Witaj! Miłego spędzania czasu w naszym zacnym gronie i nie daj się pogrążyć
@EDIT:A jednak pudło. Chociaż Niewiara nie musi bać się linczu...
Witaj! Miłego spędzania czasu w naszym zacnym gronie i nie daj się pogrążyć
@EDIT:A jednak pudło. Chociaż Niewiara nie musi bać się linczu...
Jak już mówiłem wcześniej *UBER FACEPALM*.
Tymczasem udaję się w sen.
Panie i panowie, oficjalnie, zj***liśmy. ._.
Głosował ktoś na Niewiare dziś?
Chyba nie.
No NA PEWNO nie. Jaki wilk głosowały na swoją ofiarę? Ja myślę, że należy zmniejszyć krąg poszukiwań do najbliższych znajomych Niewiary. Tak myślę...
Albo... Niewiara napisał :
"Mam pewne wątpliwości na daną chwilę do 2 osób.
koyro oraz kakeru."
Po tych oskarżeniach Koyro zbulwersował się i zaczął coś paplać:
"przepraszam, ale jakie masz podejrzenia co do mojej osoby?
Wchodzisz tu raz na ruski rok, i rzucasz jakieś dziwne tropy..."
Może to zły trop, ale będąc na miejscu wilkołaków starałbym się najpierw eliminować ludzi, którzy mi zagrażają. Ot, tak.
Hahahah tak myslalem czyli to byl.zwykly trol choc wcalevgo nieszkoda. A teraz przeanalizujcie dlaczego akurat Niewiara ...kogo on podejzewal? Powiem jedno radzil bym uwazac na naszego kolege z psim avaraem oraz na Coska
Vanziom on podejrzewał wielu. Nie tylko mnie i Koyiro.
Dobry towarzysze, świeżak owszem, ale po popcorn jeszcze nie latam, mam nadzieję, że znajde inny sposób aby zdobyć wasze zaufanie.
On nie podejrzewał wielu, tylko mówił co myślał.
@facos, uhmmm, nie wiem czy wiesz, ale to co powiedziałem, było do Balledon'y/a...
PS:Teraz naprawdę idę w sen xd.
@Arkaveril, dlaczego nosisz tak nisko kapelusz? Chcesz coś przed nami UKRYĆ?!?
@Edit: Fakt, mój błąd. Jak mówię, jest wiele tropów i tylko nieliczne prowadzą do celu
Okej... To jakie poszlaki nam zostały... Tylko tyle co napisał Niewiara przed swoją śmiercią dodając, że to tylko jego osobiste przypuszczenia. Czyli mamy teraz mniej niż mieliśmy.
Ano.
@facos14
Może tak, może nie - lepiej za dużo o sobie nie mówić, ktoś to może jeszcze źle zrozumieć lub do czegoś wykorzystać. Nie muszę przynajmniej patrzeć na te paskudne niebo, które przesłania mi mój cenny kapelusz.
Także więc, starzy kamraci i ty Arkaveril'u, żegnam się z wami i idę spać. Wyczekujcie mnie w granicach 14-15 dnia jutrzejszego.
Śpij dobrze bracie, ja także spać się udam, nazajutrz się spotkamy. Dobranoc wam!
tylko nie chrapać.
A więc i ja udaje się na spoczynek. Dobranoc wszystkim.
Dobranoc wszystkim.
Dobra noc. Nie zapomnijcie zaryglować drzwi. Przed wilkołakami oczywiście.
(chociaż w sumie snajper nadal na wolności )