To się nasz snajper popisał nie ma co.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
SOKYRE DO JASNEJ KUTWY! Jak się tak w, za przeproszeniem, ch*j nie składnie wyrażasz, to czego oczekujesz!? Że każdy Ci uwierzy!?
A co jeśli Sokyre jest naszym snajperem?
Nie no gratki dla snajpera.
A co Sokyre mam jedną prosbę - ogarnij się i jakoś zachowuj. Bo co, padniesz to już bulwers?
@down Tak, pamietam to. I równiez było to spowodowane zbyt pochopnymi decyzjami. No cóż, co się stało to się nie odstanie.
Też zapomniałem o snajperze
Co do Niewiary, ty oddałeś głos, inni go podłapali. Nic Ci nie powinno grozić... chyba, że Cię spalą xD. Nie no, mam nadzieję, że nie mamy takich graczy tutaj
@UP: Co gratki dla snajpera. Strzelił, pomylił się, trudno. Wyprawimy Hantusowi ładny pogrzeb, a sniper strzeli za 3 tura. Każdy popełnia błędy (kiedyś pewien szaman też popełnił błąd...)
Tak głupie, szkodzące społeczności zachowani wymagają eliminacji.
Głosuję na Sokyre. Bez względu na to kim jest. Stanowi on zagrożenie dla grupy. Nie wiadomo kogo następnym razem ustrzeli.
@Niewiara
Oczywiście jest taka opcja, bo udzielasz się najwięcej, a co za tym idzie "napędzasz/manipulujesz" tłum. Ludność jest wszechmogąca i debilna przy okazji (co niektórzy).
@UP
Skąd ty masz info, że Sokyre to sniper? Przecież to tylko domysły.
@ facus. Ano mój przodek padł ale wtedy w formie nie był .Co do snajpera. Fakt pomylił się ale jak natychmiastowo uciął wszelkie dyskusje
Sokyre- Hantus w twoim mniemaniu był wilkiem i coNa moje oko Sokyre jest wilkiem ponieważ próbuje nas skłócić i napuścić na innych. A jeżeli jest wieśniakiem to niech lepiej zginie...
@Pro towarzyszu niedoli mej. Prawda myśląc, analizując oraz dzieląc się z tym publicznie narażam się na atak obydwóch stron. Muszę wyjść bo mam sprawę do załatwienia. Postaram się wrócić przed 22 by coś naskrobać albowiem czuje lodowaty oddech żniwiarza na karku lecz boję się odwrócić. Obym przeżył tę noc.
1. Jeżeli zginę wilkołaki mnie uciszą
2. Jeżeli zabiją kogoś innego będą mogli spróbować jutro mnie pogrążyć podburzając ciemną masą.
3. Zignorują mnie choć mało prawdopodobne.
Takie opcje dla siebie widzę
Napisałam przecież o tym: "Bez względu na to kimkolwiek on jest".
@ facus. Ano mój przodek padł ale wtedy w formie nie był .Co do snajpera. Fakt pomylił się ale jak natychmiastowo uciął wszelkie dyskusje Sokyre- Hantus w twoim mniemaniu był wilkiem i coNa moje oko Sokyre jest wilkiem ponieważ próbuje nas skłócić i napuścić na innych. A jeżeli jest wieśniakiem to niech lepiej zginie...
Madrze myslisz. A jezeli jestes wilkiem? A jezeli Belladonna jest wilkiem, albo facos? Niech lepiej zgina.
Tak głupie, szkodzące społeczności zachowani wymagają eliminacji. Głosuję na Sokyre. Bez względu na to kim jest. Stanowi on zagrożenie dla grupy. Nie wiadomo kogo następnym razem ustrzeli.
Aha, nvm. Więc, albo Sokyre to wilk, albo bezmózg. W jednej i w drugiej sytuacji jego śmierć będzie dla nas na [+].
@ProGmR Zgadzam się!
Moja teza się utwierdza, wg Sokyre każdy kto myśli to wilkołak.
. do godziny 9 podam moje 5 typow, ktorzy sa wilkami. Oczywiscie przy polowie zapewne sie pomyle. @down pomylilo mi sie
Czemu niby dla mnie każdy jest wilkiem? Może tym razem podasz jakiś SENSOWNY powód?
Znowu mieszasz....
Według mnie Sokyle bez względu na to kim jest nikomu nie będzie go szkoda lecz oddaje głos na Azrael z powodów takich iż wydaje mi się podejrzany od samego początku udziela się bardzo sporadycznie choć jest osobą która siedzi na forum dużo oraz nie posiada własnego zdania . Miałem głosować na Koyiro lecz zmieniłem zdanie ze ze zgledów takich iż mam do niego podejrzenia o inna funkcje
Sokyre, jeśli podasz swoje typy z UZASADNIENIEM (w co wątpię ), to mój głos zostanie jak jest. Jeśli znowu będzie to "debilne" snucie teorii spiskowych, wtedy zmieniam głos na ciebie.
Cóż Pro, nie licz na jakąś sensowną wypowiedź od niego.
Uwaga, jestem wilkiem, bo się będę bronił . Ok, a tak poważnie. vanziom, nie mam swojego zdania? Udowodnij mi to. Bo jakoś ja tego nie widzę. Akurat ja staram się myslec samemu. Owszem siedzę sporo, ale czemu łączysz to z ilością napisanych postów w grze? Nie widzę w tym sensu. Tutaj trzeba się namyśleć i przestudiować wszystkie posty.
Sokyre i co mówiłeś że Hantus to wilk i jakoś się znów myliłeś. Nikogo na tym forum nie interesuję twoja "lista" podejrzanych. Ale i tak zrobisz co chcesz.
Cosiek, nie no. Masz refleks, albo nie czytasz poprzednich postów.
Ona jest wilkiem broni sie! Taki joke A tak naprawde poprostu uwazam tak jak powiedzialem . Czytam i anilizuje wszystkie posty