Mój głos idzie na iNiT.
Nie zamierzasz się bronić przed moimi oskarżeniami?
Mój głos idzie na iNiT.
Nie zamierzasz się bronić przed moimi oskarżeniami?
Według mnie wilczki nie są osobami nieaktywnymi. A głosując na nieaktywnych w takim wypadku dajemy im zasłone. Więc głosuje na nesquika.Powodem moim jest to że odbiegałeś od tematu. Oczywiście swój głos mogę wycofać jak coś
(Chyba że nie zdąże wrócić do domu..)
Głos na gracza iNiT.
Wycofuję swój głos oddany na gracza Cosiek i głosuję na gracza Nesquik.
Wam radzę zrobić to samo. Mam kontakt z człowiekiem podającym się za jasnowidza, powiedział on mi, że prześwietlił Nesquika i okazało się, że jest wilkołakiem, jeżeli okaże się, że Nesquik jednak nie jest wilkiem to jutro zagłosujemy na tego "jasnowidza".
Oczywiście nie zdejmuje to moich podejrzeń z Cośka.
@Hantus, hm, chyba nawet lepsze wyjście niż głos na nieaktywnych. Ale jeżeli ten twój jasnowidz tylko nas podpuszcza, to... będzie źle .
Wycofuję swój głos oddany na gracza iNiT i głosuję na gracza Nesquik.
Wycofuję głos oddany na gracza Sokyre i oddaje głos na gracza Nesquik.
Może naprawdę H. ma kontakt z jasnowidzem.
Zatem wycofuję swój głos na gracza kakeru i głosuję na gracza Nesquik. Ale jeśli nie będzie on wilkiem.. Strzeż się Hantus
Wycofuję głos na gracza iNiT oraz głosuje na Nesqiuka.
Dziwne. Myślałem że tylko ja go podejrzewam. A jednak myliłem się.
Głosujecie na mnie dlatego, że jedna osoba powiedziała, że ma jakieś kontakty z jasnowidzem?Żałosne.No ale jeśli tak to chyba już nic tu po mnie.Żegnajcie...
Nesquik niestety ale ja nie głosuje na ciebie z tak błahego powodu. Po prostu nie wydajesz się ok.
Misiael w czasach jakie nastały wolę się nie wychylać publicznie.Wilki są wśród nas i pewne jest, że będą oni mordować tych najbardziej aktywnych i myślących publicznie, a nie tych co myślą w ciszy i w spokoju.
Ja i tak nadal mysle, ze Xasarm to wilczek.
A ja nadal myślę że chyba na głowę upadłeś.Usrałeś się na niego bez powodu.
Misiael w czasach jakie nastały wolę się nie wychylać publicznie.Wilki są wśród nas i pewne jest, że będą oni mordować tych najbardziej aktywnych i myślących publicznie, a nie tych co myślą w ciszy i w spokoju.
Ty raczej do tych pierwszych nie należysz, jak dotąd napisałeś może 3 posty nie dotyczące w żaden sposób tematu.
Właśnie o to chodzi. Za mały udział. Takie krycie za innymi.
Hantus owszem nie należę, bo po co takim być?Po co się wychylać i narażać na zabicie przez wilki?
A kto powiedział że wilki od razu cię zabiją.One nie chcę od razu się ujawniać dlatego zabijają mało znaczące cele. Sam sobie zniszczyłeś życie.
Oj nie tłumacz się i tak już nikt tego nie wycofa jak popełnią błąd to się będziemy śmiali
Hantus owszem nie należę, bo po co takim być?Po co się wychylać i narażać na zabicie przez wilki?
Powiedz mi proszę w jaki sposób nam pomożesz jeżeli przez całą grę będziesz myslał "w ciszy i spokoju" oraz nic nie będziesz wnosił do tematu? Znam takich jak ty i wiem, że takie myślenie to tylko słaba przykrywka (doświadczenie z poprzednich sezonów).