No mi się jeszcze nie udało wbić
Da się jakoś przetransferować postać na inny serwer?
No mi się jeszcze nie udało wbić
Da się jakoś przetransferować postać na inny serwer?
Kiedyś sie dało. NIewiem czy nadal jest to mozliwe
No mi się jeszcze nie udało wbić Da się jakoś przetransferować postać na inny serwer?
Kiedyś sie dało. NIewiem czy nadal jest to mozliwe
Da sie, ale teraz jest to platne.
Wbijajcie na PvE serwer, nie wiadomo ile graczy zostania po hype, a pve na pewno bedzie bardzo zaludniony, pvp dunno.
Ja sobie odpuściłem te kilka dni od premiery f2p. Poczekam aż sytuacją się unormuje i wrócę do gry.
Swoją droga zapraszam na serwer PvE strona Exile- gildia Blood Wolves . Codziennie online ponad 20+ osób
.
Ktoś może z guild Dragonborn? Byłem na ts, pustka. W grze pusto, istnieje jakaś polska gildia po stronie exile na jabbit?
Nadal są lagi i ogólnie totalny nieogar czy już można w miarę grać? Podungeonowałabym ale raczej na lagach nie ma to sensu
Nadal są lagi i ogólnie totalny nieogar czy już można w miarę grać? Podungeonowałabym ale raczej na lagach nie ma to sensu
Da sie grac, ale nadal nie jest idealnie.
250-300 ms solo lvling idzie ale veterna dungi nop
czy ta gra dostanie poprawioną optymalizacje ? bo w obecnym stranie przy i 7 i gtx 970 fpsy mocno dropią nawet jak nic się nie dzieje i nie jestem jedynym przypadkiem patrzyłem na forach i mają ten sam problem
Ta, dodali nowe efekty ale optymalizacji nie bardzo, ja na i7 i gtx 980 też momentami czuję jak mi fps zjada, aczkolwiek zwykle tylko na jedną sekundę i jak przemieszczam się z miejsca na miejsce. Może nie jest to bardzo uciążliwe, ale trochę śmieszne bo w GW2 na Claw of Jormag gdzie na ekranie masz ~200 ludzi spokojnie mam stałe 60 fps...
Nie wiem co jest, że mi teraz do gry nie wbija.
Nie wiem co jest, że mi teraz do gry nie wbija.
bo mają mase ludzi i im serwery nie wyrabiają
Zoptymalizowali grę, jak mi się ścinało tak teraz zero laga nawet w mieście przy nawałnicy nowych i powrocie starych.
Co myślicie o spellslingerze pod heala? Da radę?
Wg. mnie najlepszy heal w grze, jeśli ogarniesz jesteś immortal
Wg. mnie najlepszy heal w grze, jeśli ogarniesz jesteś immortal
niezupełnie,jeśli mam być szczery to każdy z healerów różni się czymś od siebie,niema tego najlepszego,przykładowo taki medic zapewnia tonę buffów dla party i świetny,jak nie najlepszy sustained healing w grze,odnawia tarczę - jest to na rajdach głownie tank healer,wydaje mi się najlepszy do leczenia 5 os grup,esper niesamowicie sprawdza się jako aoe raid healer,napisałbym więcej ale niestety nie czuję się na siłach bo zwyczajnie w tej materii nie powiadam wiedzy
SS ma niesamowity single target burst,za który słono się płaci focusem - najmobilniejsza,najbardziej focuso-żerna klasa lecząca,wszystko zależy od stylu gry,jako pierwszą postać wybrałem SS'a i naprawdę przypadł mi do gustu,pewnie zaraz wezmę się za medyka bo korci od jakiegoś czasu ^^
Polecam medyka
To jak gra ktoś na jabbit po stronie exile?
Ja gram. Jeśli szukasz gildii to zapraszam do Blood Wolves. Sam dzisiaj do nich dołączyłem i póki co jestem zadowolony. Sporo osób online, ludzie piszą ze sobą na chacie, własny serwer TS3. Ogólnie polecam.
Wie ktoś kiedy ma wejść jakikolwiek nowy patch? Na obecnym gra się crashuje, więc może w nastepnym to naprawią.