Liczba rośnie i rośnie, już 4130 Trochę się walnąłem w moich przewidywaniach
http://steamcharts.com/app/376570#48h
Może dobiją dziś do 4,5k
Liczba rośnie i rośnie, już 4130 Trochę się walnąłem w moich przewidywaniach
http://steamcharts.com/app/376570#48h
Może dobiją dziś do 4,5k
spokojnie, za tydzień-dwa zobaczycie znowu pustki.. z każdym trochę większym tytułem na steamie tak jest.. niestety
tego wam życzę, bo nie mogę powiedzieć, że jest to zła gra swoje godziny przesiedziałam i raczej nie wrócę, ale miło wspominam. Niestety ja się zaszyłam kompletnie w świecie FF ^^ nowy patch, niedługo FF XV, remaster XII, remake VII'ki.. Może kiedyś do was wrócę moją esperką
Więcej nas tym weselej ale póki co to ja też nie gram, nie mam ochoty w nic grać póki co, za miesiąc będę sprawdzał co tam się dzieje w WS i jak tam z PPL stoi.
Ja tylko dostane lapka z gwarancji, czyli znając życie 2-3 tygodnie i ściągam
Jest jeszcze jakaś nasza gildia w tej grze, która robi wypad na raidy ? Bo nie mogę znaleźć...
Podobno Pelikany, ale nie wiem po jakiej stronie
Ahh no tak po stronie dominion ja niestety po stronie Exile jestem SS 50 lvl po Ohmie.
Z chęcią bym pograł pod warunkiem,że znalazła by się jakaś ekipa
Kiedyś była gildia po stronie Exile w czasach gry P2P, nie było za bardzo zebrać cały klan na Raid więc łączyliśmy się z inną gildią, który był globalny i się siedziało na tsie słuchając lub gadając z nimi po angielsku, ale przyjemnie było. Teraz to nie wiem jak jest bo póki co to wchodzę odebrać dzienną nagrodę i wychodzę, wiem tylko że moja gildia się sypnęła a inni poszli do innych gildii z tego co pamiętam, ale to chyba były angielskojęzyczne gildie. (na 100% nie jestem pewny)
Po stronie Dominion są Pelikany, rajdują 3x w tygodniu, podobno jedyna polska gildia aktualnie.
Wildstar pierwszy raz robi sobie reklamę, dwóch (mi nieznanych) youtuberów 900k i 500k subów coś tam nagrywa w ramach płatnej promocji. Na ich twitterze udostępnili ich filmiki.
Dobrze że sobie robią tą reklamę, bo już normalnie są problemy z znajdowaniem ludzi na battlegroundy czy tam dungeony... jeśli ktoś wbił lvl cap a nie wie kiedy są restart daily i kontraktów to restarty zawsze są o 12.00, wtedy najlepiej robić kontrakty, ponieważ wtedy najwięcej ludzi siedzi. A najwięcej osób zawsze jest tak około 12-15 i 18-23 (czasami wieczorami są robione raidy przez różne gildie, angielskie oczywiście).
Dziś dodali nowy raid do gry, oczywiście Carbine i marketingowy dział zdał egzamin _._ informując cały świat o tym dużym patchu.
Przy okazji zmienili proggress ubierania się, gear kontraktowy ma większy item lvl, wymaganie na Glory gear ilvl 116 zostało zmniejszone do zrobienia pierwszego raidu w grze w całości ( GA).
Zmiany dotknęły bardziej casualowy content jak adventury, world story i shiphandy również, leci teraz z nich Glory.
Runowanie się jest dużo tansze - focusy można zakupić za notki reputacyjne z kontraktów.
Dużo zmian w klasach. Więcej można poczytać na oficjalnej stronie i na forum w patch notesach.
Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu
Kilkanaście minut temu zakończył się Stream Devów.
Nowy system Primal Matrix wprowadzi dodatkowo po 2 umiejętności dla każdej klasy, ukazano nam jedną z nich jak na chwilę obecną. Dodatkowe 3 statystyki oraz powiększy arsenał dostępnych AMP i Ability pointów.
Wraz z wprowadzeniem PMatrixa, dodane będą : 1 dungeon, 1 ekspedycja. Nowy poziom trudności dla starszych ekspedycji i dungeonów - poziom Primal, bedzie go aż 10 poziomów, im wyżej tym trudniej. Dodany będzie scaling dropu oraz wprowadzone zostaną zmiany do lockboxów na końcu instancji.
Budowanie "drzewka Primal Matrixa" będzie zużywało 4 nowe waluty, zdobywać się je będzie z kontentu głównie non-raidowego - zachęci to wszystkich graczy do grania mid-game i to w mniejszych grupkach.
Dodatkowo wprowadzony będzie system "bonusów dziennych/zmiennych", które poprzez zwiększony drop waluty potrzebnej do PM, zachęci nas do robienia poszczególnych czynności w grze, od misji dziennych, dungi, pvp i kontrakty.
Z rzeczy, których nie było mowy kilka dni temu, to właśnie wprowadzenie po 2 umiejętności do każdej klasy, więcej opcji kreatora postaci ( potwierdzone nowe twarze). W najbliższych 2 tygodniach kolejne dwa Dev Streamy, można się spodziewać większej ilości średnich, drobnych i drobniejszych zmian.
PTR już za tydzień, trzeba będzie sprawdzić nadchodzący update osobiście, jak na chwilę obecną HYPE TRAIN.
Nowy system Primal Matrix wprowadzi dodatkowo po 2 umiejętności dla każdej klasy, ukazano nam jedną z nich jak na chwilę obecną.
Możesz dać linka albo powiedzieć w której mniej więcej minucie pokazują tą umiejętność? Nie chce mi się oglądać całego streama
Możesz dać linka albo powiedzieć w której mniej więcej minucie pokazują tą umiejętność? Nie chce mi się oglądać całego streama
Ostatni stream oficjalnego kanalu na twitch.tv : https://www.twitch.tv/wildstar/v/112612702
Prezentacja umiejętności Engineera : od 58:30 w górę, Black Hole. Wygląda na umiejętność pod pvp bardziej, w PvE może mieć kilka ciekawych zastosowań.
Są jakieś polskie gildie aktywne, niekoniecznie rajdujące ale na przykład levelujące?
Mam dwie postacie na max lvl ale gra tak się zmieniła, że nie mam pojęcia co robić, jak robić... nie wiem nawet o co chodzi w moim gearze bo staty się zmieniły, niektóre części mi zniknęły po reworkach itd xD
Chętnie zacząłbym nową postacią z jakąś ekipką o casualowym nastawieniu. Kiedyś próbowałem dołączyć do pelikanów ale wyżej wymieniona sytuacja sprawiła, że uciekłem po chwili