Klucz dostaniesz automatycznie na g2a.com
Wildstar - Dyskusja ogólna
Dzięki wielkie. Temat do zamknięcia.
@up Jak to do zamknięcia? Jest to temat dyskusja ogólna
Wbiłem 12lvl, teraz pracy. Ten buff SS pod R jest super. Bardzo dużego kopa daje do dmg. btw jest już jakaś gildia?
Polecam kupno na Kinguin, wychodzi około 70 zł z kodem rabatowym dostępnym wszędzie w internetach. Mail ze zdjęciem przyszedł po 30 sekundach =)
Ale ten exp teraz leci, 37 questów mam, z czego wszystkie obok siebie, 72k expa za jeden, z 40 wbiłem już 44.
Wystarczy wbić ten 25lvl i leci nagle jak woda z kranu
Tak w ogóle jest ktoś z 50siątką ? potrzebna mi pomoc będzie w utrzymaniu gildii.
Postać stworzona jutro zaczynam expić
nick Vivi Arabasta (wiem zero oryginalności D:) SS exile.
Ps. Dlaczego mogłem wejść do gry jeszcze bez aktywowania klucza?
Postać stworzona jutro zaczynam expićnick Vivi Arabasta (wiem zero oryginalności D:) SS exile.Ps. Dlaczego mogłem wejść do gry jeszcze bez aktywowania klucza?
Do 20 lvl'a za darmo jako trial z tego co wiem
No ja powiem, że mam aktualnie 12 lvl no i ten exp leci tak sobie, no ale trzeba pamiętać, że tutaj lvl cap to 50, a nie jak w WoWie 100, więc i szybkość wbijania kolejnych lvl jest mniejsza (w WoWie 20 lvl masz w parę godzin, 60 to kwestia 3 dni)
Niemniej nie nudzi się bo questy są ciekawe i też nie jakieś bardzo trudne (podobno kiedyś były trudniejsze i bywały z nimi problemy), szkoda tylko, że na dungeon/bg ciężko się dostać bo czas oczekiwania w teorii ma być ok. 40 minut a jest znacznie dłuższy, po czym jak już jest kolejka to ktoś nie zaakceptuje i leci zaś... Mogliby już serio dać to F2P już teraz bo strasznie boli to wyludnienie.
Ale coś czuję, że zwlekają z tym F2P dlatego, że szykują jakiś większy patch w dniu nowej premiery aby było większe hype ^^ Oby tak było, a nie robią takie opóźnienie "bo tak". Na moje i tak się spóźnili o jeden rok.
A ja muszę się walić w pierś, bo gdyby nie brak stałego źródła dochodu to bym żałował, że nie grałem w wildstara wcześniej, do 15 lvl'a jest ok, zobaczymy, czy potem nie zrobi się to trochę monotonne =)
No ja powiem, że mam aktualnie 12 lvl no i ten exp leci tak sobie, no ale trzeba pamiętać, że tutaj lvl cap to 50, a nie jak w WoWie 100, więc i szybkość wbijania kolejnych lvl jest mniejsza (w WoWie 20 lvl masz w parę godzin, 60 to kwestia 3 dni)Niemniej nie nudzi się bo questy są ciekawe i też nie jakieś bardzo trudne (podobno kiedyś były trudniejsze i bywały z nimi problemy), szkoda tylko, że na dungeon/bg ciężko się dostać bo czas oczekiwania w teorii ma być ok. 40 minut a jest znacznie dłuższy, po czym jak już jest kolejka to ktoś nie zaakceptuje i leci zaś... Mogliby już serio dać to F2P już teraz bo strasznie boli to wyludnienie.Ale coś czuję, że zwlekają z tym F2P dlatego, że szykują jakiś większy patch w dniu nowej premiery aby było większe hype ^^ Oby tak było, a nie robią takie opóźnienie "bo tak". Na moje i tak się spóźnili o jeden rok.
I tak teraz levelowanie zostało skrócone i ułatwione, najlepsza jak dla mnie jest mapa na księżycu, Farside. Wcześniej dead podczas questowania to był standard co do F2P to nie oczekiwałbym jakiegoś dodatku, po prostu potrzebują czasu by wszystko zmienić, dodać ten jakiś tam system loyality itd.
To może tak zapytam. czy większość z was gra po stronie Exile ?
@up Z wypowiedzi innych wnioskuję, że tak. Większość Exile, w tym i ja
właśnie doczytałem i skoro planujecie stworzyć jakąś stabilną gildię to chyba pora żebym zmienił front
Zmieniaj zmieniaj, ja zakładam, jutro 48 albo już 50 będę wbijał i zakładam.
Będzie potrzebny ts3, ktoś kto ma podobne doświadczenie do mnie i można rekrutować
Jaka nazwa gildii jak coś panowie? mi do głowy przychodzi Ekipa Remontowa
Juz nie kombinujmy z gildiami. Założone jest circle i myślę, ze to jest najlepsze rozwiązanie. Co do ts3 - circle tez takowy serwer posiada. Poza tym po co zmieniać coś co działa od dłuższego czasu bez zastrzeżeń?
Btw. i jeśli ktoś ma zakładać gildie to myślę, ze powinna być to osoba z największym stażem w WS. Gildia założona przez swiezaka to naprawdę kiepski pomysł. Swiezacy maja to do siebie, ze szybko się wypalają i gildia później na sile oddawana jest we władanie pierwszej lepszej osobie.
A wiec pozostańmy przy circle.
Na jakiej zasadzie działają te kręgi? Jest to coś na zasadzie luźnego zrzeszania osób? I jeszcze pytanie o kod który kupiłem, dostałem maila jakoby kod był do "Description: WildStar (EU) Standard - Clearance Promo". Jakieś pomysły co oznacza to clearance promo?
Mam pytanko (znowu) czy gdybym posiadał win7 zamiast xp to WS działał by mi płynniej?
PS. jak dołączyc do circle?
@PanLowca ile biłeś ten lvl?
To ta gra w ogóle działa na XP? Myślałam, że nie, dlatego nie testowałam jej nawet na starym kompie xD
Z XP cały problem jest taki, że obsługuje max. 4 GB RAMu, a to trochę mało dla WS. Legendy głoszą, że istniał(istnieje?) XP 64 bitowy, który obsługuje podobno do 124 GB RAMu, ale nigdy go nie widziałam nigdzie
Rozumiem, że żeby dołączyć do circla potrzeba zaproszenia?=) Nick Happy Wheels
Też proszę o zapro do circla! W WSa grałem od premiery z 3 msc i teraz postanowiłem wrócić na nowym koncie. Nick Akaz Spellweaver