@FacosKrólik tez "był aktywny", ale jednocześnie nie był, bo ma własne życie. Epic.Co do Eddarda to się zgodzę. Z 2 razy wpadłem na jego wypowiedź.He? Jestem cały czas aktywny, niech wypowie się ktoś obiektywny. Chyba mogę sobie dać wolne 3h w niedzielę? Bez przesady...
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
@Sokyre no niby tak ale na Xasarma od początku głosowałeś nie podając nic sensownego.
@Facos
Ja przecierz nic do ciebie nie mam. Tylko tak desperacko się tłumaczysz. Po części dlatego jesteś teraz aktywny.
@FacosJa przecierz nic do ciebie nie mam. Tylko tak desperacko się tłumaczysz. Po części dlatego jesteś teraz aktywny.
Dokładnie o to mi chodziło oskarżając Facosa14. Do Cośka mogę się przyczepić z tego samego powodu.
Podejrzewam Facosa. Dlaczego? Gdyż jak dotąd wypowiedział się dwa razy. Raz nie powiedział nic ważnego, a drugi raz napisał to:To do niego nie podobne, zazwyczaj jest aktywny... i próbował bronić nosiciela Nesquika. Jego wina jest dla mnie niemal pewna.Ta, wcale nic do mnie nie masz... Ale nvm. Nie wiem na kogo głosować. Zagłosowałbym na Ciebie, Hantus, ale wyjdzie na to, że głosuję na Ciebię tylko dlatego, że ty głosujesz na mnie. Ale dobra. Na razie się wstrzymuję...
Przeczytałeś wszystkie moje wypowiedzi, Facos? To nie są wszystkie moje dowody na Ciebie.
Dobra, podaj teraz wszystkie "dowody" na mnie w jednym poście. Każdy to wymysł lub twoje urojenia. Dalej, w jednym poście. Będzie prościej.
@Edit: Tak, czytam wszystkie posty
1. Próbowałeś bronić Nesquika, siewcę zarazy (wiem, że to słaby dowód, więc można nie brać go pod uwagę), Napisałeś, żebyśmy nie głosowali na Nesquika bo raczej wilkiem nie jest. Skąd mogłeś to wiedzieć?!
2. Kiedy oskarżyłem Cię to próbowałeś się bronić tekstami typu "nie mam czasu na grę, dlatego jestem nieaktywny". Dosłownie identycznie broniły się inne wilkołaki (np. Koyiro, Nesquik). Podczas trwania poprzedniego sezonu (a dokładnie pod jego koniec) zainteresowałem się nieco psychologią i sposobami na wykrywanie kłamstwa. Z tego co się dowiedziałem (jeżeli ktoś jest ciekawy co można z tego wywnioskować, to niech po prostu wpisze "sposoby wykrywania kłamstw" w google) to twoje jak i ich wypowiedzi idealnie pasują do tego, aby postawić tezę, że to kłamstwo.
Oto one...
To jest jakaś kpina...Wg. Ciebie, jeśli bym się nie bronił przez oskarżeniami byłbym bardziej wiarygodny? Każda moja odpowiedź ma sens - temu nikt nie zaprzeczy. Spróbuję teraz zripostować:1. Próbowałeś bronić Nesquika, siewcę zarazy (wiem, że to słaby dowód, więc można nie brać go pod uwagę), Napisałeś, żebyśmy nie głosowali na Nesquika bo raczej wilkiem nie jest. Skąd mogłeś to wiedzieć?!Gdzie?! Napisałem, cytuję: "Hmm, ja nie widzę winy Nesquika, więc nic nie zmieniam.". Gdzie tu jest obrona królika?2. Kiedy oskarżyłem Cię to próbowałeś się bronić tekstami typu "nie mam czasu na grę, dlatego jestem nieaktywny":Naprawdę jestem nieaktywny? Uwierz albo nie, ale ta ten temat wchodzę co parę minut (jeśli nie gram). Sory, że chciałem pograć 3h z bratem oOLudzie, albo jesteście naiwni, albo to jakiś spisek. To jest jakieś dziwne...A ty umiesz czytać? To wszystko bzdury. 3h w niedzielę, proszę Cię...
Dobra, powiedzmy, że mnie spalisz. Dobra, okażę się wieśniakiem i co dalej? Pójdziesz dobrowolnie na stos czy zaczniesz gadać "no sory, pomyliłem się, ale wcale nie jestem wilkołakiem"?
Wiedzę, że już dowiedziałem się od Ciebie wszystkiego co chciałem wiedzieć. Jak na razie nie zdejmuje to z Ciebie moich podejrzeń.
