Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Nie każdy wierzy w grzech pierworodny u wg mnie nowy człowiek który nawet nie umie chodzić jest czysty. Zresztą tak się mówi, nvm.

@kakeru

Bronisz brata wilka? >_> Nie no żartuję z tym wszystkim :D Tak tylko go podpuszczam.

Oby to był żart :D

Nie ProGmR, polemizuję z tobą o religii.

Btw. Oddaje głos na gracza Sokyre. Mam dość jego bez sensownej paplaniny, oraz mieszania.

Wiecie co mnie zastanawia. Oddawanie przez niektórych głosów w oparciu o dowody. Wytłumaczę to jakbym ja tak robił

Początek:

Siadam przed kompem/laptopem/czymkolwiek co pozwala przejrzeć forum. Mam przygotowane piwko oraz papierosa. Nogi na biurko i jedziem.. Czytam wywody niektórych graczy.

Patrzę na kogoś (niby)dowody i myślę sobie. "Nie no dobrze pisze to ma sens. Też tak myśle"

Z uśmiechem na ustach przyjmuje czyjś tok rozumowania za swój własny nie próbując go zinterpretować oraz przekminić na swój własny sposób.

Oddaje głos.

Koniec

I tak się zaczyna zabawa...

Widzę że nie tylko mi Sokyre już zaczyna działać na nerwy.

Gerrt ty również wydajesz się podejrzany. Rzadko się udzielasz a jak już wchodzisz zaczynasz podzielać opinię reszty.

Hmm.. dobrze myślisz Niewiara. to na kogo głosujesz? :D

Dzięki kakeru mamy już 2 pewne trupy. W takim razie oddaję głos na Sokyre. Powody podałem wcześniej, do tego lepiej, aby zginął jeden niż 2.

Azrael, ano, masz racje. Lepiej jeden niż dwóch.

Niewiara oddał już dawno głos na Sokyra (jeśli się nie mylę...)

Jak chcecie przegrac to mnie spalcie. To jest pewne, ze dzisiaj zgine albo mnie spala albo wilczki zabija. Azreal 2 pewne? Chyba tego drugiego nie ma na mysli mnie. Teraz jestem pewny. Hantus i Xasarm, do tego Niewiara to wilki :)

Sokyre, to, że zginiesz wcale nie jest pewne. Możemy przecież zmienić/cofnąć głosy.

@Facos nie nie mylisz się

@ProGmr ja głosowałem na Sokyre.

@Sokyre nie płacz że przegramy bo to pozbawione większego sensu jest. Udzielasz się rzadko, zawsze te wypowiedzi są mocno chaotyczne pozbawione większej logiki próbujesz na zmianę winę przypisać do różnych osób. Zastanów się chłopie. Wczoraj nesquik też się wypierał przed podaniem zastrzyku a prawda wydała się jakże zaskakująca. Więc swego głosu nie zmieniam. Dalej głosuje na Sokyre.

@Up dobrze prawi.

Sokyre, jesli uważnie policzyłbyś głosy, to przed moim było 4 na Ciebie, 4 na facosa.

Mozecie dalej glosowac na mnie. Moja prawda bedzie zaskakujaca dla jednych - tych "glupszych". :) Nie wiem jak mam Was przekonac :) Podalem swoje teorie i ich sie trzymam do konca.

A więc dobrze. Mogę nawet być królem idiotów. A prawda może nas zaskoczyć to fakt. Ale to również twoja wina więc nie wiem w czym będzie problem?

Wątpię, żeby Sokyre był wilkiem. Raczej by nie pisał takich rzeczy. Każdy chyba wie, ze jest głupi, ale chyba nie aż tak, żeby publicznie przyznawać się do likantropii. -_-

Hantus chyba zaczal myslec. Szkoda, ze jest wilkiem.

A ja jakoś wierzę Sokyre, według mnie nie zachowuje się jak wilk a właśnie dla mnie bardziej podejrzany jest facos na którego głosowałem.

Zawsze jest takie ryzyko. Jest niemal zerowa szansa, aby trafić 4 wilkołaki pod rząd, i wątpię, aby to się stało podczas tego sezonu. Mam jednak nadzieję, że nie pomyliłem się i trafimy wilka.

BTW: Podaję poprawną formułę: Głosuję na Sokyre ze względu na moje osobiste obserwacje i głosy ludu.

@UP: Znowu... <_<