Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Wiesz Hantus, lepiej się pozbyć niewinnego głupola, który potem może nas bezpodstawnie oskarżać i nasyłać na nas resztę, nie? Chociaż, czy ja wiem czy on taki nie winny?

A Sokyre znowu. Czyli każdy kto myśli, to wilkołak?

Możliwe, ze nie jest wilkiem. Tylko co z tego? Sam sobie wyrobił taką a nie inną opinię. Do tego jeszcze nic nie robi (bez obrazy, ale piszę, jak ja to widzę). Jego posty wg mnie wyglądają tak:

X i Y to wilki.

Głosuję na xyz.

No kurczę, ale chyba nie tak to ma działać?

No właśnie, chyba przez to ma tyle głosów.

@Azrael. Święta racja.

@Hantus oraz UnknownPl czemu tak bardzo nagle pod koniec gdy widmo strzykawki ze śmiercionośnym płynem zawisło nad Sokyre zaczęliście go bronić?

@Kakeru- Ja swoje powody dlaczego głosuje na Sokyre podałem już dawno. On w odpowiedzi bez żadnego uzasadnienia dostał nagłego olśnienia i zaczął widzieć we mnie wilka.

No sory ludzie ale nie kminie takiego zachowania ani trochę...

Hantus chyba zaczal myslec. Szkoda, ze jest wilkiem.

Panie i panowie. Pojawił się 5 wilk na obiekcie doliczając martwego siewce 6 :D. Przywitaj się z resztą braci i chodźmy zawyć do pełni :D

Sorki panowie ale już nie mogę z tym człowiekiem :D

Facos nie bierz tego do siebie, ja tak głosuję tylko z obserwacji a swojego głosu nie może być pewny nikt dopóki dana osoba nie zginie. Ryzyko tej gry :/ I tak raczej dziś Sokyre padnie więc niewiele da głosowanie na Ciebie. Chociaż już teraz można wywnioskować co nieco. Prawie pewne jest, że padnie Sokyre. Jeżeli okaże się, że jest wilkiem wtedy też prawie pewne jest, że Hantus jest wieśniakiem, jeśli natomiast Sokyre okaże się wieśniakiem to bardzo prawdopodobne, że Hantus jest wilkiem. Ale rozważmy trzecią opcję. Co jeśli Sokyre i Hantus obaj są wieśniakami. Nic nam nie da wtedy śmierć jednego gdy możemy stracić dwóch przez brak większych powiązań. Ja proponuję znowu spróbować od kogoś innego i poszukać zależności.

@UP

Nie bronię Sokyre, przeczytaj co napisałem :) Chodzi mi o to, że ze śmierci Sokyre nie dostaniemy wiele wniosków, rozwinięte moje zdanie masz w tym poście wyżej :)

To ja mam sposób. Głosujmy na każdego po kolei, aż w końcu trafimy wilki! I'M GENIUS! A tak na poważnie to UnknownPL coś mi śmierdzi wilkiem. Jedyne co powoduje u mnie takie, a nie inne przypuszczenie jest to, że uwierzył osiedlowemu debilowi (chociaż to może być również oznaka debilizmu [bez obrazy]) i bardzo rzadko się udziela. Nie specjalnie goni go do znalezienia wilka i gdy już się odzywa to w momentach, gdy jest największa kłótnia/dyskusja. Tak więc oddaję głos na UnknownPL.

@DOWN

No sorry, ale jak chcesz go nazwać? :D

" że uwierzył osiedlowemu debilowi" nie no ku*wa nie mogę :D

@UnknownPl. To jest taki sam dowód jakim wy podpieracie się w oskarżaniu facosa. Wybaczcie że to napisałem ale ten sam schemat. Teraz też mogę sobie powiedzieć że jesteś podejrzany bo mu wierzysz. I co? O.O

A oto on.

A ja jakoś wierzę Sokyre, według mnie nie zachowuje się jak wilk a właśnie dla mnie bardziej podejrzany jest facos na którego głosowałem.

Sokyre nawet jeśli jest wieśniakiem to jedyne co robi to miesza i to strasznie.

Takie małe info Xasarm dostał bana na forum 24h przed chwilą mi napisał na gg

Ale mimo wszystko jeżeli potraktować go, że tylko miesza wszystko to zawsze dobrze byłoby mieć dodatkowy głos wieśniaka o ile nim jest. Jeżeli jest wieśniakiem to nam pomoże jeżeli nie to można obserwować jego reakcje na różne głosy i próbować wnioskować kiedy dobrze a kiedy źle celujemy, gdyż będzie nam musiał albo pomagać albo próbować bronić swoich a jeżeli będzie się chciał ukryć to będzie musiał głosować na swoich. Ja widzę więcej plusów jak zostanie a zostanie zabity ktoś inny.

@Niewiara Ja po prostu porównałem style wypowiedzi facosa i Sokyre, mimo iż Sokyre mota trochę to jego sposób wypowiadania się przekonuje mnie mniej niż facosa odnośnie tego, że mógłby być wilkołakiem. Oczywiście mogę się mylić jak każdy tutaj. Po prostu wnioskuję jak wszyscy.

Ja jakoś ich nie widzę. Bardzo mi przykro. Nie próbuje w ogóle pomagać nam, a rzuca tylko kłody pod nogi.

Teraz gra jest niezwykle trudna, bo udziela się aktywnie parę osób, a kolejne pisze tylko parę postów. Połowa jeszcze się nie odezwała. Trochę trudno tu zdziałać. Prawdą jest, że wilk prawdopodobnie jest aktywnym graczem, ale co, jeśli wilki siedzą w tej bezpiecznej połowie i tylko się nam przyglądają? To mało prawdopodobne, ale uważam, że każde wątpliwości powinno się poddawać forum reszty osady. Sam nie wiem, dlaczego podejrzewacie Unknowna. Napisał 2 posty, jeden niewiele wnoszący, a w drugim mówi samą prawdę. Takie moje zdanie :P

@Niewiara zgodzę się.

2.jpg

Intensywne dyskusje przerywa strzał. Hantus pada trupem, był zwykłym wieśniakiem.

Dzisiaj już mnie nie będzie, także nie zmieniam mego wcześniejszego głosu (Sokyre) i mam duże nadzieję, że trafi nam się dzisiaj drugi wilczek ;).

(Double kill xd)

WHAAAAAT!? Czyli jakieś randomowe eventy będą... Hmm... Ciekawe...

Nie randomowy event, tylko nasz Snajper, sokole oko xd.

What? Hmm, to troszkę zbiło mnie z tropu... Przy okazji ciekawy event :D

Dobra nie mam zamiaru sie klocic. Teraz to juz nie mam zamiaru nic mowic. Moglem sie od poczatku zachowac jak wiekszosc i glosowac na tego kto ma najwiecej glosow bo wyrazenie wlasnego zdania jest p*******. Hantus poszedl - wiesniak :/ Jeszcze Niewiara i Xasarm.

A, rzeczywiście. Zapomniałem o snajperze. Teraz to ma sens...

DERP.

Nie wytrzymał napięcia. Tak czy siak mój głos pozostaje bez zmian. A jak mi jakiś in****l jutro napisze że zabiłem wieśniaka (jeżeli Sokyre będzie czysty) to proponuje rozpędzić się i walnąć baranka o ścianę.

BTW. Sokyre, wspominałeś, że Hantus jest 100%-towym wilkiem, także...