Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Koy byl strzelcem?

To się narobiło.

Więc Koyiro był tym deb... znaczy snajperem :D Niestety wilki trafiły. Nie dobrze. No, ale mamy antidotum.

Wkońcu udało się naszego naukowcowi wymyśleć bigos, który leczy! :D Teraz mamy większe szanse gdyż nie dość, że możemy eliminować przez głosowania to nasz naukowiec może próbować leczyć kogoś innego :) Dzięki temu jak trafi na 3 wilków to mordy ustaną a wtedy z osób, które leczył naukowiec wystarczy skazać na śmierć trzech wilkołaków :)

Idzie nam coraz gorzej, nie uważacie? Teraz się tak zastanawiam, czy jesteśmy jeden do przodu, czy sześć w plecy.

Im dalej w las, tym więcej drzew. Koło się zawęży i będzie łatwiej.

@UnknownPL

Nie lansuj się tak, wszyscy to wiedzą >_>

Bigos byłby dobry

( •_•)

Gdyby nie to

( •_•)⌐■-■

Że teraz jest lekarstwem

(⌐■_■)

xd

Niom. Musi cos ruszyc.

przyzna mi sie na PW prawdziwy telepata? mam maly plan, ale nie moge o nim glosno... trza kogos zeskanowac...

Ano,Pro, też fakt.

Snując dalsze podejrzenia, wg. mnie, potencjalnymi wilkami są.... Albo nie, jeszcze nie.

Bigos to lekarstwo... A myślałem... ŻE SIĘ NAJEM! (╯°□°)╯︵ ┻━┻

*ULTIMATE RAGEQUIT ┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻*

Zawsze możecie jeść trawę. A nie czekaj... tu nie ma trawy :D

Właaaaśnie.

Jakoś dziwnie irytują mnie twoje niektóre posty kakeru. Chodzi mi głównie o "Ano" i wszystkie inne jednowyrazowe pierdoły.

Mowilem ze on jest sniperem! Hahaha ale jestem za***isty :P Dobranoc

Wybacz, Pro, taki mój sposób wyrażania. To moje "ano" brzmiałoby też tak: "O, no tak. Masz racje. Zgadzam się."

@kakeru

To tylko moje osobiste odczucia, więc Calm Down and Keep Farming :D

E tam. W sumie, nie dziwie się, że to jest irytujące. Króciutkie wypowiedzi, potwierdzające/zgadzające się z poprzednimi. Prawie jak bezmyślne nabijanie postów.

:ph34r:

Aaaaaanyway. Ja już będę szedł spać *do siebie* debilu, chyba już każdy z tego tematu śpi *do mnie, który mówi do mnie* wal się na ryj *do was* dobranoc wszystkim.

Witam Was o poranku, drodzy wsioki i wsioczki. Jak się Wam spało po jakże wyczerpującym i pełnym wrażeń dniu?

Szczerze? Jest raczej kijowo, jeśli liczyć śmierci wilków i wieśniaków jako punkty, jest 1-6, więc przegrywamy.

Trza zastrzyjnąć wilki !

Ale zaczęliśmy grę defacto vs 3 wilków, a to duży +. Na dodatek był to siewca.