Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - gra

A wiecie co? Głosuję na Hantusa. Gadasz o kontakcie z jasnowidzem i oskarżasz Xasarma. Potem gadasz, że powiedziałeś o tym Chironowi i potem ot tak telepata gada ci co i jak? Coś mi tu śmierdzi.

Oczywiscie wszyscy musza mnie od razu wyzywac. Jezu ludzie to takie oczywiste, ze Xasarm to wilkolak :)

Próbowałem tylko odkryć w ten sposób wilka. Zawsze pierwszego wilkołaka jest najtrudniej odkryć, ale nie mam nic przeciwko zabicia mnie, jestem zwykłym wieśniakiem i myślę, że moja śmierć sprawi, iż nagle uwierzycie w moje dowody.

Oczywiscie wszyscy musza mnie od razu wyzywac. Jezu ludzie to takie oczywiste, ze Xasarm to wilkolak

Zwracam honor. ;)

I tak nie zginiesz, bo tylko ja na Ciebie głosowałem. Po prostu to dla mnie dosyć dziwne, a lepiej oddać głos (który nic nie zmieni) i zobaczyć reakcje innych, niż siedzieć i nic nie robić, prawda?

Do mnie napisal, ze jest wiesniakiem, a do Hantusa, ze jasnowidzem. Wilczki lubia klamac <3 jak On nie bedzie wilkiem to chyba sie pomylil i myslal, ze nim jest, albo pomaga wilkom.

Drugi powod, dla ktorego na niego zaglosowalem (z ciekawosci jak sie zachowa) jest to dlaczego tak sie na poczatku rozgadal, a potem jak na niego zaglosowalem zaczal milczec.

Jak Xasarm zginie, i bedzie tym wiesniakiem, czy jasnowidzem to przepraszam. :)

Tu ci muszę przyznać rację Nesquiku lecz niestety swój głos oparłem o własne przesądy które wymieniłem ja oraz parę innych osób. Osobiście nic do ciebie nie mam.

Ta sytuacja dziwna się robi i to bardzo. Za dużo telepatów nam się narobiło.

@Sokyre powinieneś się liczyć z tym że po twych wypowiedziach normalnej opinii mieć nie będziesz :D

Próbowałem tylko odkryć w ten sposób wilka. Zawsze pierwszego wilkołaka jest najtrudniej odkryć, ale nie mam nic przeciwko zabicia mnie, jestem zwykłym wieśniakiem i myślę, że moja śmierć sprawi, iż nagle uwierzycie w moje dowody.Zwracam honor.

Hantus skoro rzeczywiście jesteś wieśniakiem to chyba odgadnięcie tej klasy przez futrzastego telepaty amatora wyzwaniem nie jest. I tak w ogóle czemu tak bardzo się bronisz teraz i chcesz pogrążyć Xasarma publikując/opisując jego prywatną rozmowę z tobą.

@ Sokyre skoro na niego głosowałeś to po co miałby zdradzać prawdziwą klasę(oczywiście zakładając że jest jednym z nas)

Tu ci muszę przyznać rację Nesquiku lecz niestety swój głos oparłem o własne przesądy które wymieniłem ja oraz parę innych osób. Osobiście nic do ciebie nie mam.Ta sytuacja dziwna się robi i to bardzo. Za dużo telepatów nam się narobiło.@Sokyre powinieneś się liczyć z tym że po twych wypowiedziach normalnej opinii mieć nie będziesz Hantus skoro rzeczywiście jesteś wieśniakiem to chyba odgadnięcie tej klasy przez futrzastego telepaty amatora wyzwaniem nie jest. I tak w ogóle czemu tak bardzo się bronisz teraz i chcesz pogrążyć Xasarma publikując/opisując jego prywatną rozmowę z tobą.@ Sokyre skoro na niego głosowałeś to po co miałby zdradzać prawdziwą klasę(oczywiście zakładając że jest jednym z nas)

O wszystkim się dowiemy za niecałą godzinę. Jak chcecie to możecie na mnie głosować, jeżeli ma to uwierzytelnić moje dowody.

Jak na razie mamy tylko dwóch potencjalnych telepatów Xasarm'a i Pana XXX.

No powiedzmy że ci wierzę. To nie jest sprawa czy chcemy czy też nie. Decyzja ta nie powinna iść za głosem ludu tylko na podstawie własnych przemyśleń.

Czyli tak. Dziś pada Nesquik.

Jeżeli jest wieśniakiem pod największe podejrzenia wchodzą te oto trzy osobistości.

Hantus- Drugi jasnowidz się objawił przez co zwątpił w nesquika i nabrał podejrzeń co do Xasarma.

Sokyre- Od samego początku bez większych dowodów oskarża Xasarma

Xasarm- Domniemany Jasnowidz pomógł tłumowi podjąć decyzję o kasacji Nesquika poprzez podpuszczenie Hantusa.

Jeżeli zaś jest wilkołakiem to na moje oko w największych opałach lądują Hantus oraz Sokyre.

