Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Facos coś mi się nie podobasz. Czemu się tak desperacko bronisz jak na razie Hantus nie oddał na Ciebie głosu? Mój głos idzie na facos14.

@kakeru No sorry sam nie będę siebie obwiniał od tego mam was

@Cosiek

Oddałem już na niego głos, ale w każdej chwili mogę go zmienić.

Hmm.. Ja podejrzewam następujące osoby:1. Azrael2. Hantus3. facos144. eddard5. Koyiro6. Chiron7. Xasarm8. vanziom9. UnknownPL10. Niewiara11. Sokyre12. Balledona13. Cosiek14. Gerrt15. kakeru16. iNiTKtoś z was musi być wilkiem right? >_>

Potwierdzam, ktoś z nich musi być wilkiem. A teraz tak po mojemu.

Hantus - wszędzie widzisz spiski i jakieś powiązania, rzucasz tymi oskarżeniami. Ok, to normalne i nawet pomocne, ale nie zaślepiaj się i nie podejmuj pochopnych decyzji ;)

Niewiara - dobrze, myślący się znalazł, tylko oby nie był zbyt przebiegłym wrogiem ;)

A teraz podejrzenia:

Sokyre - niezrozumiały "tok myślenia" i jakieś dziwne zachowania. "Ten i ten to NA 100% wilk", serio? Koleś podziel się przemyśleniami, po pierdzielisz trzy po trzy, a w rzeczywistości to prawie nic ciekawszego nie napisałeś. Dlatego dla mnie jesteś najbardziej podejrzany i pewnie na Ciebie pójdzie mój głos. A nawet jesli jesteś "naszym", to zbyt dużą stratą to chyba nie będzie.

Do tego na oku mam Xasarma (sprawa z jasnowidzem), vanzioma (tak tyci mi twoja wypowiedź podpadła :P ), Cośka no i kilka innych osób, ale to już mniej ważne.

@Cosiek. oraz Wy Wszyscy

Czemu jakąkolwiek próbę wytłumaczenia się traktujecie jako ostatnią desperacką linie obrony wilka?

Tłumaczysz - źle bo się bronisz

Nic nie robisz- źle

Znalazłem ciekawy fragment wypowiedzi Sokyro który wskazywał że był/ jest nadal w kontakcie z Hantusem. Dziwnym trafem poparł go w głosowaniu na facosa w sytuacji gdy pojawiła się wymiana zdańHantus - FacosPrzy okazji znowu namieszał i tym razem oskarżył również i mnie.Zastanawiające prawda.Nie będzie mnie przez jakiś czas albowiem idę do kumpli więc jakby co nie spinać

Wczytaj się dokładnie w temat... Sokyre napisał to dopiero po tym jak ja powiedziałem, że skontaktował się ze mną niby jasnowidz i, że jest nim Xasarm...

Nie dziwi was, że tak cicho teraz siedzi? (chodzi mi o Xasarma)

Ciosek, Hantus zagłosowal nanie od samego początku i parę innych głosów poszło za jego mowa. Nie trzymam urazy, bi pewnie też bym tak zrobił. Lecz zwazcie, że żaden wilk przez 6 sezonow nie zachowywał się tak jak ja. Ja sie z kolei przekonałem fo Sokyra. Po części z własnych obserwacji jak i od głosu ludu. Oddaje głos na Sokyro.

Przypominam o oddawaniu głosów w odpowiednim formacie!

Gada od rzeczy, jak się odzywa to brzmi to jak bełkot popaprańca. Teraz milczy (może nie ma dostępu do internetu, to też trzeba uwzględnić, nie?). Według mnie jest aż na zbyt podejrzany.

Na telefonie nie mam pełnego edytora tekstu, jak będę e domu to zedytuje, btw o kim mówisz kakeru? :)

Lista ProGmr jest wiarygodna, ale nie czuję, bym na niej pasował. Co do poważnej części tej ożywionej dyskusji wydaje mi się, że obrona nesquika jest nawet dobrym dowodem.

Facos, o Sokyre.

Lista ProGmr jest wiarygodna, ale nie czuję, bym na niej pasował. Co do poważnej części tej ożywionej dyskusji wydaje mi się, że obrona nesquika jest nawet dobrym dowodem.

Ooo.. Gerrt, dlaczego ty taki nieaktywny jesteś i jedyne co robisz to odzywasz się jeżeli ktoś Cię oskarży? Myślę, że idealnie pasujesz do tej listy bo w poprzednich sezonach byłeś dużo bardziej aktywny,

W ogóle to ktoś mnie oskarżył? :D Dobrze wiedzieć. Nie będę się tłumaczył z mojej aktywnością, bo z nią jest jak z kobieciną, drogi kolego. Jest zmienna jak pogoda. Raz jest mnie więcej, a raz mniej. Proste. Ty Hantus jak zwykle jesteś przeaktywny, co mnie niezmiernie cieszy.

@Gerrt już tłumaczyłem 100 razy, ale dla ciebie powiem jeszcze raz: wstrzymanie się od głosu nie jest próba obrony :) a bez obrony nie ma dowodu, który był jednym ciężarem na mojej reputacji. Jestem czysty jak nowonarodzony bobas :)

Btw gdzie nasz matematyk hobbista? :P

No niedługo będzie trzeba oddać głos, a ja mam tylko 2 niepewne typy ^-^ Co do tej listy, to chyba oczywiste, że siebie wykluczyłem :P Sam na siebie głosu bym nie oddał.

@UP

O ile wiem, to nowo narodzony bobas nie jest czysty, tylko we krwi >_> Wilki lubią krew >_>

Chodziło mi o czystość duchową :P

@facos

O ile wiem to nowo narodzony bobas nie jest czysty duchowo, a rodzi się z grzechem pierworodnym >_> Wilki nie mają czystej duszy >_>

Matematyk hobbysta

4 głosy Facos

3 głosy Sokyre

@ProGmR - To, czy bobas jest czysty duchowo to raczej kwestia religii. Np. dziecko ateisty, wg. ateisty, będzie bez winy, bo niby jakiej?