Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

Mój głos idzie na iNiT.

Nie zamierzasz się bronić przed moimi oskarżeniami?

Według mnie wilczki nie są osobami nieaktywnymi. A głosując na nieaktywnych w takim wypadku dajemy im zasłone. Więc głosuje na nesquika.Powodem moim jest to że odbiegałeś od tematu. Oczywiście swój głos mogę wycofać jak coś :)

(Chyba że nie zdąże wrócić do domu..)

Głos na gracza iNiT.

Wycofuję swój głos oddany na gracza Cosiek i głosuję na gracza Nesquik.

Wam radzę zrobić to samo. Mam kontakt z człowiekiem podającym się za jasnowidza, powiedział on mi, że prześwietlił Nesquika i okazało się, że jest wilkołakiem, jeżeli okaże się, że Nesquik jednak nie jest wilkiem to jutro zagłosujemy na tego "jasnowidza".

Oczywiście nie zdejmuje to moich podejrzeń z Cośka.

@Hantus, hm, chyba nawet lepsze wyjście niż głos na nieaktywnych. Ale jeżeli ten twój jasnowidz tylko nas podpuszcza, to... będzie źle <_<.

Wycofuję swój głos oddany na gracza iNiT i głosuję na gracza Nesquik.

Wycofuję głos oddany na gracza Sokyre i oddaje głos na gracza Nesquik.

Może naprawdę H. ma kontakt z jasnowidzem.

Zatem wycofuję swój głos na gracza kakeru i głosuję na gracza Nesquik. Ale jeśli nie będzie on wilkiem.. Strzeż się Hantus ;)

Wycofuję głos na gracza iNiT oraz głosuje na Nesqiuka.

Dziwne. Myślałem że tylko ja go podejrzewam. A jednak myliłem się.

Głosujecie na mnie dlatego, że jedna osoba powiedziała, że ma jakieś kontakty z jasnowidzem?Żałosne.No ale jeśli tak to chyba już nic tu po mnie.Żegnajcie...

Nesquik niestety ale ja nie głosuje na ciebie z tak błahego powodu. Po prostu nie wydajesz się ok.

Misiael w czasach jakie nastały wolę się nie wychylać publicznie.Wilki są wśród nas i pewne jest, że będą oni mordować tych najbardziej aktywnych i myślących publicznie, a nie tych co myślą w ciszy i w spokoju.

Ja i tak nadal mysle, ze Xasarm to wilczek.

A ja nadal myślę że chyba na głowę upadłeś.Usrałeś się na niego bez powodu.

Misiael w czasach jakie nastały wolę się nie wychylać publicznie.Wilki są wśród nas i pewne jest, że będą oni mordować tych najbardziej aktywnych i myślących publicznie, a nie tych co myślą w ciszy i w spokoju.

Ty raczej do tych pierwszych nie należysz, jak dotąd napisałeś może 3 posty nie dotyczące w żaden sposób tematu.

Właśnie o to chodzi. Za mały udział. Takie krycie za innymi.

Hantus owszem nie należę, bo po co takim być?Po co się wychylać i narażać na zabicie przez wilki?

A kto powiedział że wilki od razu cię zabiją.One nie chcę od razu się ujawniać dlatego zabijają mało znaczące cele. Sam sobie zniszczyłeś życie.

Oj nie tłumacz się i tak już nikt tego nie wycofa jak popełnią błąd to się będziemy śmiali :D

Hantus owszem nie należę, bo po co takim być?Po co się wychylać i narażać na zabicie przez wilki?

Powiedz mi proszę w jaki sposób nam pomożesz jeżeli przez całą grę będziesz myslał "w ciszy i spokoju" oraz nic nie będziesz wnosił do tematu? -_- Znam takich jak ty i wiem, że takie myślenie to tylko słaba przykrywka (doświadczenie z poprzednich sezonów).