Wildstar - Dyskusja ogólna

Klucz dostaniesz automatycznie na g2a.com

Dzięki wielkie. Temat do zamknięcia.

@up Jak to do zamknięcia? Jest to temat dyskusja ogólna ;)

Wbiłem 12lvl, teraz pracy. Ten buff SS pod R jest super. Bardzo dużego kopa daje do dmg. :) btw jest już jakaś gildia?

Polecam kupno na Kinguin, wychodzi około 70 zł z kodem rabatowym dostępnym wszędzie w internetach. Mail ze zdjęciem przyszedł po 30 sekundach =)

Ale ten exp teraz leci, 37 questów mam, z czego wszystkie obok siebie, 72k expa za jeden, z 40 wbiłem już 44.

Wystarczy wbić ten 25lvl i leci nagle jak woda z kranu :)

Tak w ogóle jest ktoś z 50siątką ? potrzebna mi pomoc będzie w utrzymaniu gildii.

Postać stworzona jutro zaczynam expić

nick Vivi Arabasta (wiem zero oryginalności D:) SS exile.

Ps. Dlaczego mogłem wejść do gry jeszcze bez aktywowania klucza?

Postać stworzona jutro zaczynam expićnick Vivi Arabasta (wiem zero oryginalności D:) SS exile.Ps. Dlaczego mogłem wejść do gry jeszcze bez aktywowania klucza?

Do 20 lvl'a za darmo jako trial z tego co wiem

No ja powiem, że mam aktualnie 12 lvl no i ten exp leci tak sobie, no ale trzeba pamiętać, że tutaj lvl cap to 50, a nie jak w WoWie 100, więc i szybkość wbijania kolejnych lvl jest mniejsza (w WoWie 20 lvl masz w parę godzin, 60 to kwestia 3 dni)

Niemniej nie nudzi się bo questy są ciekawe i też nie jakieś bardzo trudne (podobno kiedyś były trudniejsze i bywały z nimi problemy), szkoda tylko, że na dungeon/bg ciężko się dostać bo czas oczekiwania w teorii ma być ok. 40 minut a jest znacznie dłuższy, po czym jak już jest kolejka to ktoś nie zaakceptuje i leci zaś... Mogliby już serio dać to F2P już teraz bo strasznie boli to wyludnienie.

Ale coś czuję, że zwlekają z tym F2P dlatego, że szykują jakiś większy patch w dniu nowej premiery aby było większe hype ^^ Oby tak było, a nie robią takie opóźnienie "bo tak". Na moje i tak się spóźnili o jeden rok.

A ja muszę się walić w pierś, bo gdyby nie brak stałego źródła dochodu to bym żałował, że nie grałem w wildstara wcześniej, do 15 lvl'a jest ok, zobaczymy, czy potem nie zrobi się to trochę monotonne =)

No ja powiem, że mam aktualnie 12 lvl no i ten exp leci tak sobie, no ale trzeba pamiętać, że tutaj lvl cap to 50, a nie jak w WoWie 100, więc i szybkość wbijania kolejnych lvl jest mniejsza (w WoWie 20 lvl masz w parę godzin, 60 to kwestia 3 dni)Niemniej nie nudzi się bo questy są ciekawe i też nie jakieś bardzo trudne (podobno kiedyś były trudniejsze i bywały z nimi problemy), szkoda tylko, że na dungeon/bg ciężko się dostać bo czas oczekiwania w teorii ma być ok. 40 minut a jest znacznie dłuższy, po czym jak już jest kolejka to ktoś nie zaakceptuje i leci zaś... Mogliby już serio dać to F2P już teraz bo strasznie boli to wyludnienie.Ale coś czuję, że zwlekają z tym F2P dlatego, że szykują jakiś większy patch w dniu nowej premiery aby było większe hype ^^ Oby tak było, a nie robią takie opóźnienie "bo tak". Na moje i tak się spóźnili o jeden rok.

I tak teraz levelowanie zostało skrócone i ułatwione, najlepsza jak dla mnie jest mapa na księżycu, Farside. Wcześniej dead podczas questowania to był standard :) co do F2P to nie oczekiwałbym jakiegoś dodatku, po prostu potrzebują czasu by wszystko zmienić, dodać ten jakiś tam system loyality itd.

To może tak zapytam. czy większość z was gra po stronie Exile ?

@up Z wypowiedzi innych wnioskuję, że tak. Większość Exile, w tym i ja :)

:( właśnie doczytałem i skoro planujecie stworzyć jakąś stabilną gildię to chyba pora żebym zmienił front :D

Zmieniaj zmieniaj, ja zakładam, jutro 48 albo już 50 będę wbijał i zakładam.

Będzie potrzebny ts3, ktoś kto ma podobne doświadczenie do mnie i można rekrutować :D

Jaka nazwa gildii jak coś panowie? mi do głowy przychodzi Ekipa Remontowa :)

Juz nie kombinujmy z gildiami. Założone jest circle i myślę, ze to jest najlepsze rozwiązanie. Co do ts3 - circle tez takowy serwer posiada. Poza tym po co zmieniać coś co działa od dłuższego czasu bez zastrzeżeń?

Btw. i jeśli ktoś ma zakładać gildie to myślę, ze powinna być to osoba z największym stażem w WS. Gildia założona przez swiezaka to naprawdę kiepski pomysł. Swiezacy maja to do siebie, ze szybko się wypalają i gildia później na sile oddawana jest we władanie pierwszej lepszej osobie.

A wiec pozostańmy przy circle.

Na jakiej zasadzie działają te kręgi? Jest to coś na zasadzie luźnego zrzeszania osób? I jeszcze pytanie o kod który kupiłem, dostałem maila jakoby kod był do "Description: WildStar (EU) Standard - Clearance Promo". Jakieś pomysły co oznacza to clearance promo?

Mam pytanko (znowu) czy gdybym posiadał win7 zamiast xp to WS działał by mi płynniej?

PS. jak dołączyc do circle?

@PanLowca ile biłeś ten lvl?

To ta gra w ogóle działa na XP? Myślałam, że nie, dlatego nie testowałam jej nawet na starym kompie xD

Z XP cały problem jest taki, że obsługuje max. 4 GB RAMu, a to trochę mało dla WS. Legendy głoszą, że istniał(istnieje?) XP 64 bitowy, który obsługuje podobno do 124 GB RAMu, ale nigdy go nie widziałam nigdzie :P

Rozumiem, że żeby dołączyć do circla potrzeba zaproszenia?=) Nick Happy Wheels

Też proszę o zapro do circla! W WSa grałem od premiery z 3 msc i teraz postanowiłem wrócić na nowym koncie. Nick Akaz Spellweaver