mam pytanie. czy mozna jeszcze jakos zrobic tak aby zakupic wildstara i miec wszystko odblokowane raz na zawsze? czy Ci ktorzy nie kupili gry+subskrypcji juz do konca gry bede zmuszani wykupywac subskrypcje aby nie miec blokad?
Wildstar - Dyskusja ogólna
A no. Nie oszukujmy się. W przypadku takich gier trzeba sobie chcąc nie chcąc dopasować swoje życie do rozpiski raidów - nie odwrotnie.
Pudełkowa wersja nie odblokowuje "wszystkiego na zawsze". Jeśli chodzi ci o ten obrazek: http://mmorpg.org.pl/ckeditor_assets/pictures/1809/content_1-vert.jpg to on wprowadza w błąd, osoby, które zakupiły pudełko dostają tylko cztery pierwsze udogodnienia (zwiększenie slotów na postacie/bank, dekoracje) a cała reszta jest tylko w subskrypcji.
Ilość slotów możesz zwiększyć na zawsze, wykupując je po prostu w Item Shopie, boxowcy już tego nie muszą, aczkolwiek max. ilość slotów na postacie to 14, a nie 12, więc mogą sobie dokupić jeszcze dwa.
mam pytanie. czy mozna jeszcze jakos zrobic tak aby zakupic wildstara i miec wszystko odblokowane raz na zawsze? czy Ci ktorzy nie kupili gry+subskrypcji juz do konca gry bede zmuszani wykupywac subskrypcje aby nie miec blokad?
Zapewne sprzedaja jeszcze boxowe wersje gry. I zapewne kod nadal mozna aktywowac. Z tego co wiem np. kody z Humble Bundle za 1$ sa wazne do konca tego roku.
Abonament bedzie musial oplacac kazdy. Czy to gracz free czy box aby mieć dostępne bonusy w grze.
@Hasira thx za info. a te creedy w zakupione od innych graczy co odblokowuja?
CREED odblokuje miesiąc subskrypcji.
dzieki za szybka informacje criss85 i Hasira. pozdrowienia!
Tylko ja mam "Unable to connect"?
Nie tylko Ty. Jest przerwa techniczna
Wszyscy mają bo serwery o 14 zostały wyłączone bo mają ogarnać lagi. Przerwa podobno miała trwać tylko 30 minut, ta...
Open PvP w WS ma jakiś konkretny cel czy raczej walczymy o pietruszkę?
2443 w kolejce i 23h czekania... teraz pokazuje 4h... to jakis zart? ... to sobie pogralem
Hmm,mnie się wydaje,że znów wyłączyli serwery ? ,,Unable to Connect,,
EDIT:dobra,działa już
EDIT2: Właśnie pokazuje mi 3/3 na slotach do postaci,przedtem było 3/12,a pudełko mam zakupione od bundla...coś im się sypie,loguje mi się tylko do wyboru postaci,wczytuje pasek do końca i cofa znów do char select...
Jak mozna nie otworzyc nowych serwerow podczas przejscia na f2p... to jest dla mnie nie pojete... ludzie beda w kolejkach, lagi, wszystko zapchane...
Hmm,mnie się wydaje,że znów wyłączyli serwery ? ,,Unable to Connect,,EDIT:dobra,działa już EDIT2: Właśnie pokazuje mi 3/3 na slotach do postaci,przedtem było 3/12,a pudełko mam zakupione od bundla...coś im się sypie,loguje mi się tylko do wyboru postaci,wczytuje pasek do końca i cofa znów do char select...
Ja mam to samo, po tym patchu teraz znikły mi przedmioty "Mount, pet i jakieś tam pierdoły" które były przypisane do konta na wszystkich postaciach. Mount który już odblokowałem nie działa, ponieważ pisze mi że mam za mało jakiś tam pkt.. a działał normalnie. i również teraz nie mogę się zalogować
Ej właśnie, wiadomo coś o nowych serwerach? No bo to faktycznie takie trochę dziwne, że żadnych nowych nie otworzyli, a przydałby się co najmniej jeszcze jeden PvE bo PvP póki co kolejek jako takich nie ma...
Ja ogólnie teraz pykam na PvP, zrobiłam sobie tam nową postać, bo na Jabbit nie da się wejść...
A po co otwierać nowe które będą świeciły pustkami za miesiąc? Powinni chanelle stopniowo dodawać
Takie lagi i kolejki są że się grać nie da... w dungeonie nam całe pt zlagowało że nikt nic robić nie mógł, można było tylko wyjść przez dungeon findera z pt.
Ahh,jak dobrze,że mnie kolejki praktycznie omijają ^^
Ale z tymi lagami na Jabbicie można jedynie spokojnie daily i konkrakty zrobić,podobno na PvP serwie całkiem nieżle jest
Gram na pvp i jest dobrze. Tylko ta optymalizacja psuje wszystko... ;/