Ano, nie da się ukryć. Ale jak dalej będziemy zabijać innych wieśniaków, prędzej czy później przegramy. Jak trafimy na wilka, nie ukrywam, będę szczęśliwy.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
I tak to jeden z lepszych sezonow wg mnie. Jeśli nic się do wieczora nie zmieni, to już oddaje głos na UnknownaPL. Jak pisałem wczoraj, nie mam swojego 100% kandydata, ale jemu mu najbliżej Nic osobistego, takie życie, ale mam powody (z tajemniczego źródła) których wolę nie ujawniać.
Ja myślę o kakeru, ale nie mam powodów/dowodów. Dziś chyba zagłosuję na tą osobę.
Ja osobiście zastanawiam się nad kakeru. Ewentualnie zostanę przy Unkwnownie. Nie wiem, nie mam zbytnich dowodów, ale na innych też nie, a oni mi jakoś nie leżą
Moje typy to Unknown Cosiek i Azrael . Jeszcze nie zdecydowałem na kogo oddam głos .
Nie zbyt dużo dowodów teraz mamy więc ja raczej będę głosował na kakeru no chyba, że do tego czasu ktoś mi się wyda bardziej podejrzany
Oddaję głos na kakeru, wychodzę i możliwe, że nie zdążę przyjść przed godziną końca głosowania.
Naprawdę? Oddajecie głosy na mnie tak nawet bez większej analizy?
Dobrze, nawet nie będę się starał bronić, bo pewnie nic nie wskóram. Zamiast tego, wyjdę z pomysłem, żeby może zagłosować na Unknowna. Facos jest bliski bycia pewnym, że to Unk jest wilkiem. Ja, dziś mam zamiar głosować na Unknowna, a jutro, jeśli dożyje i jeśli Unknown nie będzie wilkołakiem, mam zamiar głosować na Facosa.
Serio? Ja rozumiem randomowe głosowanie gdy ma się choćby cień podejrzeń, ale Xasarm nawet pisze, że nie ma żadnych dowodów. WaDeFak?
@kakeru
Naprawdę? Oddasz głos na facosa tak nawet bez większej analizy? Chcesz na niego głosować, bo głosuje na Unknowna? Cóż za analiza. Ja dziś mam zamiar głosować na Unknowna, a jutro, jeśli dożyję i jeśli Unknown nie będzie wilkołakiem, mam zamiar głosować na kakeru. U're Genius.
Na chwilę obecną i tak nie widzę lepszego sposobu niż spróbowanie na ślepo trafić wilka.
Słuchaj, Pro, zaufam Facosowi, który mówi, że Unknown to najprawdopodobniej wilk, już chyba od dnia czy dwóch, ale jeśli okaże się, że Unk był człowiekiem, raczej będę przekonany do głosu na facosa.
(btw. jestem hipokrytą, niestety.)
Jak pisałem wczoraj, nie mam swojego 100% kandydata, ale jemu mu najbliżej.
Oh rly?
BTW. spróbuj znaleźć swój typ wilka, a nie idziesz za kimś, a potem będzie spina, że przez niego padł wsiok.
Jeszcze nie powiedziałem, na kogo głosuję. Owszem, mówiłem o Unknownie, ale zdanie mogę zmienić, nie?
Czy mi się wydaję, czy w tym sezonie jest dużo więcej stron niż w poprzednich?
@kakeru
Wiem, że nie oddałeś głosu, ale ja mówię, abyś nie zachowywał się jak bezmózg, tylko sam postarał się ogarnąć parę spraw.
BTW. W S2/3 było ~60 stron, przy czym od 12 do 24 było pier*olenie o cieście ananasowym >_>
o.o kuźwa, muszę sobie to kiedyś poczytać.
Tak jak miałem w planach - głosuję na Unknowna. To nic osobistego, ale sam rozumiesz. Każdy ma wobec każdego jakieś przypuszczenia. No a akurat Ty jesteś moim nr 1 poprzez swoje dziwne, niekiedy dwuznaczne zachowania.
@ProGmR Weź mi o tym ciescie nie przypominaj...
Oddaję swój głos na UnkownaPL.
No cóż, każdy ma prawo do swojej decyzji. Ja głosuję na kakeru. Tylko, żeby kogoś głowa nie rozbolała od kolejnego uber-facepalm
Ja was ludzie nie rozumiem. Ktoś was oskarża, a wy "no trudno, dzisiaj zginę, ale jestem wieśniakiem". Wtf? Dlaczego się nie bronicie? To trochę psuje koncept gry, no bo co to za frajda, jak każdego dnia ktoś będzie kogoś typować, a on "no szkoda, fajnie było"... Nie rozumiem...