Wracając do małego tematu, medic nie ma największego dpsa tylko największy burst, poza tym na 50 to się zmienia.
Stalkerem na bg w full gearze wyciągam hity po 25k. Medykiem połowy hp w 20 sec nie mogę zbić mimo że też jest full geared.
Wracając do małego tematu, medic nie ma największego dpsa tylko największy burst, poza tym na 50 to się zmienia.
Stalkerem na bg w full gearze wyciągam hity po 25k. Medykiem połowy hp w 20 sec nie mogę zbić mimo że też jest full geared.
Myślę, ze najbardziej pomocna będzie tutaj tabelka z DPS od najlepszych światowych gildii w WS. Juz dawno minely czasy gdzie jedna klasa jest az tak OP na raidach, ze na kazdym bossie TOPuje dps.
http://www.wildstarlogs.com/rankings/6#
Z powyższej tabeli wynika, ze na każdym bossie lepiej radzi sobie jakaś klasa a inna gorzej.
Co do samego medica to zazwyczaj robi sie go pod sustain DPS. Medic nigdy nie był jakiś uber pod burst. Patrz np build pod Quantum Cascade. Gdzie to czysty sustain dps bo można nie kończyć castowania Quantuma. A na BG zazwyczaj biega się w tym buildzie medykowym pod DPS.
To stalkera robi się pod burst. On ma wywalić combo na pvp i wejść w hide.
Problem robił się na BG zawsze wtedy gdy 2-3 medicow w buildzie z QC biegało razem obok siebie. DPS z takiego połączenia był tak duzy, ze nie miałeś szans podejść pod nich. Kazdy kto tego próbował ginął w ciągu kilku chwil.
EDIT: Oto co robi medic na pvp z QC. Troszke kolega kiepsko rotacje robi bo QC powinno byc castowane caly czas. A w momencie trwania animacji QC gracz powinien używać pozostałych skilli.
Napiszę Wam tyle - to jest najlepsza gra w jaką grałem. Mam z nią same miłe wspomnienia. Przestałem w nią grać tylko z jednego powodu - moja gildia raidowała w godzinach nocnych 20+ i to mnie zniechęciło. Nie mam tyle czasu nocą ;( Tak to wszystko jest super! Można też iść z pugiem ale to nie to samo co ze zgraną paczką
Szukam czterech ( lub więcej osób ) które chciałyby zacząć grę od samego początku Chętnych zapraszam na pw
Jeśli odpalę grę na steam mogę się połączyć z moim starym kontem wildstar?
Jasne, odpalasz przez steam i logujesz się na konto NCSoft i wtedy się one łączą.
Czekałem na wbicie Wildstara na steama kilka miesięcy... a gdy wbił musiałem dzień przed oddać laptopa na gwarancje.. G G życie...
BTW aktualnie jest już 2k zalogowanych osób na Steamie i wątpię żeby ta liczba przestała rosnąć
Jak dla mnie wildstar jest bardzo przyjemną grą w tym momencie przeszkadza jedynie brak ludzi do robienia instancji i trudniejszych questów.
Kurczę wbiłem na Wildstara i mam problem z wydajnością... Raz 30 raz 60 klatek... Mój spec to I7 6700HQ + GTX 960M (laptop).
PS jak wbiłem to od razu 101 achievementów mi wbiło xd
ja to zawsze miałem/mam trudności wrócenia do jakieś gry... tutaj mi trudność sprawia że muszę wszystko obczaić od nowa i jeszcze do tego build jakiś dobry zrobić i PLUS! do tego muszę czymś sockety zająć... bo po przejściu na F2P trochę rzeczy się zmieniło od czasu b2p :/
Zobaczymy jak będzie za tydzień góra dwa, bo teraz ludzie sprawdzają z czym się to je.
Juz po grze, "1000" na premierze? gl
Nie oszukujmy sie 2.8k na premiere to bardzo slaby wynik . Takze rip wildstar a szkoda bo fajna gierka
Jasne, że słaby, tym bardziej, że większość to starzy gracze, którzy zalogowali się zobaczyć, co słychać po premierze na steam, jednak jeśli jakimś cudem by to się utrzymało, to gra może ledwo dychać, ale raczej serwerów nie zamkną :P.
Nie żeby coś, ale liczba graczy ciągle się zwiększa, może dziś dobiją nawet do 3,5k. Zapewne będzie tak, że kilku osobom Wildstar się spodoba i namówią kumpli do gry, a ci kumple kolejnych kumpli itd. Nie sądzę by ta liczba szybko zaczęła spadać, tym bardziej, że jest z kim grac na początkowych lokacjach
Po prostu wczesniejszy system platnosci za gre zniszczyl owy produkt. Jedyna deska ratunku to zniesc wszelkie ograniczenia i bawic sie w darmowe giveawaye z boostami i itemami z IS. Mimo wszystko faktycznie liczba online jest zbyt niska, przeciez gra jest swietna pod kazdym wzgledem.
Nie jest,ma swoje bolączki jak każda inna produkcja.Mimo wszystko to kawał dobrej gry i naprawdę idzie się w niej świetnie bawić.
Liczba graczy stopniowo rośnie, jest już ponad 3000, więcej niż w TERA. Jeżeli będą potrafili zatrzymać ludzi to coś może z tego wyjść. Może i lepiej, że nie ma napływu jak przy przejściu na F2P, gdzie serwery nie wytrzymały i nie dało się grać kilka dni, a prawie wszyscy pouciekali.
Z tego co pamiętam to tylko pokazuje online graczy z steam, bo z lunchera z ich strony raczej nie pokazuje, więc jest tam jeszcze jakieś 500+ ^^