Guest Pass key
RTMZZ6T9NRWXZC0W0XFJ
DS5GD09M8GT2QDKSWS3Z
TUBLU02WMB18YATE1AT2
Może się komuś przydadzą
Guest Pass key
RTMZZ6T9NRWXZC0W0XFJ
DS5GD09M8GT2QDKSWS3Z
TUBLU02WMB18YATE1AT2
Może się komuś przydadzą
Guest Pass keyRTMZZ6T9NRWXZC0W0XFJDS5GD09M8GT2QDKSWS3ZTUBLU02WMB18YATE1AT2Może się komuś przydadzą
Guest pass daje cos wiece niz trial ?? tez mam do oddania 3.
guest passy sa TYLKO trialami
Cena creeda na serwerze pvp mocno spadła. SS jako dowód.
patrzylem godizne temu i po 10p byl ^^ jednak ludzi dalej tam pratycznie nie ma...nie bede nawet pisal o bg na 30+ bo nawet na PVe graniczy z cudem dostanie sie na bg powyzej 30 lvla lub na dg 35+....albo finder jest zepsuty
BTw dzis strasznie fpsy leca w dol ...cos po maintance znowu zepsuli?
Ja nie narzekam, przynajmniej mam szanse uzbierać
patrzylem godizne temu i po 10p byl ^^ jednak ludzi dalej tam pratycznie nie ma...nie bede nawet pisal o bg na 30+ bo nawet na PVe graniczy z cudem dostanie sie na bg powyzej 30 lvla lub na dg 35+....albo finder jest zepsuty BTw dzis strasznie fpsy leca w dol ...cos po maintance znowu zepsuli?
Nie ma jak po 25p? Bg/dungi/itp. wyszukuje z obydwóch serwerów, wiec taki sam czas oczekiwania.
Właśnie dlatego gildia jest przydatna , zapraszam do naszej gildii
dla osoby grajacej po 4-6 dziennie duzo zabawy sie znajdzie czy szybko sie znudzi?
Expienie nie jest szybkie jak w teraźniejszych MMO, więc zajmie trochę czasu. Masz questy, adventures, shiphandy, dungi, challenge, zwiedzanie mapy, robienie zadań do swojej ścięzki. Myślę, że robota się znajdzie. My czasem z Oynokim siedzimy po prostu w którymś z naszych domów, próbujemy zrobić challenge z wejściem na szczyt skały i gadamy ;p
Można gdzieś sprawdzić status swojego ticketa?
Jeszcze co do ludzi na PvP. Na startowych lokacjach jest z 7 osób minimum. W mieście coraz więcej osób się przewija. Ludzie przybywają. Nie wiem po co ciągle donek marudzisz, że tam nie ludzi. Chcesz specjalnie zniechęcać, żeby nikt tam nie szedł?
Jeszcze co do ludzi na PvP. Na startowych lokacjach jest z 7 osób minimum. W mieście coraz więcej osób się przewija. Ludzie przybywają. Nie wiem po co ciągle donek marudzisz, że tam nie ludzi. Chcesz specjalnie zniechęcać, żeby nikt tam nie szedł?
Dobrze, że napisałeś, bo już sceptycznie zacząłem podchodzić.
Wbiłem sobie na PvE server sprawdzić cenę CREEDa tam i jest za 28,99 platyny, czyli odrobinę drożej niż na PvP ;p
Wbiłem sobie na PvE server sprawdzić cenę CREEDa tam i jest za 28,99 platyny, czyli odrobinę drożej niż na PvP ;p
to zalezy od godziny czasem jest po 21 rano a przewaznie 26-27 co z tego jak i tak przed 50 nie ma szans na dostanie sie na bg czy dg
@up Pisałem już wyżej, finder wyszukuję ludzi z obu serwerów, więc tyle samo czekasz na pve jak i na pvp.
wiem ze tyle samo ^^ jest jaks gildia na pvp po stronie exile ??
Wie ktos gdzie moge tanio Wildstara kupic?
wiem ze tyle samo ^^ jest jaks gildia na pvp po stronie exile ??
Istnieje gildia po stronie Dominion
Istnieje gildia po stronie DominionBardzo fajnie że podałeś nazwe.
@hasira - po to jest kombinezon zeby nie byz zatrutym - narzekanie na 1 buga nosz starsznie zbugowana Jedyny irytujacy bug , ktory spotkalem to lvle w gildi , ktore sa nieprawdziwe w stosunku do tych , ktore maja ludzie.
Byłam w polu ochronnym więc kombinezon nie był mi potrzebny, poza tym jakim cudem zakażenie utrzymywało się na mnie w mieście to tego nie rozumiem, więc jest to bug. Zresztą nie jedyny, wielokrotnie spotkałam się z questami typu "jak się nie wylogujesz to go nie zrobisz" bo obiekty do nich czasem dziwnie znikają albo nie da się z nimi wejść w interakcje, dopiero relog pomaga. No ale tyle dobrego bo w WoWie jak mi się zbugowała strefa w której znikały mi mobki gdy się do nich zbliżyłam to relog niestety nie pomagał i czekałam trochę aż to naprawili. Już nie wspomnę o tym legendarnym queście z Kodo, który od kilku lat nadal jest nienaprawiony... xD #królmmosomuch
Ale wracając do samej gry to na razie jakoś minęła mi ochota na nią, no i brak czasu. Czekam w sumie aż będzie f2p bo więcej ludzi będzie, teraz na dungi się troszkę czeka. Ale ogólnie jestem z gry zadowolona i na pewno będę w nią więcej grywać. Szkoda tylko, że wśród moich znajomych nie wzbudziła zbyt wielkiego entuzjazmu, więc nie mam zbytnio co na nich liczyć, no ale płakać nie będę, znajdę nowych