Wiesz co? to ja Ciebie zgłoszę do moderatorów za bezpodstawne oczernianie mnie.
Dalej chcesz mój adres? lol
Wiesz co? to ja Ciebie zgłoszę do moderatorów za bezpodstawne oczernianie mnie.
Dalej chcesz mój adres? lol
Może i offtop,ale to nie jest temat odnośnie obrażania się nawzajem,zawsze można dokończyć to na PM...
Ale wracając na temat WS,mój znajomy ma pewien problem z zalogowaniem się na konkretną postać,pasek się ładuje ale potem i tak wywala spowrotem do wyboru postaci,ostatnio ten problem po wyjciu f2p pojawił się masowo,niby już wszystko jest załatane...
Były pisane tickety do supportu,ale to dalej nie pomaga,może ma ktoś z Was jakies sugestie co można z tym zrobić ?
Niby nic takiego,ale mimo wszystko trochę irytujące
Może i offtop,ale to nie jest temat odnośnie obrażania się nawzajem,zawsze można dokończyć to na PM...Ale wracając na temat WS,mój znajomy ma pewien problem z zalogowaniem się na konkretną postać,pasek się ładuje ale potem i tak wywala spowrotem do wyboru postaci,ostatnio ten problem po wyjciu f2p pojawił się masowo,niby już wszystko jest załatane...Były pisane tickety do supportu,ale to dalej nie pomaga,może ma ktoś z Was jakies sugestie co można z tym zrobić ?Niby nic takiego,ale mimo wszystko trochę irytujące
Kolega dostał odpowiedź od supportu? Czasami trzeba poczekać bo jak wcześniej nie starali się za bardzo poprawiać gry( robili to duuużo wolniej - nie oczerniam gry, stwierdzam fakt bo sam jestem aktywnym graczem) tak po przejściu na f2p obudzili się i ruszyli z kopyta, tzn. napewno pomogą ale trochę cierpliwości potrzeba.
Dostał i wynika z niej tyle,że nad tym pracują.
Ostatnio support ma wyjątkowo dużo do roboty,mimo wszystko jak sam pisałem w swojej sprawie odstałem niesamowicie szybko odpowiedz
W tym ból, że musi poczekać. Lekarstwa na brak połączenia danej postaci nie ma poza supportem.
Wiadomo może kiedy luminai 2 się połączy z jedynką?
Wiadomo może kiedy luminai 2 się połączy z jedynką?
NIe wiadomo , za jakis czas zapewne nic o tym raczej nie pisali , ale pewnie z miesiac 2 .
Supcio, stalkerem własnie zrobiłem full seta na pomarańczowo drogie te upgrady ale jednak na pvp rewardy da się coś zdziałać
a set classowy już masz PanieLowca?
czy moglibyscie napisac jak wyglada balans postaci, chodzi mi o pvp oraz pve
Mógłby ktoś opisać drogę do raidów jak się za to zabrać?
Adventury > Dungi > Rajdy
witam!
gram na serwerze Jabbit 2 , strona Dominon ! szukam aktywnej gildi lub graczy!!!
moj nikc Patrick DziubAs !!!!
Ktoś się orientuje na ile osób sa serwery Wildstara?
Jaki wybór craftów jest najlepszy dla Medyka? Czy na crafcie mozna dobrze zarabiać?
Witam szukam gildi na jabbicie jest jakas owa ?
Widzę jakaś tu pustka nastała. Jak sobie przypomnę to co tu się działo podczas startu wersji f2p to normalnie aż mnie smutek ogarnia. Z ciekawszych informacji - połączono w końcu serwery EU (pve), niedługo startuje świateczny event a liczba graczy spadła na tyle, że można logować się bez kolejek.
widać że f2p im nie służy jak po f2p im spada znaczy że coś z grą nie im pykło i gdzieś błąd popełnili podczas produkcji, to może być wszystko od fabuły do mechaniki gry.
Coś "nie pykło"? Nie powiedziałem, że nie ma graczy (bo tych jest sporo), powiedziałem że jest ich mniej bo nie czeka się w godzinnych kolejkach logowania. Wszyscy rzucili się na WS bo był to "powiew nowości", przechodził na f2p i każdy chciał zobaczyć jak się w niego gra. Mi sie spodobało na tyle, ze codziennie odpalam i gram po pół godziny/godzinę a potem wracam do innych gier. Od czego "odbili się" gracze? Podejrzewam, że od pierwszego lochu, który w porównaniu do współczesnych produkcji jest dość hardcoreowy.
A ja wręcz zawiodłem się na f2p wildstara. Grałem 2 miesiące ze znajomymi podczas p2p i dungi były dużo ciekawsze. Obecnie to nie gra dla hardcorów, a spacer po parku z 4 gorylami po bokach. Sam tylko loguje się odbierać daily i może raz na tydzień pobawie się w pvp/pve