Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Gratki, jest co świętować :D

Btw Hantus, napisałem 5 albo 6 postow bo pierwszego dnia bez żadnych dowodów jest zwykle strzelanie. Zresztą co dziwnego jest w tym, że napisałem że nie głosuje na królika? Mój głos nic by nie zmienił a nie chciałem mieć a swoich rękach jego krwi. Ale jasne, ty od początku wiedziałeś o jego winie :)

Ale ja nie o tym. Teraz tak leże i myślę, dlaczego wilki nie zabiły Xarsama skoro miały 100% pewność że jest jasnowidzem? Nie wiem.

Tak czy siak teraz będę cię mieć na oku Hantus.

To jest właśnie wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba!

Dobranoc

@Up: wyjaśniasz o co chodzi bo nie czaje?

Da mi naukowiec na jutro antidotum?

@Up: wyjaśniasz o co chodzi bo nie czaje?

Polubiłeś mojego posta :) Czyli podsumowując, podejrzewasz mnie dlatego, że ja Cb podejrzewam podając sensowne argumenty? Chodziło mi o to, że kiedy rozpoczęło się głosowanie to ty zacząłeś siedzieć cicho, a na początku bezpodstawnie broniłeś wilkołaka. Jesteś dla mnie oczywistym podejrzanym.

Używam teraz eksperymentalnego wynalazku nazywanym "telefon" i szukałem opcji Odpowiedz :P Lincz na królika zaczął się wieczorem, a ja z bratem do 23 grałem w bf'a :P Niestety nie umiem pisać i grać jednocZeśnie.

A, i pokaz mi te swoje "sensowne argumenty" i gdzie pisze że cię podejrzewam. Ja nic do ciebie nie mam, ale w miarę możliwości postaram się troszkę cię poobserwować :)

No i nie zabija mnie jak jutro nie będę się do 17 odzywać, ale mam jutro 10 (-,-') lekcji...

@Edit: troszkę ciężkoo mi się myśli, ale pisząc że wstrzymuje głos znaczy że bronię ta osobę? No chyba nie :) pogrążasz się. Nie wiem dlaczego ja, co ja takiego zrobiłem, ale zareczam na boga ze jestem zwykłym człowiekiem, a pasterzowi powinno się ufać... Chwała Tobie, że opiekujesz się swoimi owieczkami!

Witajcie wspoltowarzysze niedoli w 2 dniu naszej lokalnej apokalipsy. Mam juz kilku podejzanych o bycie wilkami lecz narazie zachowam to dla siebie i popatrze jak rozwinie sie akcja. Wlasnie wychodze do szkoly wiec przez jakis czas mnie niebedzie .

Po zastanowieniu, usunąc.

Jak dla mnie Sokyre jest najbardziej podejrzany. Xasarm zaś jest czysty bo wątpie że wilkołaki poświęciłyby siewce zarazy. A facos jakoś specjalnie nie bronił nesquika tylko napisał że nie widzi jego winy. Jak na razie tylko ty hantus próbujesz się do niego doczepić w jakikolwiek sposób.

@facos- Nie zabiły go bo to by było zbyt oczywiste. Tak to mają jakieś 80% pewności by na niego uważać a wyeliminowali osobę która jako jedna z pierwszych wpadła na trop siewcy. Teraz nie będą mogły sobie pozwolić na eliminacje przypadkowych nieaktywnych osób ponieważ stracili siewce przez co nikogo nie przemienią już.

witajcie towarzysze. długo szedłem z mojego domu tutaj. sytuacja wygląda na cholernie skomplikowaną. trochę się zastanowię i oddam głos.

No powiem ci że wczoraj mieliśmy tak

Dlaczego Ja w wykonaniu Nesquika

Trudne Sprawy- w wykonaniu Sokyre oraz Hantusa

I Ukryta Prawda w wykonaniu Xasarma

Więc rzeczywiście sytuacja robi się z godziny na godzinę coraz bardziej na skomplikowaną. Ale trzeba również odejść na chwilę od nich i na spokojnie przeanalizować wypowiedzi innych osób żeby ta sytuacja nie dała im skutecznej zasłony dymnej.

Ja podejrzewam Sokyre z wiadomych wszystkim powodów. Oprócz niego mam jeszcze wątpliwości co do paru osób lecz podzielę się z nimi później. Wczesna godzina i kawa z proszkiem antypromieniowym nie zaczęła działać jeszcze więc nie chce rzucać nie przemyślanymi wypowiedziami.

Hantus Mocno mieszałeś wczoraj przez co straciłeś trochę wierzytelności co fakt faktem o niczym jeszcze nie świadczy. Choć niepojący jest fakt że próbujesz się przyczepić do facosa swym chaotycznym tokiem myślenia. I co z tego że polubił twój post... Nie dziwię się facosowi że nie wiedział o co ci chodzi...

Facos-Dla niektórych zapewne wyda się podejrzanym niektórym osobom przez fakt "obrony" nesquika co mogło być po prostu przeoczeniem.

Vanziom- Bezmyślny atak na Koyiro. Trochę dziwne to.

ProgMr- Pochopnie oddany głos na kakeru bez żadnych podstaw.

Cosiek- podobne zachowanie jak nesquik

Koyiro- Bardzo uległy i próbuje podpasować się do innych.

Podejrzewam że przez to iż dziele się swoimi przemyśleniami sprawi iż znajdę się na celowniku co niektórych osób, aczkolwiek jak nic nie będzie się pisać na temat zalążków oskarżeń to będziemy stać w miejscu.

