Hmm Vanziom twoja wypowiedź brzmi dziwnie, nawet bardzo. Kto się będzie śmiał? I z tego że źle wytypowaliśmy?
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra
@nesquik
Proste. Albo dzielisz się spostrzeżeniami z innymi i pomagasz, albo siedzisz cicho i "dedukujesz po cichu". Widać dobrze ci idzie, bo jakże cenne dla nas informacje ujawniłeś. A nie sorry, ty się przecież nie udzielasz. Zrozumcie w końcu, że lepiej się udzielać i dzielić się spostrzeżeniami z innymi niż siedzieć cicho i oddać głos bez uzasadnienia. Tacy ludzie są zdatni i usuwani. O ile pamiętam to obiecałeś, że będziesz się udzielał i będziesz aktywny. Nie trzymasz się tego więc Bye.
Och przepraszam was za to, że mam własne życie bardzo przepraszam Narka i miłej gry życzę
Nie koniecznie ze złego typowanie tylko z tego że prawie każdy zmienił decyzje ponieważ ktoś coś powiedział . Ja kieruje się swoimi domysłami w końcu nikomu nie można ufać .
nesquik jak nie masz czasu to po co grac?
Nie głosujcie na nieaktywnych, żal głosu, a Yang'Zax i tak ich wymieni ;_;
Misiael dzisiaj jest niedziela nie każdy ma czas na kompa zwłaszcza w dzień.
Po prostu idiota no >_> Po co się zapisywałeś skoro nie grasz, ale zaraz... przecież ty grasz, ale po cichu, ale nie grasz, bo masz życie, ale oczywiście ty grasz, tylko że nie grasz. Twoje miejsce mógł zająć ktoś komu zależy na tej grze >_> Ban na all sezony i gg.
Nie mowie że musisz cały czas siedzieć. Przestudiował byś i podał jakieś argumenty a nie siedzisz jak mysz pod miotłom.
Hantus jeśli to prawda co piszesz z tym jasnowidzem Wycofuje mój głos z iNiT i głosuje na nesquik. Ale jeśli to nie prawda to jutro idzie na Ciebie mój głos.
Dzisiaj większość czasu na necie siedziałem na komórce(brak dostępu do kompa), a nie lubię na niej pisać więc zbytnio się dziś nie udzielałem
@DOWN
Ochhh dzięki twemu współczuciu już czuję się lepiej.Dziękuje
@UP
Twoja historia urzekła mnie niesamowicie. Jak ja ci współczuję >_>
Nie wiem czemu na niego naskakujecie, chłopak może ma inne zajęcia... Zresztą teraz pisze, więc nie widzę powodu do spiny.
Ps. Yang, PW
Hmm, ja nie widzę winy Nesquika, więc nic nie zmieniam.
Podsumujmy:
Mówię do Was, że napisał do mnie niby jasnowidz i mówi do mnie, że Nesquik jest na 100% wilkołakiem, a jeżeli nie to następnego dnia zostanie przez nas spalony.
Przekonuję Was do głosowania na niego, aby dowiedzieć kto jest wilkiem: Nesquik czy rzeczony jasnowidz. Jeżeli Nesquik spłonie, a ja zostanę dzisiaj zabity to jest jeszcze jedna osoba, która wie kim jest ten jasnowidz.
Więc proszę nie mieć do mnie pretensji jeżeli Nesquik nie będzie wilkiem, będzie nim owy jasnowidz. Jeżeli obie osoby nie będą wilkami to następnego dnia palicie mnie.
Jak by co, to osoba która podaje się za Jasnowidza to Xasarm
Ide grać w LOLa, więc nie spinac sie jak nie bede dzis odpisywal.
Aktualizacja
Osoba, której powiedziałem o Xasarmie był Chiron.
Tuż po napisaniu mojej, wcześniejszej wiadomości odezwał się do mnie prawdziwy jasnowidz(dla uwierzytelnienia tej informacji, podał on mi moją klasę) i okazało się, że Xasarm tak na prawdę nie był jasnowidzem. Najprawdopodobniej Xasarm to wilkołak!
