Wtam, mam za mało danych aby analizować wypowiedzi. Strzelam - oddaję głos na nesquik.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
Niewiara, jeszcze Cosiek, przez Hantusa.
Cóż, są 2 głosy na Nesquika.
Ze swoim głosem poczekam do wieczora.
Hah, nie ma szans, aby dzisiaj poleciał głos NIE bezpodstawny
Ja również wstrzymuję się do głosowania. Lecz zważcie, że już parę osób ociera się o śmierć...
Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną!
A jak chcesz uzasadnić pierwsze głosy? Pierwszy dzień to zawsze czysty strzał. Oczywiście nie chcę dopuścić do spalenia więcej niż jednej osoby, tak więc jeśli głosy będą po równo wycofam swój głos. Jak na razie moim podejrzanym jest kakeru. Znowu jest zjawisko zwane "roleplayem", które jest skuteczną "zasłoną dymną" dla wsioków, dlatego zbyt duża dawka roleplay'u jest błędem.
Fakt, pierwszy dzień to oczywiste strzelanie. Aczkolwiek, ja bym proponował wyeliminować tych mniej aktywnych, dlaczego? Otóż:
a)mogą być oni zarażeni, a skoro nic nie będą ,,mówić,, ,to nigdy się tego nie domyślimy;
b)jeżeli wyeliminujemy aktywnych graczy, nie będzie osób do grania, i znów nastanie cisza, niczym w poprzednim sezonie.
Ja jeszcze nie głosuje, spokojnie poczekam do ok. 20, po czym zagłosuje, prawdopodobnie na kogoś nieaktywnego.
Dzień pierwszy jest najgorszy ale jednak można potencjalnie już wtedy upolować wilczka
Misiael RLY? Jeszcze chyba taki sezon się nie zdarzył, nawet gdy mieliśmy najgłupszych wilków w sezonie. To czysty fart. Potem już skill.
Glosujcie na Xasarma to jest wilkolak na 100%, widzialem jak pil krew z butelki po winie, jesli zginie to chwalcie mistrza Sokyre. Zapewne ja tez zgine. No nic. Zegnajcie.
Sokyre ja cię nie ogarniam. Ty próbujesz robić role play czy z siebie głupka?
Sokyre ja cię nie ogarniam. Ty próbujesz robić role play czy z siebie głupka?
Raczej to drugie...
Mój głos oddany na Koyiro nie był czysto z względu na avatar .. z tym avkiem to taki żart powiedzmy ... powiem że przez twoją naprawdę mądrą wypowiedź nieco powyżej chciałem zmienić swój głos ale później stwierdziłem że ta wypowiedź może być zabiegiem który ma na celu zmianę mojej decyzji . Więc nie zmieniam mojej decyzji odnośnie zabicia Koyiro choć to co powiedział ma sens .
Mój głos oddany na Koyiro nie był czysto z względu na avatar .. z tym avkiem to taki żart powiedzmy ... powiem że przez twoją naprawdę mądrą wypowiedź nieco powyżej chciałem zmienić swój głos ale później stwierdziłem że ta wypowiedź może być zabiegiem który ma na celu zmianę mojej decyzji . Więc nie zmieniam mojej decyzji odnośnie zabicia Koyiro choć to co powiedział ma sens .
Zagłosowałeś w złej formie, ten głos się nie będzie liczył. Jednak dobrze.
@up wcześniej też już pisałem ale jak chcesz
Oddaję głos na Koyiro
Teraz zadowolony ??
Mysle, ze moza zabic Sokyre. Jak mnie zabijecie to przesiadzie sie bezpodstawnie na kogo innego i bedzie bardzo przeszkadzal w naszym bytowaniu. Takich nam tu nie trzeba.
To ja podtrzymam pomysł. Tak czy siak zabijemy kogoś bezpodstawnie, więc zabijmy kogoś nieaktywnego. Szanse są takie same, a tracąc aktywnego gracza gra może podupaść :C
Ot tak, luźna myśl
Mysle, ze moza zabic Sokyre. Jak mnie zabijecie to przesiadzie sie bezpodstawnie na kogo innego i bedzie bardzo przeszkadzal w naszym bytowaniu. Takich nam tu nie trzeba.
Po tej wypowiedzi stałeś się dla mnie podejrzany. Po co mamy go zabijać skoro i tak wiadomo, że nikt takiego głupka nie poprze. Może po prostu chcesz wyeliminować jedyny źródło dowodów przeciwko sobie, a Sokyre jest jasnowidzem?
Nie. Chce sie pozbyc kogos, kto glosuje na mnie bezpodstawnie. Nawet po mojej smierci bedzie Wam przeszkadzal. Przesiadzie sie na kogos innego.
Zgadzam się z facosem, eliminacja aktywnych, przynajmniej na początku, kiedy zazwyczaj się po prostu strzela, jest głupotą.
Swój głos oddaje na gracza iNiT. Nie odezwał się ani razu, a takich tu potrzeba jak najmniej.
Mój głos idzie na iNiT.
Jak lincz to lincz Głosuję na iNiT'a. Jak się odezwie do 22 to zmieniam głos, jakby co