Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Ło! Nie no, Unknown, szacun, źeś doj**ał. A po kij nam to wiedzieć? Póki nikt nie piszę jak Sokyre, w moich oczach nie jest gimbusem.

Tak jest Panie Komendancie! Ma Pan absolutną rację :D

Fakt. Szkoda, że Xasarm dostał bana, bo nie powinniśmy rzucać zarzutami w jego stronę, skoro nawet się obronić nie może.

Fakt. Tak czy siak zawirowania , niepewności oraz niedopowiedzenia są niepokojące. Ale jak dla mnie to zbyt oczywisty trop....

Mam pewne wątpliwości na daną chwilę do 2 osób.

koyro oraz kakeru. Ogólnie mało co się udzielacie i wydaje mi się że podążacie za głosem tłumu. Nie wiem czy to przypadkowa zależność czy celowe działanie.

Uprzedzam że to moja opinia. Jeśli nie masz własnego zdania i nie umiesz myśleć nie przejmuj się tym co tu napisane.

I to że tutaj was wymieniłem nie oznacza że was oskarżam pamiętajcie o tym.

Uważam, że Sokyre to na pewno snajper. Miał podejrzenia co do Hantusa i go zabił, robiąc z siebie przy tym głupka.

Moimi następnymi typami na wilki są: Eddard, Koyiro i Cosiek. Kontaktowałam się z postrzelonym i uważam, że miał on rację co do dwóch z wymienionych. Koyiro to moje osobiste spostrzeżenia.

Misiael pewnie sobie zrzeszył tego kogo nie trzeba na PW i zszedł. Tak to jest z sojuszami.

@UP

Łamiesz regulamin.

Nie długo się dowiemy czy Sokyre to wilk!!! Emocje jak na grzybobraniu.

Misiel napewno nie byl przypadkowa ofiara zreszta popatrzcie na jego wypowiedzi kminil calkiem niezle moze ktos sie chcial pozbyc kogos kto naprawde mial lep na karku

Co do mojego oddania glosu to przecztaj sobie to co napisalem dlaczego akorat on ..niebede sie powtarzal :)

@ Pro w jaki sposób złamała regulamin?

I tak to prawda zapewne Misiael padł z powodu złego sojuszu. Nesquika dobrze trafił.

@Balledona, przepraszam, ale jakie masz podejrzenia co do mojej osoby?

Wchodzisz tu raz na ruski rok, i rzucasz jakieś dziwne tropy...

INit umiera ze starości, jego chatę przejmuje nowoprzybyły Arkaveril

Witamy świeżaka. :D

Koyiro, chodzi mi tylko o twoją aktywność i dość niejednoznaczny sposób wypowiedzi. Ale spokojnie, jak na razie znajdujesz się na ostatnim miejscu tej listy.

Witamy nowego.

Koyiro nie tylko belli sie niepodobasz....choc ja osobiscie wczoraj Cie obwinialem to dzis rozpatrzam to czysz niejestes naszym sniperem

WItamy nowego osadnika! Czyli nie tylko my przeżyliśmy?

Nowy dawaj kanapki!!!

Witam Arkaverila.

@Koyiro to prawda rzadko wchodzi ale ma prawdo do własnego zdania. Być może ma podobne odczucia jak ja a które umieściłem na tej stronnicy.

A i dla mnie podejrzany wydaje się cosiek. Unika jak ognia tematu wilków jak pisze to zbyt dużo nie wnosi..

Ile on mial lat ze umarl? Teraz jakiegos bobaska dostalismy? Dobrywieczor

DZIEŃ 2

Czas na kolejne egzekucje, dzisiaj osada była mniej jednogłośna, jednak mimo wszystko w miare

zdecydowanie w sondażach na najbardziej martwego wygrał Sokyre. Egzekucja standardowo miałą

odbyć się za pomocą strzykawki z trucizną. Lekarz pewnym krokiem wszedł do wątpliwej konstrukcji, którą

Sokyre nazywał swoim domem albo statkiem matką. Gdy tylko Sokyre zobaczył lekarza ze strzykawką

zaczął zachowywać się jak opentany, uderzał głową w ziemie, mówił cos o tym "żeby pielęgniarka go na

barana wzieła", a potem coś o "sowjej niewidzialności". Lekarz skwitował sytuacje dość krótko - zabić

pomyleńca. Jak powiedział tak też zrobił. Sokyre jeszcze krzyczał dobre 30 minut, aż w końcu ucichł, wieśniak jeden.

post-apocalyptic-princess-april-a-taylor.jpg

To niestety nie koneic ofiar dzisiejszej nocy. Zarażeni dorwali tym razem Niewiare. Nasz sympatyczny

obywatel (wsiok) został dosłownie rozczłonkowany, lekarz próbował coś jeszcze z niego uratować. Ale

naukowiec doradzil naszemu medykowi, że z tego co zostało (kawałek ręki, noga i kręgosłup) to

człowieka nie skleją. Niewiara padł ofiarą niesamowitej furii "wilkołaków".

Mad_scientist.gif

Jak widać Naukowiec dzisiaj jest bardzo aktywny, a to stwierdzi zgon, ugotuje słynny już w całej osadzie

bigos. Człowiek skarb można by rzec. Jednak naukowiec uznał nowy przepis na bigos za niesamowity

sukces, dlatego dzisiaj postanowił zrobić sobie odpoczynek od pracy naukowej, więc nic ciekawego nam

nie stworzył niestety.

Świeżak, waruj po popcorn na egzekucję :D.

Jeżeli Sokyre okaże się być wieśniakiem, to walnę takiego facepalma...