Byłam w polu ochronnym więc kombinezon nie był mi potrzebny, poza tym jakim cudem zakażenie utrzymywało się na mnie w mieście to tego nie rozumiem, więc jest to bug. Zresztą nie jedyny, wielokrotnie spotkałam się z questami typu "jak się nie wylogujesz to go nie zrobisz" bo obiekty do nich czasem dziwnie znikają albo nie da się z nimi wejść w interakcje, dopiero relog pomaga. No ale tyle dobrego bo w WoWie jak mi się zbugowała strefa w której znikały mi mobki gdy się do nich zbliżyłam to relog niestety nie pomagał i czekałam trochę aż to naprawili. Już nie wspomnę o tym legendarnym queście z Kodo, który od kilku lat nadal jest nienaprawiony... xD #królmmosomuchAle wracając do samej gry to na razie jakoś minęła mi ochota na nią, no i brak czasu. Czekam w sumie aż będzie f2p bo więcej ludzi będzie, teraz na dungi się troszkę czeka. Ale ogólnie jestem z gry zadowolona i na pewno będę w nią więcej grywać. Szkoda tylko, że wśród moich znajomych nie wzbudziła zbyt wielkiego entuzjazmu, więc nie mam zbytnio co na nich liczyć, no ale płakać nie będę, znajdę nowych
Ja jeszcze zadnego q nie mialem zbugowanego - tak wiec zalacz sobie fixa. CO do f2p - lepiej wbijc teraz lvl bo pozniej nie bedziesz mogla ubic moba przez miesiac.
60% ludzi quituje z tej gry- do 25 lvla co chiwle kogos sie spotyka msowo ludzi na mapach 30+ raz na jakis czas