Matematyku?
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
Dobra, zmieniam zdanie i oddaję głos na Cosiek. Znowu oddał czysty głos.
Według moich obliczeń obecnie jest:
3x kakeru
3x Cosiek
2x UnknownPL
1x Xasarm
Nie możemy pozwolić zginąć dwóm gdyż jeśli oboje okażą się wieśniakami to sobie sami wykopiemy grób. Ja już głosu nie mogę drugi raz zmienić więc niech pozostali decydują.
@POST
Przepraszam za double posta :/ Można to jakoś połączyć?
Na razie jest na ciebie 3 głosy, więc wychodzi na to, że może zginąć 3 wieśniaków. Popraw wynik.
A na mnie nie ma czasem 4 głosów, a na Cośka 2?
Prosiłbym matematyka hobbystę o przedstawienie wyników. Jak mówiłem wcześniej postaram się nie dopuszczać do masowych egzekucji. W razie potrzeby zmienię głos.
Właśnie, matematyku. Potrzebujemy profesjonalisty.
Według moich obliczeń jest
Unknown 2
Kakeru 3
Cosiek 3
Xasarm 1
3 - Kakeru
2 - Unkown
2 - Cosiek
1 - Xasarm
Liczone były tylko czerwone głosy.
Jednak się nie pomyliłem. Lista obecnych głosów. Po lewej osoba głosująca, po prawej osoba na którą głosowała osoba po lewej.
facos14 UnknownPL
Azrael UnknownPL
Belladonna kakeru
Xasarm kakeru
Cosiek kakeru
UnknownPL Xasarm
vanziom Cosiek
Gerrt Cosiek
ProGmR Cosiek
Dobra, w takim razie wycofuję głos na gracza Cosiek i oddaję głos na gracza kakeru. Tylko żeby potem nie było na mnie, że zj*bałem. Będę dopiero po 21:45.
@Up
Nie wziąłeś od uwagę zmian w głosowaniach.
A nie czekaj, pomyliłem się z Xasarmem. Czyli -1 na niego i +1` na kakeru i jest git.
Właśnie wziąłem, moja lista jest już po zmianach.
Matematyk hobbysta:
4 kakeru
2 Cosiek
2 UknownPL
1 Xasarm
Oddaje głos na gracza UnknownPL. Z powodów które są, i raczej będą, moimi własnymi, których wyjawiać nie chce.
Powód? "Nie chcę zginąć i głosuję na gościa z dużą ilością głosów, aby przeżyć..."
I tak dwie osoby by musiały zagłosować na Unkowna, byś przeżył ;_;
Czyli dobrze, że zmieniłem. W sumie kakeru oddał i zginąłby Unknown.
Oj moja droga Belladonno, ja mam także inne powody. Poza tym, wciąż mam 1 głos więcej. Pomyśl, co ma mi to teraz dać?
Przynajmniej dobrze napisałem jego nick...
Znikam, prawdopodobnie nie będzie mnie do 21:45.
DZIEŃ 4
Dzisiaj moi drodzy współobywatele uśmierciliśmy kolejną ludzką istotę, kakeru, był on zwykłym mieszkańcem naszej skromnej osady.
No i teraz czekamy na kolejną śmierć, kto będzie drugim przegranym dzisiejszego wieczoru ?
Nikt, medyk dodał 2 do 2 i ocalił ofarę ataku wilkołaków, ale kogo ? Tego wam nie zdradzę.
Profesor faszeruje kolejnych podejrzanych swoim antidotum, może on zagwarantuje nam bezpieczeństwo ? Kto wie...