Oto przebieg mojej rozmowy z nim:
Xasarm
Nesquik jest na 100% wilkiem. Przeswietlilem go. Gdyby nie Sok glosowalbym na nesquika.
Hantus
A jeżeli kłamiesz?
Xasarm
wiem, ze mozesz mi ufac tylka na slowo. ja Ci tak samo. a ja mowie, ze jest.
chce przezyc.
nesquik przeswietlony. jeszcze 3. jak dzis zgine na wskutek mordu to na 100% wilkiem NIE jest Sok.
mozemy sobie ufac TYLKO na slowo. innej mozliwosci nie ma.
Hantus
Czyli, że nesquik to na 100% wilk? Więc po co głosujesz na Sokyre idiote? I tak go nikt nie poprze.
Xasarm
Chce miec male zabezpieczenie.
swoj glos zamierzalem od poczatku zmienic.
Hantus
Czyli nesquik to wilk, a ty to potwierdzasz i jeżeli okaże się on nie wilkiem to ty płoniesz następny. Tak?
Xasarm
zgoda. nie mam sie czego bac.
Hantus
Ok, więc zmieniam głos.
Xasarm
ja też zmieniam.
Hantus
Jedyne co mogę Ci powiedzieć, jeżeli jesteś wilkołakiem to to, że nie jestem jedyną osobą która wie o twoim podawaniu się za jasnowidza, więc jeżeli przypadkiem zginę tej nocy, a Nesquik okaże się wieśniakiem to wiedz, że długo po tym już nie pożyjesz...
Xasarm
nie wiem czy zginiesz, czy nie. rownie dobrze ja moge pasc.
Hantus
A kogo jeszcze podejrzewasz jako wilka?
Hantus
Cholera po co a powiedziałem. dla Chirona, że to ty jesteś tym jasnowidzem (chciałem mieć zabezpieczenie).
Xasarm
kogo podejzewam?
nie zastanawialem sie nad tym dlugo, ale mysle o Azrealu i Chironie.
Kolejnym wilczkiem wydaje mi się Sokyre
Nie głosujcie na nieaktywnych, żal głosu, a Yang'Zax i tak ich wymieni ;_;
Dokładnie tak jak mówi Chiron to strata głosu ponieważ będą szli do wymiany a my zamiast analizować wypowiedzi będziemy się umawiać na odstrzał nic nie wnoszących graczy.
Gracz A: Ej ludzie kto dziś nie był aktywny
Gracz B: Gracz XZ
Gracz C: To co głosujemy na niego
Reszta: Oddaje głosy
Wtedy wilczki będą się udzielać i wtapiać otoczenia mącąc coraz bardziej dzięki czemu nie musieli by nawet mordować by nas wykończyć. Jednym Słowem Bezsens
Ogólnie ta cała sytuacja dla mnie troszki dziwna, ponieważ wystarczyło aby jedna osoba powiedziała że ma kontakt z jasnowidzem i tabun ludzi poszło za jego głosem. Mam prawo mieć taką opinię jako że swój głos oddałem przed tym "incydentem". Mam tylko pytanie do was towarzysze niedoli. Próbowaliście jakoś przeanalizować to na własny sposób czy ślepo zawierzyliście jednej osobie?
AktualizacjaOsoba, której powiedziałem o Xasarmie był Chiron.Tuż po napisaniu mojej, wcześniejszej wiadomości odezwał się do mnie prawdziwy jasnowidz(dla uwierzytelnienia tej informacji, podał on mi moją klasę) i okazało się, że Xasarm tak na prawdę nie był jasnowidzem. Najprawdopodobniej Xasarm to wilkołak!
Mieszasz chłopie. Może ten twój drugi Jasnowidz po prostu zgadł twoją klasę a ty się dałeś zrobić jak uczeń
Jak na razie trzy osoby mają zadatki na jasnowidza
Xasarm, Sokyre oraz tajemniczy Pan X
Niewiara przecież najlepszą przykrywką jest pójście za głosem ludu ;]
Chyba mamy pierwszego wilczka (mówię o Xasarmie). Wszystko okaże się jak dednie Nesquik.