Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

My tu gadu gadu a jak o pieniądzach i to moich w dodatku napomknąłem to wszyscy zmieniają temat i niby tego nie zauważyli...

A tak serio:

@kakeru Znajdą się pewnie i tacy geniusze zła..

@facos- co do Xasarma na jego temat już wygłaszałem swą opinię co nie oznacza że nie mogę jej zmienić.

Sokyre i te jego 100%-towe trafy... uh.

Moim kolejnym typem będzie (dzisiaj nieobecny) Xasarm, bo ta cała intryga z wróżbami, itp. Coś mi tu nie gra, i czuję, że zamieszany jest w to Xasarm jak i Sokyre, aczkolwiek mogę się mylić.

Jeżeli Sokyre okaże się wilkołakiem, to cóż, nie będę ździwiony.

Alę boję się, że jutro zagłosujemy na Xarsama a on okaże się wróżbitą :D

@EDIT: Teraz tak patrzę, i zobaczcie jaki ma przydomek Niewiara. EGZEKUTOR!!! Na stos xD

Xasarm został zbanowany na 24h za trolowanie w temacie "czy 2pac żyje". Sam miałem ochotę powiedzieć parę zacnych opinii na ten temat ale się powstrzymałem on nie mógł.

Co do wilkołactwa Sokyre nikt się nie zdziwi jeśli będzie wilkiem. Jeśli wieśniakiem to chyba nikt nie zapłacze zanim.

@Facos ahh wydało się. Ale w woli ścisłości ma klasa jest taka.

Egzekutor z zawodu, wilczy szaman z powołania zaś siewca zarazy z zamiłowania. Dodatkowo murarz tynkarz akrobata. Mam taką klasę ponieważ wbiłem do siedziby Yang'Zaxa i mu zagroziłem że jak mnie nie wpuści to go rozerwę na strzępy. Na nesquika zagłosowałem ponieważ wisiał mi flaszkę wódki przepojke paczkę fajek oraz kieliszek i kubek na wymienioną wcześniej przepojke.

A sam w sobie mam taki power że jednej nocy zabiłbym was wszystkich ale :

"Na górze róże

Fiołki na dole

Tak mi się nie chce

Że o ja pie****e"

Więc leże na kanapie i oglądam na zmiane teletubisie oraz My Little Pony

vampire1.jpg

A to moje prywatne zdjęcie z albumu mojej babci więc nie niszczyć mi go :D

AHAHHhahahha..ha..ha.h... Nie śmieszne facos, nie śmieszne.

Znikam na jakieś 15-20 minutek.

Xasarm został zbanowany na 24h za trolowanie w temacie "czy 2pac żyje". Sam miałem ochotę powiedzieć parę zacnych opinii na ten temat ale się powstrzymałem on nie mógł.Co do wilkołactwa Sokyre nikt się nie zdziwi jeśli będzie wilkiem. Jeśli wieśniakiem to chyba nikt nie zapłacze zanim.

Jestem wilkiem.

Ok, cieszymy się z tego powodu.

Tak, tak... Już wszyscy to słyszeli i pozostałe 10 innych twoich wersji również...

Naprawdę Sokyre wierzę ci :)

@UnknownPl- jedno słowo. MISTRZ :D

Dobra, naprawde jeste snajpere!

A ja jestę królę gimbazy.

A ja jestę siefcom zarasy, tylko nikomu nie mówcie!

A ja teletubisiem z krainy Liliputów..............

Dobra a tak na poważnie lepiej już go ignorujmy..

Człowiek zagadka-Xasarm

Oprócz niego Cosiek oraz Gert wydają mi się podejrzani.

Dzisiaj ogólnie parę osób unikało zagadnienia głównego problemu który nas nawiedził..

To ja się tak najebałem, że widzę tu teletubisie, gimbusy i snajperów? Czy to tylko wy?

Nie my wszyscy to widzimy.. :D

Gert, Cosiek co tak cicho siedzicie o.o?

Ej chyba tez sie najebalem choc wroc ja nic dzisiaj nie pilem a moze to te grzybki w pobliskim lesie .... troche sie swiecily :wacko:

Ja tu widzę sama gimbaze :D

;_;

Ja jestę królę gimbazy bo gimbazę mam już za sobą :D

Dobra drogie panie i panowie. Pośmialiśmy się wszystko fajnie ale pora najwyższa wrócić chyba do naszego problemu prawda.?

@Vanzium jedna rzecz nie daje mi spokoju. Jest wiele osób które wypowiadają się sporadycznie. Patrz eddard, cosiek, chiron i paru innych. Czemu akurat padło na Azraela.

I co do pierwszego mordu w którym poległ Misiael. Mi się wydaje że nie był on przypadkowy..