputacyjny od npc z map ) lub crafcony > spam adventurow + shiphandow > spam dungow ( na coiny do gearu ) > rajdy ... Od tyle najlepiej wbijac wedlug tej kolejnosci . OFC jak ktos ma grupe odrazu moze na dugi sie rzucic
Czy ktoś z was też ma czasami spadki fps'ow? Gram na high, działa płynnie, do czasu, aż nie pojawię się obok nawet mniejszej osady, w której brak innych graczy. Dopiero gdy się oddale wszystko wraca do normy. A gram na: i7-4700, GTX850M, 8GB. Pomocy
Czy ktoś z was też ma czasami spadki fps'ow? Gram na high, działa płynnie, do czasu, aż nie pojawię się obok nawet mniejszej osady, w której brak innych graczy. Dopiero gdy się oddale wszystko wraca do normy. A gram na: i7-4700, GTX850M, 8GB. PomocyW miastach/osadach jest strasznie dużo szczegułów, najlepiej obniż troche grafike i wszystko powinno być dobrze, sam tak robie.
Dzisiaj byłem na dungeonie z 20lvl, powiem tylko tyle, ta Gra wymiata! Dungeon na 20lvl, a czułem się jakbym robił raid typu normal/heroic z wowa. Miodzio!!
@Misza gram na ultra i też mam czasami spadki z 115 do 70 fps ;( Np normalnie 115-120, a w stolicy 70
Dziwna sprawa, bo np w tej chwili przebywam w większej osadzie, nie przycina, a w niektórych mniejszych tak. Obniże do medium bo z tego co widze to nie ma wielkiej róznicy od high. Jakoś to przeżyje a tak jeszcze zapytam, ktoś z Was prowadzi gildie po stornie Exiles pvp?
@up My prowadzimy na pvp, ale po stronie dominion. W razie czego zapraszamy serdecznie
Już ktoś pytał wcześniej i chyba na ten moment nikt stąd nie prowadzi gildii na Luminai po stronie Exile. Jest nasza u Dominion, Na PvE jest po obu stronach.
Jest tutaj może jakiś w miarę ogarnięty SpellSlinger grający PVP który mógłby się podzielić buildem? Dopiero zaczynam, ale chciałbym już powoli wszystko rozdawać tak jak ma być.
PS Wiem że nie każdemu się w danym setupie będzie grało dobrze, ale jednak póki co nie będę sam nic kombinował bo się nie znam
PS2 Jeszcze jedno pytanko. Czyli jeśli kupiłem grę za 1$ 15.06 i aktywowałem też tego samego dnia, to będę miał sloty na postacie (reszta bonusów mnie nie interesuje)? Wiem że odpowiedź prawdopodobnie bym znalazł na poprzednich stronach, ale przyznam szczerze że nie chce mi się tego wszystkiego czytać.
@up Możesz tutaj http://ws-base.com popatrzeć, może znajdziesz coś ciekawego. Btw amp możesz resać za grosze, więc jak źle rozdasz nic się nie stanie. Polecam samemu eksperymentować i szukać swojego buildu. Powodzenia
Tak, będziesz mial dodatkowe sloty.
Witam. Jak klucz aktywować na wersji eu, ponieważ użyłem już kilku kluczy i aktywowały mi się konta tylko na US. Klucze nie zdobyte z Humble Bundle.
Robisz konto tutaj http://www.wildstar-online.com/en/ i wpisujesz klucz w nowo zrobionym koncie.
Moze kupiles klucze do wersji US.
Przed wpisaniem polecam włączyć triala zrobic postac i wtedy wpisać.
Witam!
Mam pytanko : Czy opłaca się kupić WildStar Deluxe Edition?
Dziwna sprawa, bo np w tej chwili przebywam w większej osadzie, nie przycina, a w niektórych mniejszych tak. Obniże do medium bo z tego co widze to nie ma wielkiej róznicy od high. Jakoś to przeżyje a tak jeszcze zapytam, ktoś z Was prowadzi gildie po stornie Exiles pvp?
Tak czasami spadki fpsow sa z nikad , ponoc jest jakas gildia na pvp servie wczoraj prowadzony byl nawet stream - sam bede sie tam przenosil bo premierze f2p - tez radze Ci jak narazie zrobic transfer na pve a pozniej przeniesc sie na f2p przed premiera(transfery sa dostepne co 7 dni bodajze).
PS. MA ktos jakis sposob na syzbkie expienie ? bo ten lvl leci jakby nie mogl .