Koy byl strzelcem?
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
To się narobiło.
Więc Koyiro był tym deb... znaczy snajperem Niestety wilki trafiły. Nie dobrze. No, ale mamy antidotum.
Wkońcu udało się naszego naukowcowi wymyśleć bigos, który leczy! Teraz mamy większe szanse gdyż nie dość, że możemy eliminować przez głosowania to nasz naukowiec może próbować leczyć kogoś innego
Dzięki temu jak trafi na 3 wilków to mordy ustaną a wtedy z osób, które leczył naukowiec wystarczy skazać na śmierć trzech wilkołaków
Idzie nam coraz gorzej, nie uważacie? Teraz się tak zastanawiam, czy jesteśmy jeden do przodu, czy sześć w plecy.
Im dalej w las, tym więcej drzew. Koło się zawęży i będzie łatwiej.
@UnknownPL
Nie lansuj się tak, wszyscy to wiedzą >_>
Bigos byłby dobry
( •_•)
Gdyby nie to
( •_•)⌐■-■
Że teraz jest lekarstwem
(⌐■_■)
xd
Niom. Musi cos ruszyc.
przyzna mi sie na PW prawdziwy telepata? mam maly plan, ale nie moge o nim glosno... trza kogos zeskanowac...
Ano,Pro, też fakt.
Snując dalsze podejrzenia, wg. mnie, potencjalnymi wilkami są.... Albo nie, jeszcze nie.
Bigos to lekarstwo... A myślałem... ŻE SIĘ NAJEM! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
*ULTIMATE RAGEQUIT ┻━┻ ︵ヽ(`Д´)ノ︵ ┻━┻*
Zawsze możecie jeść trawę. A nie czekaj... tu nie ma trawy
Właaaaśnie.
Jakoś dziwnie irytują mnie twoje niektóre posty kakeru. Chodzi mi głównie o "Ano" i wszystkie inne jednowyrazowe pierdoły.
Mowilem ze on jest sniperem! Hahaha ale jestem za***isty Dobranoc
Wybacz, Pro, taki mój sposób wyrażania. To moje "ano" brzmiałoby też tak: "O, no tak. Masz racje. Zgadzam się."
@kakeru
To tylko moje osobiste odczucia, więc Calm Down and Keep Farming
E tam. W sumie, nie dziwie się, że to jest irytujące. Króciutkie wypowiedzi, potwierdzające/zgadzające się z poprzednimi. Prawie jak bezmyślne nabijanie postów.
Aaaaaanyway. Ja już będę szedł spać *do siebie* debilu, chyba już każdy z tego tematu śpi *do mnie, który mówi do mnie* wal się na ryj *do was* dobranoc wszystkim.
Witam Was o poranku, drodzy wsioki i wsioczki. Jak się Wam spało po jakże wyczerpującym i pełnym wrażeń dniu?
Szczerze? Jest raczej kijowo, jeśli liczyć śmierci wilków i wieśniaków jako punkty, jest 1-6, więc przegrywamy.
Trza zastrzyjnąć wilki !
Ale zaczęliśmy grę defacto vs 3 wilków, a to duży +. Na dodatek był to siewca.