Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

15 minut później, miejscowy bar

"Panowie, kolejeczka dla wszystkich na mój koszt!"

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kuffa, ale się tutaj działo jak mnie nie było ;_; Szkoda, że ubili Niewiare bo fajnie pisał, ale to nauczka dla tych, co się wychylają za bardzo :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Ano, szkoda go.

Nie żebym narzekał, przytulnie tu całkiem, ale co tak cholernie cuchnie?

Albo trupy, albo bigos.

Bigos może i śmierdzi, ale smakuje wybornie :D

Ano, nie da się ukryć.

Uhh, wreszcie powróciłem (nie na długo, zaraz idę grać w lola czytać o wilkołakach).

Na pierwszy rzut oka, spory spadek aktywności, spowodowany śmiercią najbardziej aktywnych osób.

Anyway, 16 już 25 minut temu wybiła, a głosów, jak i podejrzeń, tymczasowo brak.

No cóż, ja dalej trzymam się teorii spisku ,,jasnowidzów,, jednocześnie miejąc na oku osoby:

-eddard, dosyć rzadko się wypowiada, a jeśli już, to głosuje zwykle za głosem tłumu, jest wręcz niewidzialny (a raczej stara się być...)

-Xasarm, podejrzana afera jasnowidzów, a raczej telepatów. Mimo wszystko, coś mi tu nie gra, do tego Sokyre, który upierał się aby go zabić (chociaż to mało znaczący szczegół)

No i na tą chwilę moje podejrzenia się kończą. Głosu jeszcze nie oddaje, dlatego, iż Xasarm nie może odpowiedzieć, za to bardzo chętnie poczekam na wytłumaczenia eddarda.

Tymczasem, idę.

Hmmm.. również zobaczę co eddard powie, bo denerwuje mnie tym, że jest tylko gdy trzeba oddać głos. Nadal zostaję przy moim głównym podejrzanym.

Z Xasarmem może być coś nie tak ale jak dla mnie wyklucza go to, że zginął Sokyre, który "na 100%" był pewien, że Xasarm jest wilkołakiem, a jak się okazało był zwykłym wieśniakiem więc nie miał żadnych dowodów a Xasarm nam pomógł ubić siewcę. Trzeba pomyśleć kogo teraz powinniśmy zgładzić bo jeśli będziemy failować dalej może być źle. Czekam na wypowiedzi innych na razie bo dzisiaj rzeczywiście cicho lub jakby to powiedział kakeru: ano.

Też eddard mi się nie podoba ale zobaczymy co napisze jeśli w ogóle coś powie.

Ano cicho, ale ludzie może czasu nie mają.

Unknown, akurat wg Sokyre to tych wilków było sporawo :rolleyes: .

Ja na razie zastanawiam się nad oddaniem głosu, między Azraelem, Eddardem, a Gerrt. Wszyscy oni są bardzo mało aktywni. Ich zachowanie jest dość dziwne, nie oddają bezpośrednich głosów, ani nikogo nie oskarżają. Po prostu nie chcą nabawić się wrogów. Przeanalizowałam poprzednie sezony i doszłam do wniosku, że wtedy zachowywali się zupełnie inaczej nie będąc wilkołakiem.

Osobiście jeszcze wstrzymam się z głosem, nie chciałbym decydować o czyimś losie "na ślepo". Nie ukrywam jednak, obserwuję i wyciągam wnioski.

Rzeczywiście zbytnio się nie udzielam, a szkoda, chciałbym móc więcej, ale trudno. Szkoła zobowiązuje. Jednak teraz ciężko nie iść za głosem tłumu, bo na prawie wszystkich już ktoś podejrzewał. Po wstępnej analizie głosuje na UnkownPL. Nie mam czasu na tłumaczenia. Możliwe też, że to wszystko na dzisiaj z mojej strony.

A cóż to za wstępna analiza bo nic na jej temat nie powiedziałeś tylko Twój głos został po prostu ślepo oddany? Jakim cudem nie możesz znaleźć 3 minut by nam to wytłumaczyć?

Wrocilem z dlugiej wedrowki.

Co tu sie dzieje?

@Koy pytaj o wszystko jak chcesz.

Bella, to coś słabo wg mnie analizujesz. Owszem, nie oskarżam. Podaję powody czemu głosuję na tego i takiego. Jestem mało aktywny? Myslę, że te kilka postów dziennie wystarcza póki co. Co innego, gdy żywych zostałoby tylko 3. Tak czy siak póki co mam podejrzenia odnoście Unknowna, eddarda, no i czekam na "wyjasnienie" sytuacji Xasarma.

OK. To bylo tak. Bylem w 90% pewny, ze nesq to wilk. Balem sie o tym napisac, bo bym pewnie padl ofiara wilkow. Postanowilem znalesc kogos, kto moze mi uwiezy. I tak powstala afera z H. Musialem go oklamac, bo by mi nie uwiezyl. Mialem splanac jakby nie byl. Widzieliscie rozmowe. Chiron mnie ujawnil. I w ten sposob w mojej glowie zrodzil sie plan. Ha mial kontakt z prawdziwym jasno. On mial wrozyc, a ja to ujawniac. Mial byc bezpieczny jasno. Ale Ha nie dal mi kontaktu do widza, nie zdazyl. Snajer byl szybszy. To chyba wszystko.

Mmm :) Mamy trójkącik :D Eddard podejrzewa mnie, ja Azraela, Azrael nas obu :D