Dlaczego na mnie, przecież to Xasarm powiedział mi i Sokyre o tym, że Nesquik jest wilkiem... Dlaczego tak go bronisz?
Napisałem że ty lub xasarm.
Dlaczego na mnie, przecież to Xasarm powiedział mi i Sokyre o tym, że Nesquik jest wilkiem... Dlaczego tak go bronisz?
Napisałem że ty lub xasarm.
Dobra teraz już się tego nie odwróci.Ale i tak sobie nie myślcie, że moją śmierć wszystko wyjaśni bo to jest bardziej skomplikowane niż sobie myślicie.
Czyli jesteś wilkiem?
Hantus cierpliwym bądź.
Haha, ale intryga, normalnie do Rutkowskiego trzeba dzwonić .
Nie znam go. Po tej katastrofie tylko my przeżyliśmy.
Normalnie Trudne Sprawy się tu robią..
Ano.
DZIEŃ 1
Osada wybrała niemal jednogłośnie, dziś śmierć zapuka do drzwi nesquika. Zgodnie z procedurą lekarz miał podać mu śmiercionośny zastrzyk, jednak okazało się, że nie będzie to takie proste, bo nasz kandydat do zabicia dość skutecznie stawia opór. Jest bardzo silny, może zbyt silny jak na zwykłego człowieka ?
Nesquik okazał się jednym z najgrożniejszych mutantów, był SIEWCĄ ZARAZY.
Niestety to nie koniec listy poległych. W akcie odwetu mutanty dorwały Misiael'a, niech jego dusza spoczywa w spokoju, był zwykłym mieszkańcem ("wieśniak").
Naukowiec chciał się wykazać tworząc antidotum już pierwszego dnia walki z zarazą, co prawda mu to nie wyszło, ale przypadkiem stworzył przepis na bardzo dobry bigos.
Udało nam się Xasarm jednak miał rację
Szcun! Tylko skąd Xasarm wiedział o nim? Może to była tylko przykrywka?
Podasz ten przepis na bigos?
Dobranoc wszystkim ocalalym pamietajcie dobrze zamknac drzwi przed snem.
Lulz, trafiony Siewca. Dobra robota, teraz sprawy nieco się wyjaśniły.
Szkoda, że lekarz nie uratował Misiaela.
W takim razie dobrze wybraliśmy, teraz musimy tylko wywnioskować kim są następni zarażeni. Dobrze, że mój głos był jednak mylny, bo przynajmniej z tego co widać chyba można Xarsamowi ufać.
Ojejku, jejku. Pójście za głosem ludu nie było złe. Szkoda nam będzie Misiaela.
Stawiam na Sokyre, który chciał za wszelką cenę ubić Xasarma, prawdopodobnie naszego jasnowidza.
Nooo gratki Należy się chyba odznaka
To kto miał być następnym podejrzanym?
Misiael szczerze mówiąc od początku podejrzewał Nesquika. Jak dla mnie najbardziej podejrzanym jest teraz Sokyro..
W takim wypadku nikt. Choć Sokyre wydaje mi się podejrzany.
Sokyre bez żadnych podstaw atakował naszego jasnowidza więc trafia na moją listę podejrzanych.
Z tego co pamiętam Sokyre. Xasarm miesza, ale dzięki niemu udało nam się pozbyć Siewcy. Ale więcej spekulować będziemy jutro.
Cosiek, nie zapominaj, Xasarm kontaktował się z Sokyre podając się za zwykłego wieśniaka.