Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Każdy jest podejrzany i nikogo nie można lekceważyć.

Po prostu jesteś kolejna osoba która napisała że głos był bezmyślny a żyjemy w takich czasach że gdzie ciężko nie być nerwowym gdzie naokoło czyha zło ...

Uwaga, nie ma mnie na chacie do 20:30, tak na wszelki wypadek pisze, jak by była spina na mnie, że siedze cicho :)

Tak pomyslaly tez wilczki, dlatego zamiast poswiecac zwyklego (bo by nic nie zyskali, a wrecz stracili), poswiecili siewce, myslcie.Ostatecznie moge zaglosowac na kakeru, zobaczcie jak sie dogadywal z siewca.

I co jeszcze wymyślisz? Na początku oskarżasz xasarma potem to się okazuję nie prawdą i teraz uważasz że ktoś Ci uwierzy?

@Chiron-Spooonnniiiooooooo

@Vanziom. Rozumiem jestem wyrozumiałym ludziem aczkolwiek mogą znaleźć się nadgorliwcy którzy za ten wybuch zaczęli by krzyczeć,, Vanziom wilk pod nóż go"

@Xasarm- Dokładnie. Tak po za tym gdy przeczytałem twą wypowiedź że gdybyś był wilkiem nie skasował byś na nesquika i spojrzałem na twój avek to dosłownie rozbroiło mnie to :D. Sorki :)

@Cosiek-Sokyre po prostu żyje w swym własnym wyimaginowanym świecie.

Na dziś mam już swój typ ale ogłoszę go później

Dorwałem się do szkolnego kompa.

Nadal nie rozumiem, dlaczego nie zabili Xarsama. Jest to pewniak i zamiast go zabić to strzelali i zabili wieśniaka.

Z kolei bez sensu byłboby dobrowolne zabijanie siewcy. Raz na 8 tur jest w stanie przemienić dowolnego człowieka w „wilkołaka”. Poświęcenie go byłboby po prostu idiotyzmem. Nie rozumiem tego. Wygląda na to, że wilki nie wiedziały, że zostanie zabity, a to z kolei niemożliwe. Nie rozumiem ich toku myślenia :)

Szukajcie a znajdzecie!

Facos. Gdyby zabili Xasarma wszyscy którzy na niego głosowali (wśród nich może być wilkołak) poszli by pod ostrzał. Tak to będą mogli próbować sprawić abyśmy to my go wykończyli.

Serio? A co wilkołaki obchodzi ile wieśniaków zostanie spalonych? I naprawdę wierzysz, że jeśli wcześniej ustalili, że go zamordują, to ktoś by na niego głosował? :) Mój przodek pareset lat temu był wilkołakiem i wiem, jak sprawnie działała siatka wilków (chodzi mi o to. że ,mają osobne forum:P). Tak więc nadal utrzymuję, że to dziwne.

BTW, jeśli "Facos-Dla niektórych zapewne wyda się podejrzanym niektórym osobom przez fakt "obrony": równa się "Hmm, ja nie widzę winy Nesquika, więc nic nie zmieniam.", to ja nie wiem, co ja tu robie :D

Mówię Wam, proszę lekarza o antidotum na dziś.

@Facos wiem że troszki wtedy zamotałem ale nie robiłem tego po to by ci zaszkodzić. A wilkołaki wątpie by poświęciły tak silnego wilkołaka. To jest wręcz głupie. A z tym głosowaniem na spalenie chodziło mi raczej o to że wtedy jeden z nich mógłby się za bardzo odsłonić

@Xasarm po co ci te antidotum? I na chwilę obecną zamiast antidotum możesz dostać przepis na bigos. Zaczniesz gotować następnie sprzedawać na bazarze a może kiedyś dorobisz się wystarczająco dużo by otworzyć własne laboratorium w celu opracowania tego cholernego antidotum. :D

Widzę, że wiekszość osób (oprócz Niewiary) bezmyślnie podąża za tłumem i jak ktoś ma dowody na kogoś innego niż im się wydaje to od razu sądzą, że to wilk.

Używam teraz eksperymentalnego wynalazku nazywanym "telefon" i szukałem opcji Odpowiedz Lincz na królika zaczął się wieczorem, a ja z bratem do 23 grałem w bf'a Niestety nie umiem pisać i grać jednocZeśnie.A, i pokaz mi te swoje "sensowne argumenty" i gdzie pisze że cię podejrzewam. Ja nic do ciebie nie mam, ale w miarę możliwości postaram się troszkę cię poobserwować No i nie zabija mnie jak jutro nie będę się do 17 odzywać, ale mam jutro 10 (-,-') lekcji...@Edit: troszkę ciężkoo mi się myśli, ale pisząc że wstrzymuje głos znaczy że bronię ta osobę? No chyba nie pogrążasz się. Nie wiem dlaczego ja, co ja takiego zrobiłem, ale zareczam na boga ze jestem zwykłym człowiekiem, a pasterzowi powinno się ufać... Chwała Tobie, że opiekujesz się swoimi owieczkami!