Po śmierci Nesuika w wypadku gdyby był wieśniakiem najprawdopodobniej padnie Xasarm patrząc na dzisiejszą sytuację jak łatwo tłum dał się podpuścić. Gdyby i on był wieśniakiem to wtedy podejrzewam że Sokyre oraz Hantus byliby pod ostrzałem. I tu trzeba się zastanowić też nad faktem który nie daje mi spokoju. Gdyby chociaż jeden z tej dwójki był wilkołakiem (wątpie że obydwoje) to czy zdecydowaliby się na takie odsłonięcie. (Zawsze pozostaje myśl że wilkołaki nie są zbyt rozgarnięte)

W tej historii pojawia się również postać Chirona ale wątpie by miał jakąś większą rolę w tym przedstawieniu poza przechowywaniem informacji kto jest jasnowidzem nr1. No ale wszystko się wyjaśni o godzi 22.

Tu ci muszę przyznać rację Nesquiku lecz niestety swój głos oparłem o własne przesądy które wymieniłem ja oraz parę innych osób. Osobiście nic do ciebie nie mam.Ta sytuacja dziwna się robi i to bardzo. Za dużo telepatów nam się narobiło.@Sokyre powinieneś się liczyć z tym że po twych wypowiedziach normalnej opinii mieć nie będziesz Hantus skoro rzeczywiście jesteś wieśniakiem to chyba odgadnięcie tej klasy przez futrzastego telepaty amatora wyzwaniem nie jest. I tak w ogóle czemu tak bardzo się bronisz teraz i chcesz pogrążyć Xasarma publikując/opisując jego prywatną rozmowę z tobą.@ Sokyre skoro na niego głosowałeś to po co miałby zdradzać prawdziwą klasę(oczywiście zakładając że jest jednym z nas)

Napisal, ze chce przezyc, i zebym zaglosowal razem z nim na nesquika wyjawniajac przy tym swoja klase juz w temacie wiadomosci - czyli nastepny argument, dla ktorego glosuje na Xasarma. Kto normalny pisze do wiesniaka, tu wiesniak i powtarzajac to przy poczatku wiadomosci? Jesli zgine to zegnajcie :)

Moje wypowiedzi swiadczyly tylko o mym geniuszu, tylko madrzy moga go wlasciwie zrozumiec (nie chodzi mi tu o alkoholikow).

GŁOSUJĘ NA XASARMA

Matematyk hobbysta osady: 9 głosów na nesquik'a

Dalej podtrzymuje głos na nesquika, bo cóż, bez jego śmierci, niczego się nie dowiemy ^^.

Aczkolwiek, jeżeli nesquik jest wsiokiem, albo co gorsza, czymś bardziej wartościowym, to w moim kręgu podejrzeń będą - Xasarm, Hantus, oraz Sokyre.

Cóż, nie obraź się Sokyre, ale ja już miałem (nie)przyjemność Cię spotkać. Głównie dla tego byłem zrażony do twoich wypowiedzi przez to. A tak poza tym, nie sądzisz, że tekst w stylu "Siema, XYZ to wilkołak" jest raczej bez sensu. Nie mogłeś nam powiedzieć o tej konwersacji, lub podać wiadomość? Przynajmniej byśmy Ci nie nawrzucali. Nie?

Oczywiscie zawsze w waszych podejrzeniach musza byc ci najaktywniejsi. Ze tez zacytuje "Mowa jest srebrem, a milczenie zlotem" :)

@kakeru wole swoje podejrzenia trzymac dla siebie. W ostatecznosci moge je podac.

Hmmm... Poczytałem dokładnie co tu piszecie i mimo, że tak czy siak padnie tylko nesquik ja GŁOSUJĘ NA XASARMA.

No ale wiesz, gdybyś podał nam tą rozmowę, mielibyśmy podstawę by Ci wierzyć, a tak to trochę dziwnie wyszło...

Jeśli nesquik jest wilcem to wtedy znaczy że sokyre też bo od początku chciał śmierci Xasarma potencjalnego jasnowidza. Jeśli nesquik nie jest wilcem wtedy to xasarm lub/i hantus jest futrzakiem.

Ale oskarżanie kogoś bez podania chociaż najmniejszego dowodu może sprawić że podejrzenia padną również na ciebie. 15 minut jeszcze. I zawirowania sprawy w którą zamieszani są Hantus, Sokyre, Xasarm się wyjaśni.

Jeśli nesquik jest wilcem to wtedy znaczy że sokyre też bo od początku chciał śmierci Xasarma potencjalnego jasnowidza. Jeśli nesquik nie jest wilcem wtedy to xasarm lub/i hantus jest futrzakiem.

Dlaczego na mnie, przecież to Xasarm starał się na siłę przekonać mnie i Sokyre o tym, że Nesquik jest wilkiem... Dlaczego tak bronisz gościa który chciał mieć sojusz z kilkoma osobami na raz i dla każdej osoby podał inną klasę?

Jutro będę miał na oku Xasarma. Strasznie kręci. Raz jest zwykłym wsiokiem a raz jasnowidzem. Oj ktoś chyba chce sobie d*pę uratować.