Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Jak człowiek coś sobie postanowi, to raczej trudno go przekonać do czegoś innego.

Jak człowiek coś sobie postanowi, to raczej trudno go przekonać do czegoś innego.
Wiesz, na mnie były 4 głosy, ale w końcu się jakoś wybroniłem :)

A więc i ja się będę bronił. Ci co głosują na mnie tylko dlatego, że ktoś inny zagłosował no to macie tylko taki powód, a ja jestem bardzo ciekawe co to powody mają na mnie Ci co są podobno prawie pewni, że jestem wilkołakiem. Bardzo chętnie ich wysłucham a jak mnie przekonają to aż sam na siebie zagłosuję o.o

Oddaje głos na Cosiek

Podejrzewam Cię o likantropie. Na dzień dzisiejszy nie ma szans na wytypowanie 100% wilkołaka (z oczywistych powodów braku dowodów), więc trzeba zdać się na przeczucie. Z samego zachowania i twojego stylu mam powody do podejrzewania cię. Jednak na podejrzewaniu skończyć się nie mogło, więc oddałem na Ciebie swój głos. Nie miej tego dla mnie za złe.

Czemuż to?

A pan czego szuka ? Pomóc w czymś ?

warn_ico.png
warn boś niegrzeczny - Yanglegned

Co ci jest? Próbowałeś bogosu doktora?

A mi nadal nie podoba się jak większość głosuje tutaj. Jeden rzuci: "Mam do niego jakieś złe przeczucia". Następni bez słowa podczepią się pod pierwszego i głosują bez słowa "w tłumie". I tak głosy padły na kakeru i Unknowna.

Ja natomiast głosuję na Cosiek. Nie podoba mi się ten typ, bo głosował z tłumem, a jego głębszych przemyśleń można się doliczyć na palcach człowieka bez rąk i nóg.

Hmm... Przeglądałem poprzednie posty z "kiedyś tam" i jednak ZMIENIAM MÓJ GŁOS NA XASARMA. Nie chcę zapeszać, ale może wyciągniecie wnioski gdybym zginął.

Matematyk hobbysta?

Zmieniam swój głos na Kakeru. Jestem prawie pewna, że jest on wilkiem. Swoich powodów na razie nie będę podawała.

First of all, nie jestem "Krakeru"

Second, nie jestem wilkiem.

@Belladonna możesz mi na PW napisać te powody? chcę zobaczyć czy pokrywają się z moimi.

Czy za złe pisanie nicków przy głosowaniu, głosy się nie liczą?

Pewnie do pewnego progu.

@down a na mnie kiedys pisali xasram :)

Jak tak czytam to "Krakeru" bierze mnie ochota na krakersy...

@up Nie no, beka :P Ale, kurde, jest tu dużo moich postów, nie mogła sobie mojego nicku skopiować, jak napisać nie umie?

Mój głos idzie na kakeru