Ta część jest skierowana do osób nadgorliwych. To nie są oskarżenia tylko moje prywatne przemyślenia więc nie traktować ich jako atak w waszą stronę

Oraz można chyba przyjąć że w ataku na Misiaela Egzekutor wykorzystał Furię by uniemożliwić próbę odratowania go przez naszego medyka.

Ano, raczej można.

Gdyby tak nie było to chyba byłby komunikat że niestety lekarz mimo desperackiej próby reanimacji musiał ogłosić zgon naszego towarzysza. Mam rację towarzysze?

Cieszę się kakeru że chociaż częściowo podzielasz me zdanie

"ProgMr- Pochopnie oddany głos na kakeru bez żadnych podstaw."

A miałeś pomysł na kogo głosować? Bo ja nie. Oddałem czysty strzał i powiedziałem, że jakby co to zmienię i zmieniłem. Poza tym moim podejrzanym był Misiael z powodu jego taktyki. Identyczna jak moja w poprzednim sezonie. No, ale wychodzi na to, że po prostu użył jej do wtopienia się w tłum.

@Edit

Co do Egzekutora, to nie mógł użyć Furii, bo ta dostępna jest co 3 dni.

Raz na trzy dni czyli jak użyje musi czekać następne trzy dzięki czemu mógł chyba wykonać ją pierwszego dnia. Tylko siewca musiał mieć określoną liczbę mordów. Więc wydaje mi się że atak egzekutora jest jak najbardziej możliwy. Chyba że masz jakieś doświadczenie w tej sprawie więc będę musiał zmienić swój tok myślenia ;> . Tak miałem pomysł na kogo głosować i ta osoba nie żyje. Tak samo jak misiael. I jego taktyka była bardzo skuteczna przez co został niestety wyeliminowany. I tu się pojawia kolejny argument że egzekutor zabił w furii ponieważ nie było żadnego raportu o interwencji lekarza. Najwidoczniej gdy egzekutor wpadł w furię zmasakrował Misiaela w takim stopniu że nie było czego ratować... I wiedz Pro że to że cię tam wymieniłem nie oznacza że cię oskarżam^_^

Po 1. Wiem, że to nie oznacza, że mnie oskarżasz, tylko wyjaśniam to co niepewne :>

Po 2. No racja. Pisze raz na 3 dni. A co do lekarza. Zapomniałem, że został zmieniony i codziennie jest losowanie. Niestety nie wiemy teraz, czy przy ataku egzekutora powinno to być uwzględnione, czy nie.

Ad1. Cieszę się że nie wynikły jakieś problemy z tego tytułu :)

Ad2. To prawda nie wiemy. Ja bynajmniej przyjmuje że powinno się to uwzględniać. Skoro nie było uwzględnione pierwszego dnia bezpiecznie przyjąć że egzekutor zrobił swoje. Ale wszystko się wyjaśni po dzisiejszym dniu. Jeżeli przy mordzie będzie uwzględniona reakcja lekarza to znaczy że miałem rację co do furii. Jeżeli nie to cóż nie możemy być tego pewni.

- Lekarz: do czasu, gdy jest w grze przy każdym ataku zarażonych wykonuje się rzut k10, 8,9 lub 10 oznacza, że lekarz zdołał uratować ofiarę ataku.

wyjątek: patrz Egzekutor

Jak na razie wszystko pasuje

Ja i tak mysle, ze Xasarm to wilkolak.

Tak, tak, oczywiście. Wg. mnie nie zdradziłby siewcy, tylko zwykłego futrzaka, gdyby był wilkiem.

Tak, tak, oczywiście. Wg. mnie nie zdradziłby siewcy, tylko zwykłego futrzaka, gdyby był wilkiem.

Tak pomyslaly tez wilczki, dlatego zamiast poswiecac zwyklego (bo by nic nie zyskali, a wrecz stracili), poswiecili siewce, myslcie.

Ostatecznie moge zaglosowac na kakeru, zobaczcie jak sie dogadywal z siewca.

@Niewiara mój głos na Koyiro nie był bezmyślny!! To że myślę inaczej niż inni i nie głosuje razem tłumem to chyba nie wada . To że teraz się udało i to że on jest królik jest wilkiem to na prawde duży fart

@Vanziom. Dobrze nie denerwuj się. To że nie głosujesz razem z tłumem to nawet na plus. Zachowujesz się jak bym już szedł do ciebie ze strzykawką z trucizną by skrócić twe życie. Wyluzuj.

@Sokyre- A żeś się tego Xasarma uczepił....

Tak pomyslaly tez wilczki, dlatego zamiast poswiecac zwyklego (bo by nic nie zyskali, a wrecz stracili), poswiecili siewce, myslcie.Ostatecznie moge zaglosowac na kakeru, zobaczcie jak sie dogadywal z siewca.

Wilczki też mogły by pomyśleć by nas skłócić oraz napuścić na Xasarma. Oczywiście Xasarm też jest podejrzany ale ty dla mnie bardziej..

I jeszcze kakeru oskarżasz. Gdyby nie twoje wcześniejsze wypowiedzi może byś miał siłę przebicia. Xasarm sprawił że siewca padł dzięki czemu zdobył częściowe zaufanie co oczywiście nie zwalnia go z kręgu podejrzanych w którym jesteśmy jakby nie patrzeć my wszyscy. Aczkolwiek to ty chciałeś go wyeliminować. A Xasarm na moje oko nie został rozszarpany przez wilkołaki tylko dlatego aby znalazł się pod ogniem i w centrum podejrzeń co jak widać Sokyre próbuje osiągnąć.

Przeciwko tobie przemawia też fakt że znowu pierwsze co zacząłeś Xasarma oskarżyłeś.