Wildstar - Dyskusja ogólna

E, poziom trudności tej gry nie jest wcale taki straszny, na moim pierwszym dungeonie zrobiłam tylko 7 wipe teamowi, byli o dziwo bardzo wyrozumiali... :P Ogólnie wszystko jest trudne jak robisz to pierwszy raz, potem już w sumie nie ma w tym żadnej trudności. Powiedziałabym nawet, że poniekąd jest to łatwiejsze niż np.w GW2 gdzie zwykle bossy spamią tak dużą ilością aoe, że nie idzie zrobić uniku przed wszystkimi (to, że cała gra jest casualowa to już inna sprawa, porównuję tylko mechanikę i to co się dzieje na ekranie)

Ja dzisiaj w ogóle nie zagrałam i widzę, że dobrze zrobiłam bo zamiast być lepiej niż wczoraj to jest gorzej, ta... Ciekawe jak długo utrzyma się taki hype, tyle, żeby oni sobie tym nie strzelili w kolano bo tymi lagami i kolejkami tylko zniechęcają graczy i potem faktycznie wystarczą im tylko te serwery co są bo ludzie przestaną stać w kolejkach i o grze zapomną.

Ja to tylko trzymam kciuki żeby gierce się udało. Chodzi mi o to żeby była taka liczba graczy na serwerach żeby cały czas było z kim rajdować, żeby ją ciągle rozwijali i żeby nie zrobili jakiegoś głupiego posunięcia typu p2w.

E, poziom trudności tej gry nie jest wcale taki straszny, na moim pierwszym dungeonie zrobiłam tylko 7 wipe teamowi, byli o dziwo bardzo wyrozumiali... Ogólnie wszystko jest trudne jak robisz to pierwszy raz, potem już w sumie nie ma w tym żadnej trudności. Powiedziałabym nawet, że poniekąd jest to łatwiejsze niż np.w GW2 gdzie zwykle bossy spamią tak dużą ilością aoe, że nie idzie zrobić uniku przed wszystkimi (to, że cała gra jest casualowa to już inna sprawa, porównuję tylko mechanikę i to co się dzieje na ekranie)Ja dzisiaj w ogóle nie zagrałam i widzę, że dobrze zrobiłam bo zamiast być lepiej niż wczoraj to jest gorzej, ta... Ciekawe jak długo utrzyma się taki hype, tyle, żeby oni sobie tym nie strzelili w kolano bo tymi lagami i kolejkami tylko zniechęcają graczy i potem faktycznie wystarczą im tylko te serwery co są bo ludzie przestaną stać w kolejkach i o grze zapomną.

zgadzam sie, mozna liczyc ze odbije sie im w tą lepsza strone i beda sie ciagle rozwijac. Pozostaje tylko czekac az sie luzniej troszeczke zrobi. No nic wracam do Diablo ;p

Chcialem tylko zaznaczyc, ze na subskrypcji jak ktos tutaj pisal ze jest 2000 w kolejce, ja wbilem i 7os w kolejce, czyli majac suba masz priorytet(osobna kolejka ;p).

ja wczoraj na subie to miałam 6k+ kolejki :D a jak już prawie 1k było to nagle wypalili z przerwą techniczną :P dziś bez problemów weszłam.

Kolejki chyba naprawili. Jest 16 a mi się udało wbić bez problemu. Jeszcze tylko lagi i będzie idealnie. :D

Lagi też chyba naprawili bo ja dziś nie mam żadnych

wczoraj miałam lekkie lagi aczkolwiek szybko się na serwery dostałam.. dziś nawet postaci wybrać nie mogę :D

@ weszłam! i nie ma lagów :D widocznie problem tylko z wejściem jest :)

Postac stworzona, lecz nie mozna wejsc do gry. Po ekranie ładowania od nowa wyrzuca do wyboru postaci... ;/

Wy tez macie jeden serwer PvP?

Tylko jeden PvP jest. ;p

Na jakim serwerze gracie? PvP czy Pve?

Tylko jeden PvP jest. ;pNa jakim serwerze gracie? PvP czy Pve?

Mój błąd 2 serwery są. Staram sie wbić na PvP ale narazie cieżko to idzie... ;/

Ja się przeniosłem na PvP, na PvE nie da się grać.

Lipa, serwer nie loguje aktualnie, trzeba czekac ;/

Niby pracują nad tymXD

Dobra naprawione spokojnie mozna wejsc do gry i pogac bez lagów:)

Gdy jestem w wyborze postaci to nie mogę wejść na żadnej z nich do gry, wyskakuje informacja "dropped cryo pod" coś tam

Sprobuj zrobic nowa postac od zera i wjesc nia nia a pozniej na swoje "stare" kilku osoba u mnie pomoglo.

Niestety w moim przypadku to zwyczajnie nie pomaga,nie dostaje żadnego komunikatu i cofa mnie do wyboru postaci,wygląda to na problem z bazą danych postaci

No i bugi dopadły mnie. Nie mogę wbić się do gry, a na serverze pvp postacie się nie ładują. No nic, póki co sobie odpuszczam.

Zapraszam na server

Luminai(PvP) po stronie Dominion do nas Infinitum :)