ja jestem tego samego zdania ze płacenie miesięcznego abonamentu to głupota gdyż gra ma relaxowac i być metoda na nude
glupie jezeli grasz 1 max 2 h dziennie to po co marnować kasę na coś co ci jest w sumie niepotrzebne by normalnie funkcjonować ?
ja jestem tego samego zdania ze płacenie miesięcznego abonamentu to głupota gdyż gra ma relaxowac i być metoda na nude
glupie jezeli grasz 1 max 2 h dziennie to po co marnować kasę na coś co ci jest w sumie niepotrzebne by normalnie funkcjonować ?
A po co marnować pieniądze na paczkę fajek czy browara ? Coś "co ci jest w sumie niepotrzebne by normalnie funkcjonować ? "....Przeliczmy sobie dajmy na to 1-2h dziennie czyli min 30-60 godzin zabawy w ciagu miesiaca za 40 zł . Wydasz to na 3-4 paczki fajek spalisz w 5 dni . I to jest bardziej wartościowe ? Serio nie trybie tego "młodego społeczeństwa " nie raz. Jeżeli wydasz kase na kox , dziwki itd to jest ok ale jak wydasz na abonament pixelowy to złe ? I totalnie nie rozumie tego stwierdzenia ( " gra ma relaxowac i być metoda na nude " ) podjeścia skoro płace za grę to nie moge się przy niej relaxować czy się dobrze bawić?
wybacz kolego nie pale papierosów i nie pije piwa każdy relaksuje się w inny sposób ja np. Biegam a nie marnuje pieniądze i czas na grę
ale jak kto lubi siedzieć przed kompem i obżerając się jakimś niezdrowym gównem i na dodatek płacić za siedzenie przed komputerem i granie to ja dziękuje
Ehh to jest ogólne stwierdzenie nie skierowane do Ciebie .... Właśnie o tym pisałem ... Stereotypowe podejście "płacisz " za gre jesteś nerdem , grubasem , no lifem ... Fajnie wiedzieć że 8kk ludzi grających w wowa nie ma życia ... Sam pisałeś że grasz 1-2h max powiedzmy więc jeżeli ja gram tyle samo tyko że płace aboanment to już jest źle ? Twoja logika troche na bakier ... Nie oceniaj kogoś jeżeli nic o nim nie wiesz...
Dostał się ktoś może z was do bety gry? albo posiada klucz którego niechce użyć ? Bardzo chętnie przetestuje tę grę.
Bardzo mało prawdopodobne, że ktoś podzieli się kluczem z randomem na forum. Jeżeli dajmy na to ja miałbym klucz i dał go Tobie, to w momencie, gdy Ty dostajesz bana, ja również go otrzymuję . Dodatkowo nie wszyscy zaproszeni dostali dodatkowy klucz.
We know how difficult it is to keep playing right now with our current stability, and we thank you all for sticking with us this week. In order to give everyone a little incentive to continue helping us debug the servers, we're introducing a new plan over the next three weeks to reward you for continuing to play through the crashes.Every account that logs in on Saturday, November 23rd between 12AM and 11:59PM PST will be granted 1 Friend Key invite around mid-December.We'll be doing this for the next three weekends; so if you can't make it this weekend you'll have two more chances to do so. In addition, for each Saturday you login over the next three weeks you'll receive an additional chance to earn one bonus Friend Key through a random drawing. That's up to three extra chances to win an additional one if you login three Saturdays in a row!To summarize:1 Friend Key (maximum) earned for logging in during any of the next three Saturdays (November 23rd, 30th, and December 7th). One key total per person.1 chance for an additional Friend Key earned for logging in each of those Saturdays. Maximum three chances per person, only one additional key may be earned through this.(That's 2 friend keys TOTAL you could win by showing up all three weekends.)Thanks for helping us out again, and go get those Friend Keys!"
Wasza szansa wzrasta
Tylko kto zaryzykuje randomowi dać klucz? Nie każdy jest Janosikiem hehehe
No w sumie racja
2 Dni gry w EVE wystarczy by zrobić PLEX. Ciekawe czy będzie tak też u nas
45 złotych to też nie jest majątek.. w barze siedzisz 2 godziny wydajesz 50zł, a nad grą pewnie co wieczór, i narzekasz że musisz płacić ?^
hipokryzja
Czytajac wypociny hejterow doszlem do wniosku ze niestety taka jaest nasza polska mentalnosc "daja to bierz, biora to uciekaj".
Osobiscie uwazam ze warto jest placic te 40-60zl za miesiac gry nawet jak ma sie czas pograc po 2h w weekendy.