Jeśli mogę się wtrącic próba obrony Nesquika może o jest słabym dowodem ale dalej jest dowodem .Tyle ode mnie w kwestii winy facosa
Pomylilo mi sie tu chodzilo o Niewiare. Mimo to oddaje glos na facos14.Dwojka PEWNYCH wilkow: Niewiara i facos
. Powiedz mi po czym wywnioskowałeś geniuszu że jestem wilkiem?
Jak na razie wytypowałeś 3 osoby swoich jakże uzasadnionych podejrzeń
Facos- Brak powodów/dowodów
Niewiara-j.w
Xasarm-j.w
Mieszasz chłopie. Już wytypowałeś 3. Doliczając kakeru jest 4. Coś za dużo się wilkołaków robi nieprawdaż?
Jeszcze o jakimś planie mówisz. Interesujące naprawdę.....
Hmm.. Ja podejrzewam następujące osoby:
1. Azrael
2. Hantus
3. facos14
4. eddard
5. Koyiro
6. Chiron
7. Xasarm
8. vanziom
9. UnknownPL
10. Niewiara
11. Sokyre
12. Balledona
13. Cosiek
14. Gerrt
15. kakeru
16. iNiT
Ktoś z was musi być wilkiem right? >_>
No ktoś musi . Zastanawia mnie tylko kiedy ludziska wejdą zobaczą pierwszy lepszy głos i zagłosują wszyscy razem....
Hmm.. Ja podejrzewam następujące osoby:1. Azrael2. Hantus3. facos144. eddard5. Koyiro6. Chiron7. Xasarm8. vanziom9. UnknownPL10. Niewiara11. Sokyre12. Balledona13. Cosiek14. Gerrt15. kakeru16. iNiTKtoś z was musi być wilkiem right? >_>
Popieram, jak dla mnie to również są podejrzane osoby.
Kurde pierwszy raz się z wami zgodzę . Choć nie . Brakuje mi jednej osoby a mianowicie ProGmR no i w sumie siebie bym wywalił bo by było lekką paranoją żeby oskarżać siebie zwykłego rolnika uprawiającego uranową kukurydzę na polach .
Dobra jestem, musiałem korzystać z telefonu na szkolnym wi-fi aby pierwszy post dodać, ale w końcu jestem. A tak gwoli ścisłości to miałem (oprócz tej ofc.) jedną wypowiedź.
Na razie Niewiara dla mnie nie jest zbytnio podejrzany. Nieźle rozumuje, a jak nauczył mnie 3 sezon, takich się zachowuje. Xas, jako domniemany jasnowidz, też jest kiepskim typem. Na razie najbardziej skupiam się na Cośku. Pewnikiem nie jest, ale lepsze to niż nic.
Tak, a zwłaszcza Facos. Jawnie napisał że wstrzymuje się przed głosem a to oznacza że jest na 100% wilkiem, prawda? Heh ale serio. Jest wśród nas troje wilków i trzeba ich wykryć. Mamy farta że zabilismy siewce, ale to jeszcze nie koniec. Trzeba się zmobilizować. Niech ktoś zastanowi się, kto siedzi cicho i wypowiada się tylko, abu kogoś poprzeć albo oskarżyć. To najlepsza strategia wilków!
@Vanziom Gdyby każdy tak wywalał siebie, bo "jest zwykłym wieśniakiem/rolnikiem/pijakiem" to na tej liście nie było by nikogo. ._. Podejrzani są wszyscy, i nic tego nie zmieni póki nie zginą wszystkie wilkołaki.
Do mnie napisal, ze jest wiesniakiem, a do Hantusa, ze jasnowidzem. Wilczki lubia klamac jak On nie bedzie wilkiem to chyba sie pomylil i myslal, ze nim jest, albo pomaga wilkom.Drugi powod, dla ktorego na niego zaglosowalem (z ciekawosci jak sie zachowa) jest to dlaczego tak sie na poczatku rozgadal, a potem jak na niego zaglosowalem zaczal milczec.Jak Xasarm zginie, i bedzie tym wiesniakiem, czy jasnowidzem to przepraszam.
Znalazłem ciekawy fragment wypowiedzi Sokyro który wskazywał że był/ jest nadal w kontakcie z Hantusem. Dziwnym trafem poparł go w głosowaniu na facosa w sytuacji gdy pojawiła się wymiana zdań
Hantus - Facos
Przy okazji znowu namieszał i tym razem oskarżył również i mnie.
Zastanawiające prawda.
Nie będzie mnie przez jakiś czas albowiem idę do kumpli więc jakby co nie spinać