Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Aha. Czyli balans zysków i strat i tak wychodzi na minus ;_;

A jednak egzekutor :D Fajnie :D

No i wilczek, ładnie. Tylko ProGmRa szkoda. Ten jego bigos był całkiem dobry.

Kurde, naukowiec.

No i wilczek padl. Łan mor :D

Dobra, tera tylko ogarnąć kto niezbyt chętnie głosował na Unkowna i Cośka i votujemy.

Na Cośka głosowałem od 2 lub 3 dni. Wolałem tego Cośka niż Waszego Unkowna, więc mogło to wyglądać podejrzanie :P

Tez glosowalem na coska od 3 dni teraz trza sie zastanowic kto jeszcze. U was tez snieg pada :P?

U nas sypie więcej niż na święta rok temu xD

A u mnie nic...

A teraz do rzeczy ważnych. Osobiście dosyć ciężko mi znaleźć typa, każdy ma jakieś wytłumaczenie. A wilk został tylko 1.

Tylko kto może nim być?

Jest nas 8, w tym jeden wilk. Pewnie wygramy

Na tą chwilę przynajmniej dla mnie najbardziej jest podejrzanym Chiron .

Powód?

Mało się dość udzielasz ale nie mowie ze na Ciebie zagłosuje . Po prostu mało podejrzanych .

Teraz to już chyba tylko na "chybił-trafił". Osobiście zastanawiam się nad Chironem oraz Bellą, ale to tylko przemyślenia.

Cześć

Jesteś Ty na liście?

No siema tylko kto ty ? Tak Bella tez jest podejrzana .

Mało się dość udzielasz

Facepalma bym tu wkleił, ale nie chce mi sie po googlach szukac... Ale skoro głosujesz na osobę, która zainicjowała dwa głosowania na wilki, to chyba mam podejrzanego.

Przeanalizowałam dokładnie temat i zrobiłam rozpizke, kto, kiedy i na kogo głosował:

Az= Hantus- Sokyre- Eddard- Unknown- Unknown

Facos=Inti- Sokyre- Un- Un- Un- Az

Chiron= Xas- Un- Co

Xasarm= Inti- Ed- kakeru- Un- Co- Co

Vani= Ko- Co- Co- Co

Bella= Nesquik- So- Ed- Ka- Co

Gerrt= Co- Co- Co- Co

Ark= Xa- Co

Teraz wystarczy coś z tego wywnioskować. Podejrzewam Arkervil'a. Zapewne zagłosował na Cośka tylko po to, żeby odciągnąć od siebie uwage, bo było już pewne, że Cosiek zginie.

Chiron tak jak mówiłem podejrzenie to podejrzenie nie postanowiłem zagłosować na Ciebie na razie . I nie udzielasz się dożo według mnie . I nie zainicjowałeś głosów przepraszam Cie bardzo. Patrząc na dobrą robotę jaką wykonała(dobrze mówię ze płeć piękna ?) to podejrzany wydaje się być Arkervil

Tylko czy wilk by afkował tak długo by odpasc z gry?