Już widzę te tłumy w kolejkach do każdego moba w lokacjach startowych
To nie ma znaczenia bo gracz mobka Ci nie zabiera
Już widzę te tłumy w kolejkach do każdego moba w lokacjach startowych
Co z tego jak moby i tak będą padać na 3-4 skille, a przy takiej ilości graczy to może być problem choćby z jednym trafieniem.
Przede wszystkim ta masa ludzi na początku, coś pięknego jak to się wszystko unormuje to nie zobaczysz już takiej ilości postaci w grze, nawet sumując wszystkie afk w stolicy
No tylko 13 min
Wyścig szczurów zaraz się zacznie
ncsoft login service start timeout rawa dla tych co graja ;d
Jakie macie już poziomy ?
http://memegenerator.net/instance/50280397
Najważniejsze że siedzi i nadal czeka
O jakie swietne kolejki tylko 318h
ja juz tylko 90 godzin 4900 w kolejce
ja juz tylko 90godzin 4900 w kolejce
Cos czuje ze nie wbije dzis na Hazzaka ;D 3,2k w kolejce
moze trzeba sie przeniesc na PvE serwer,chociaz wydaje mi sie ze dostawia drugi server pvp na europe
No i bedzie drugi server PVP ja bym poczekal z gra na Hazaku i zaczal na tym nowym
Wywalilo mnie z kolejki i wsio od nowa.
Jest juz nowy pvp serv
Jest nowy server PVP eu, takze zapraszam
na wbicie z 6700 pozycji czekałem całe 35min .. nie jesto imba czas, anie nie wiem co.. tragedii nie ma.
Znacie jakas polska gildie na ravenusie? po stronie exile?
Witajcie. Mam pytanie, nie grałem podczas bety, ale jestem zainteresowany graniem w Wildstara. Jestem ciekawy jeżeli chodzi o ekonomię w grze, tzn. czy ciężko jest zarobić na abonament płacąc walutą w grze? Czy mamy ograniczoną ilość profesji na postać? Jeżeli tak to jaką?
O zarobienu na creeda nikt ci nic nie powie bo gra wczoraj wystartowala a nikt jasnowidzem nie jest Za miesiac oczekuj odpowiedzi ... Profesja ( sciezka typu soldier, scientist itd. ) 1 na postac .