No powiem ci że wczoraj mieliśmy tak
Dlaczego Ja w wykonaniu Nesquika
Trudne Sprawy- w wykonaniu Sokyre oraz Hantusa
I Ukryta Prawda w wykonaniu Xasarma
Więc rzeczywiście sytuacja robi się z godziny na godzinę coraz bardziej na skomplikowaną. Ale trzeba również odejść na chwilę od nich i na spokojnie przeanalizować wypowiedzi innych osób żeby ta sytuacja nie dała im skutecznej zasłony dymnej.
Ja podejrzewam Sokyre z wiadomych wszystkim powodów. Oprócz niego mam jeszcze wątpliwości co do paru osób lecz podzielę się z nimi później. Wczesna godzina i kawa z proszkiem antypromieniowym nie zaczęła działać jeszcze więc nie chce rzucać nie przemyślanymi wypowiedziami.
Hantus Mocno mieszałeś wczoraj przez co straciłeś trochę wierzytelności co fakt faktem o niczym jeszcze nie świadczy. Choć niepojący jest fakt że próbujesz się przyczepić do facosa swym chaotycznym tokiem myślenia. I co z tego że polubił twój post... Nie dziwię się facosowi że nie wiedział o co ci chodzi...
Facos-Dla niektórych zapewne wyda się podejrzanym niektórym osobom przez fakt "obrony" nesquika co mogło być po prostu przeoczeniem.
Vanziom- Bezmyślny atak na Koyiro. Trochę dziwne to.
ProgMr- Pochopnie oddany głos na kakeru bez żadnych podstaw.
Cosiek- podobne zachowanie jak nesquik
Koyiro- Bardzo uległy i próbuje podpasować się do innych.
Podejrzewam że przez to iż dziele się swoimi przemyśleniami sprawi iż znajdę się na celowniku co niektórych osób, aczkolwiek jak nic nie będzie się pisać na temat zalążków oskarżeń to będziemy stać w miejscu.
Ta część jest skierowana do osób nadgorliwych. To nie są oskarżenia tylko moje prywatne przemyślenia więc nie traktować ich jako atak w waszą stronę
Oraz można chyba przyjąć że w ataku na Misiaela Egzekutor wykorzystał Furię by uniemożliwić próbę odratowania go przez naszego medyka.