Wiesz co mnie najbardziej w tobie dziwi? Oskarżyłem Cię tylko po to by zdobyć kilka dowodów (tak na prawdę nie byłeś dla mnie jakoś strasznie podejrzany, ale nim dłużej się tłumaczysz tym dziwniejszy się wydajesz.

Oto powody:

1. Próbowałeś bronić Nesquika, siewcę zarazy (wiem, że to słaby dowód, więc można nie brać go pod uwagę), Napisałeś, żebyśmy nie głosowali na Nesquika bo raczej wilkiem nie jest. Skąd mogłeś to wiedzieć?!

2. Kiedy oskarżyłem Cię to próbowałeś się bronić tekstami typu "nie mam czasu na grę, dlatego jestem nieaktywny". Dosłownie identycznie broniły się inne wilkołaki (np. Koyiro, Nesquik). Podczas trwania poprzedniego sezonu (a dokładnie pod jego koniec) zainteresowałem się nieco psychologią i sposobami na wykrywanie kłamstwa. Z tego co się dowiedziałem (jeżeli ktoś jest ciekawy co można z tego wywnioskować, to niech po prostu wpisze "sposoby wykrywania kłamstw" w google) to twoje jak i ich wypowiedzi idealnie pasują do tego, aby postawić tezę, że to kłamstwo.

Niezły wywód hantusie daje do myślenia. Przeanalizuje go sobie na spokojnie, sprawdzę raz jeszcze na poprzednie wypowiedzi facosa i powiem co o tym myślę.

Bo jak na razie pojawiła się druga osoba która nie bezpośrednio ale jednak próbuje naszą uwagę skierować na Xasarma co wydaje mi się mocno podejrzane. Ja mam już własne zdanie na ten temat które wyraziłem wcześniej i na chwilę obecną nie pojawiło się nic abym je zmienił.

(Ciekawi mnie fakt czy przeżyje dzisiejszą noc... )

Żeby nie było przez pewien czas będę poza zasięgiem jako że będę wracał do domu a w autobusie niestety laptopa nie rozstawie

Mi się osobiście wydaje, że wilki nie zabiły Xasarma z powodu:

a) Podjarali się i zbyt wcześnie zatwierdzili kogo zamordować. (doszło do nas info, że to "debile", więc wszystko jest możliwe)

b)Bo po co. Będzie mógł prześwietlić następną osobę dopiero za 2 dni, więc do tego czasu jest "usless".

Chyba, że mają jakiś głębszy plan, w co wątpię, biorąc pod uwagę to co wykrzykiwał królik podczas śmierci (że wilki to idioci).

No kurczę, akcja się rozkręca. Głosowałem na Hantusa, bo masz ciutkę chaotyczny tok myślenia i zdziwiło mnie, że tak nakręciłeś ich na nesquika i wkręcałeś kontakty z jasnowidzem. Mój głos nic nie zmienił, ale chciałem zobaczyć reakcje innych, chociaż w sumie to olali. Ale za trafienie siewcy pierwszego dnia, zarówno Ty i Xasarm jesteście dla mnie póki co czyści. Natomiast myślenie Sokyre mnie powala, chyba nikt z nas nie jest w stanie go pojąć. Dlatego właśnie on wydaje mi się najbardziej podejrzany, a nawet jeśli okaże się jednym z nas, to (trzeba to niestety przyznać) chyba zbyt wiele nie stracimy, zwłaszcza, jeśli będzie to zwykły człowiek.

@Azrael prawda mała strata krótki żal.

@ProGmr do powodów dlaczego nie wykończyli Xasarma można chyba dodać też to że gdy on jest w tym momencie żywy niektórzy mogą mieć ogromnę wątpliwości i łatwiej niektórych będzie zmanipulować

Dokladnie Sokye zachowuje sie dziwnie ale watpie ze jest wilkiem. Przynajmniej ja jak bym byl niezachowywal bym sie tak dziwnie

@Niewiara

O to mi właśnie chodziło. Ten głębszy plan miałby działać na takiej właśnie zasadzie. Muszę przyznać, że w tym sezonie dedukcja idzie mi strasznie słabo. Pewnie dlatego, że w poprzednim sezonie grałem wilka i mój mózg się "zastał" :P Ale nie taka ma rola.

Głosuję na gracza Facos14. Mogę jeszcze zmienić swój głos.

Jeśli Sokyre przedstawi jakiś dobry argument że nie jest wilkiem to zmienię moje podejrzenia.

Ja z kolei oddaje głos na Sokyre. Chyba nikomu nie muszę tłumaczyć dlaczego. Abym zmienił swój głos to musiałbym ujrzeć potężne argumenty przemawiające za tym.