Głosuję na Facos14. Argumenty Hantusa mnie przekonały. Jeśli mnie przekona zmienię głos, ale czytałem jego wypowiedzi i coś mi tu śmierdzi.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
Chyba się dziś wstrzymam od głosu, ale Facos jest moim jednym z głównych typów na wilka.
W sumie jakby się nad tym zastanowić to w facosie rzeczywiście coś jest nie tak. Xasarm wstrzymywanie się nie ma sensu. Skoro masz typ, na którego masz dowody i święte przekonanie to oddaj swój głos.
I dlaczego dla ciebie Xasarmie facos jest podejrzanym?
Pytam z czystej ciekawości:)
Raczej teraz Xasarm czysto strzela jak i ja z Hantusem, bądź popiera nasze poglądy odnośnie tego co Hantus napisał, raczej mało prawdopodobne by wiedział coś więcej gdyż przecież może prześwietlać raz na 3 dni :/
Ja z kolei oddaje głos na Sokyre. Chyba nikomu nie muszę tłumaczyć dlaczego. Abym zmienił swój głos to musiałbym ujrzeć potężne argumenty przemawiające za tym.
To takie glosowanie tylko, zeby przegrac chyba, ze jestes wilczkiem Ja jestem za kakeru, facos i Xasarmem:)
Ja nie strzelam, ja dedykuje i z zebranych dowodów wybieram swoje typy na stos.
Ugh, powróciłem!
Nie dałem rady przeczytać wszystkiego, więc wybaczcie, że będę trochę nie na bieżąco .
Po wczorajszych zdarzeniach, postanawiam zagłosować na Sokyre, dlaczego? Otóż jako jedyny, chciał zamordować, prawdopodobnie, naszego jasnowidza, dzięki któremu ubiliśmy siewcę. A to chyba dostateczny powód do podejrzeń.
Z wlasnych intuicji (nie wilkolaka) wiem, ze Oni sa wilkolakami, moge tylko obiecac, ze nie jestem wilkolakiem. No to nic ale sie zdziwicie, ze jestem wiesniakiem Jesli Xasarm jest jasnowidzem to czemu wilkolaki go nie zabija? W sumie Xasarm wymyslil dobry plan, ktory przyda mi sie kiedy indziej.
Aha... bardzo dobre wytłumaczenie. Z tym, że Twoja intuicja wczoraj chciała zabić jasnowidza telepatę.
Skoro to był jego plan, dlaczego poświęcił siewcę, skoro mógł po prostu zwykłego zarażonego?
Ale ja serio też się zastanawiam czemu mnie nie zabiły wczoraj. Sokyre ma trochę racji.
@Niewiara, niby nie mam konkretnych dowodów, ale myślę, że jest 60% szansy, że on jest wilkiem.
Do każdego stosuję miarę 50% wilka i szala się przechyla to w tą, to w tamtą.
Dla jeszcze niewiedzących. Xasarm, raczej nie jest jasnowidzem, więc albo to był tylko czysty albo on jest wilkiem i zrobił to tylko dla swego rodzaju nieśmiertelności publicznej. Wiem, bo samemu mi przyznał, że to był czysty strzał (choć oczywiście jest szansa, że kłamał). Sokyre raczej wilkiem nie jest. Dlaczego? Bo wystarczyły mi tylko dwa sezony z nim, aby poznać jego zachowanie i wiem, że jako wilkołak jest on mało aktywny i nie rzuca on takich podejrzeń. Najbardziej dziwi mnie jednak ta wypowiedź:
Dobra teraz już się tego nie odwróci.Ale i tak sobie nie myślcie, że moją śmierć wszystko wyjaśni bo to jest bardziej skomplikowane niż sobie myślicie.
Myślę, że to sugestia od Nesquika dla nas, że Xasarm nie jest taki niewinny jak sobie myślimy.
Moimi kolejnym podejrzanymi są Cosiek i... Eddard. O Cośku mówiłem już wcześniej, a Eddard? Cicho przemyka przez nasze podejrzenia i wypowiedzi, idzie za głosem tłumu, praktycznie w ogóle nie jest aktywny.
To jest jakaś kpina...
Wg. Ciebie, jeśli bym się nie bronił przez oskarżeniami byłbym bardziej wiarygodny? Każda moja odpowiedź ma sens - temu nikt nie zaprzeczy. Spróbuję teraz zripostować:
1. Próbowałeś bronić Nesquika, siewcę zarazy (wiem, że to słaby dowód, więc można nie brać go pod uwagę), Napisałeś, żebyśmy nie głosowali na Nesquika bo raczej wilkiem nie jest. Skąd mogłeś to wiedzieć?!
Gdzie?! Napisałem, cytuję: "Hmm, ja nie widzę winy Nesquika, więc nic nie zmieniam.". Gdzie tu jest obrona królika?
2. Kiedy oskarżyłem Cię to próbowałeś się bronić tekstami typu "nie mam czasu na grę, dlatego jestem nieaktywny":
Naprawdę jestem nieaktywny? Uwierz albo nie, ale ta ten temat wchodzę co parę minut (jeśli nie gram). Sory, że chciałem pograć 3h z bratem oO
Ludzie, albo jesteście naiwni, albo to jakiś spisek. To jest jakieś dziwne...
To samo co mówił Hantus wyżej o Eddardzie ( nie wiem jak to odmienić ) myślę o Koyiro wczoraj gdy go oskarżyłem nie odpowiedział nic na ten temat tylko zachęcał wszystkich do głosowania na ludzi nieaktywnych . Na razie nie oddaje głosu . I według mnie Xasarm nie jest do końca czysty ale jeszcze nie znalazłem odpowiednich dowodów żeby oddać głos .
Sokyre, mógłbyś mi podać proszę, gdzie to ja się z siewcą dogadywałem? A niby skąd miałbym wiedzieć, że to siewca?
Nikt ni jest czysty i nie ma 100%. Macie prawo mnie podejrzewac tak samo jak ja Was.
Glownie na podejrzeniach opiera sie ta gra.
Pomylilo mi sie tu chodzilo o Niewiare. Mimo to oddaje glos na facos14.
Dwojka PEWNYCH wilkow: Niewiara i facos
@Hantus może podasz w końcu jakiś poważny argument że Ci się nie podobam? Bo na razie strzelasz jak Sokyre.
Co ja tak naprawdę Wam zrobiłem? Dlatego, że napisałem, że nie głosuję na nesquika jak 10 innych osób? Bo się bronię? To jest chore. Jestem zwykłym wieśniakiem... Uwierzcie na słowo.
@Facos
Królik tez "był aktywny", ale jednocześnie nie był, bo ma własne życie. Epic.
Co do Eddarda to się zgodzę. Z 2 razy wpadłem na jego wypowiedź.
@Hantus może podasz w końcu jakiś poważny argument że Ci się nie podobam? Bo na razie strzelasz jak Sokyre.
Ja strzelam? Napisalem chyba juz dosc.