W grach p2p nie ma takiego czegos jak pay2win, jak chcecie grajcie w swojje free mmo gdzie zeby pograc na wyzszym lv z innymi jak rowny z rownym to trzeba wydac wiecej nizeli kosztowalby nas abonamet w przecietnej grze p2p.
Druga sprawa to inny poziom ludzi, sam gralem w wiele tytulow i jakby porownac poziom ludzi grajacych w takiego darmowego lol'a a np. graczy EvE to przepasc jest ogromna.
Grac z dziecmi i to o poziomie inteligencji krzesla z IKEA to niestety nie dla mnie ( tak mowie do was drodzy gracze League of Legends).
Podsumowujac placisz za rozrywke, za lepsze comunity, gwarancja ze gra bedzie rozwijana oraz ze rozrywka da ci przyjemnosc.
Dla przecietnej pracujacej osoby zaplacenie miesiecznego abonametu to nie jest duza kwota. Wystarczy odpusic sobie jeden wypad do baru z kumplami albo jeden mniej obiad na miescie.
Co do WS to gra zapewne dosc dlugo pozyje, ze wzgledu ze jest to wkoncu cos swwierzego na rynku mmo, nie tam jakies odgrzewane tytuly od naszych wschodnich dalekich sasiadow.
Jesli chodzi o grafike jest ona bardzo mila dla oka, ciekawy system skilli i mam wielka nadzieje ze bedzie gra dobrze zoptymalizowana.
@Down O.o Dzieki, az wstyd -.-
Wszystko ładnie, pięknie ale te "tytÓły" to szybko popraw
Beta już ruszyła? Kiedy planowany relase, na wiosne? Będzie kolekcjonerka do kupienia? Gra wygląda arcymiodnie i grafika jest bajeczna. Dosłownie.
Beta już od ponad pół roku ale dla nie licznych ( 90% usa ) . W grudni maja wyslac mega duzy pakiet keyow . Relase zapowiedziano na wiosne 2014.
ja jestem tego samego zdania ze płacenie miesięcznego abonamentu to głupota gdyż gra ma relaxowac i być metoda na nudeglupie jezeli grasz 1 max 2 h dziennie to po co marnować kasę na coś co ci jest w sumie niepotrzebne by normalnie funkcjonować ?
Owszem, ma nas relaksować, lecz dla tych którzy grę stworzyli ma być zródłem dochodu.
Ludzie którzy tego nie rozumieją są dla mnie idiotami, dla twórców gier to jest praca, z mniejszymi bądz większymi zyskami.
Nigdy nie zrozumiem takich graczy. Twórcy muszą zarobić w swoim fachu na życie. Najlepiej by wszystko było za darmo a twórcy niech jeszcze dopłacają ze swoich kieszeni. Rozumiem że Ty również od poniedziałku do piątku wstajesz o 5:00 rano do roboty by pracować za darmo ? Idiotyzm.
//edit
Gra warta abonamentu, jest świetna, porównując do świetnego lecz casualowego Gw2, Wildstar prezentuje się wyśmienicie.
Poczekajmy, aż ludzie dojdą do endgame, wtedy będziemy oceniać
Najbardziej mnie kuszą te raidy które mają się zmieniać z tygodnia na tydzień. No i bajkowy klimat. Zupełnie jakbym oglądał jakąś animację Pixara. No i fajnie ze to wyjadacze gier MMO i chcą zrobić gre trudną. Jeśli w ogóle spełnią 1/10 obietnic o których w wywiadach mówią to cena nie będzie grała roli, bo gildie szybko przejdą na ten tytuł
Jak się można zapisać do bety?
Ok już mam, łapcie link jakby ktoś chciał. https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/playncCreateWs.pl?language=en
Ja na pewno zagram, gra zapowiada się super, nie przeszkadza mi model płatności .
Zasadniczo dostałem kluczyk i postanowiłem zagrać.
Oceniać grę nie będę, pod względem mechaniki itp. bo jak na taki krótki czas którym pograłem se... to ciężko cokolwiek oceniać.
Jednakże moim zdaniem, jak na grę p2p to trochę jest za przeproszeniem "nasrane" na mapie tymi różnymi elementami... (beta to jeszcze te numerki w tle...)
Przed zagraniem stwierdziłem ze ta gra nie ma bytu p2p... i po nadal tak twierdzę... wolę zagrać w ESO szczerze mówiąc... choć lubię obie klimaty tzn...
uwielbiam klimaty kosmos i zwiedzania planet... tak jak i bieganie łukiem po lesie (joke)
Stary zasadniczo to Ty nawet nie powinienes sie tym chwalić, że bierzesz udział w Becie. Dwa ta gra jest wlasnie dlatego w becie, żeby wszelkie niewygodne elementy pokasować.