Wildstar - Dyskusja ogólna

a jaki to błąd?

Różne, ale z tego co rozumiem, to raz błąd podczas patcha, raz bład przy logowaniu przez Steam.
Wydaje mi się że coś z serwerami jest nie tak, bo strona Wildstar też kuleje

przeciążenie serwerów? :kappa:

tak serio to sam sprawdzę,jeszcze zostały mi 4gb do ściągnięcia.

Przykładowy error:
http://imgur.com/yUMWciu

i drugi:
http://imgur.com/cJRUjpV

Myślałem że chociaż będzie w top100 steama ludzi online. A tu nic.

Jeśli inni też mieli problem z połączeniem to nie dziwię się.
Mi chyba już działa

to samo mi teraz wyskakuje... i albo mi się wydaję albo mogę się logować na konto steamowa w wildstar ^^ słabo...

Mi to zadziałało i musiałem za pierwszym razem zalogować się na konto Wildstar (zostało ono połączone z kontem Steam)

Spokojnie, trzeba jednak ściągnąć te 16GB i nie wszyscy siedzą czekają, do top100 powinni dać radę na parę dni chociaż :D.

Ta gra jest słaba, więc żadne wejście na steama jej nie uratuje.

@up Jest bardzo dobra i rozbudowana, tylko potrzeba jej dobrego endgame.

@up Jest bardzo dobra i rozbudowana, tylko potrzeba jej dobrego endgame. 

Tak, gra jest fenomenalna. Tylko dziwne, że nikt w nią nie gra. Przypadek?
Podchodziłem do WS kilkukrotnie, bo każdy z tego forum się spuszczał nad tą grę i co? Zwykły średniak. Już od samego początku zniechęca do dalszej gry.

Pamiętam jak gra przechodziła na free to play, to większość ludzi (z tego forum oczywiście) pisała, że ta gra jest lepsza niż wow.

Yh, jest fenomenalna tylko nie każdemu podchodzi uniwersum SciFi-Fantasy. Grało w nią multum graczy i czekało się w kolejkach tylko jak pisałem, nie ma end game. Naucz się czytać co pisałem wyżej.

Ps, wbij ten 50 chociaż, potem oceń.

nie wiem czy gra w której medic zamiast leczyć wyciska największe dps jest fenomenalna.. gdyby ta gra była fenomenalna to nie miałaby problemów z tą prawie nieistniejącą społecznością.. jak odchodziłam z tej gry kilka miesięcy temu to lokacje serio świeciły pustkami, gdyby nie to że miałam stałe party do raidów to bym chyba nie podołała. na pvp ciągle widać było tych samych ludzi..

a ci ktorzy mowia ze wildstar ma wiekszy poziom trudnosci niz wow.. srsly? nie jestem zażartym fanem wowa, ale uważam, że akurat tam trzeba się o wiele więcej namęczyć na najtrudniejszych raidach aniżeli w wildstarze ;)

End Game'u jest trochę, szczególnie jeżeli ktoś lubi raidy, pod względem PvE dużo lepiej niż w takim BnS np. :)
Problem w tym, że mało tego contentu zostało dodane przez 2 lata, a osoby które ukończyły dostępne raidy już dawno znudziły się powtarzaniem tego samego.

Czepiasz się, że medic robi dps? Przypominam, że w WoWie priest także może być dpsem :)

Gra ktoś już? Jaka strona konfliktu? Może coś się spiknie jakiś team? :)

@Jintae Medyk zamiast leczyć wyciąga największy dps, wspaniały argument w tej grze. Tak już to zrobiono, że każda klasa może pełnić dwie role, każdy może wyciągnąć dobry dps, wszystko zależy od gearu i ogarnięcia klasy, tak samo z trójką dostępnych healerów, a balans wiadomo, że się zmienia jak w każdym MMO.
Co do poziomu trudności, to nic dziwnego, że mając w grupie ludzi z gearem zdobytym w tymże raidzie i ogarniających dobrze mechaniki można w miarę bezboleśnie przez niego przebrnąć. Inaczej sprawa się ma gdy wszyscy mają pre-raidowy gear i nie wie co robić, żeby nie zabić własnego pt :).

Największym problemem tej gry jest support - a właściwie można powiedzieć jego brak,czasami ludzie czekali niesamowicie długo w sprawie problemów technicznych które wydawały by się banalne,endgame można się uczepić,ale wypadało by jednak zrobić te rajdy,nie ? do łatwych to one zdecydowanie nie należą,potrafią zająć naprawdę dużo czasu,wymagane jest zgranie,dungi są naprawdę przyjemne i też coś wymagają od gracza,zwłaszcza jak się je robi od 0 bez bycia carrowanym przez kogoś,warto dodać,że znam wiele osób które zwyczajnie się od niej odbiły ze względu na poziom trudności/słabą optymalizacje i dziwne spadki klatek.

W moim odczuciu content jednak powinien pojawiać się trochę szybciej.

PvP...no to w tym temacie to zamilknę może lepiej :)

Gierka poprostu potrzebuję trochę miłości od twórców,wydawca strzelił sobie w stopę już na samym starcie wydając na rynek grę w takim stanie jak się wtedy znajdowała,ale od tego czasu naprawdę wiele poprawiono.

Jest zdecydowanie lepsza od większości gier które teraz wychodzą.

Co do medyka...jego nie znerfiono? jak ostatnio grałem to SS wyciągał top dps po patchu,tak - on też może leczyć :),każda klasa ma coś w stylu ,,dual speca,, i to nic dziwnego,że medyk bije mocno.

Wiele moim zdaniem jest wynikiem współpracy NCSoft- Carbine.
Jako wydawcy dużo lepiej jest im poświęcić więcej uwagi BnS, gdzie mają gotową zawartość z wersji KR, potrzebują tylko tłumaczenia. Gra jest cały czas popularna i sprawdzona, jednocześnie rozwijanie jej wychodzi im taniej i z większym zyskiem niż WS, który zaliczył parę wpadek, a cały nowy kontent trzeba tworzyć od nowa. Oczywiście lwia część winy leży po stronie twórców, a nie wydawców, którzy nie raz potrafili wypuścić zbugowane, niedopracowane patche i odstraczyć graczy.

wbiłem do Wildstara na 1 min i zdobyłem 93 osiągnięcia z 133.

images?q=tbn:ANd9GcTz99sODkywF_bw4oBx5yN