Jak widać entuzjazmu w tym sezonie nie brakuje. Prosimy więc o okazanie takiego samego entuzjazmu podczas pisania podsumowania dnia . Czyli długie wypowiedzi, a nie tylko " spalony XXX, zabity YYY) " i koniec.
Wilkołaki ewolucja (sezon 6) - rekrutacja i zasady
Mało czasu sobie zostawiłem na napisanie, a nei chcfiałem was trzymać w niepewności więc wyszło dość krótko. Ale może jutro będzie lepiej...
Nie no szacun, już pierwszego dnia poległ najlepszy wilkołak Propsy.
Sezon miód i orzeszki... nawet jeśli deadłem na starcie Fakt faktem zrzeszyłem kilku i złapaliśmy wilczka w pierwszym dni. I niech wsioki wygrają!
Dzięki za info
Wiesz moim zdaniem do wsioków za często trafiają ogarniający temat. Wilki to inna kwestia.Jakbym wiedział kto nimi jest to bym mógł ocenić.
Zdradze, że w tym sezonei Misiael jeszcze "wróci" jako event (ale żeby nie wpływać na balans nie będzie dyskutował na temat jakichkolwiek podejrzeń czy tropów) - nagroda z eventu tez będzie symboliczna i jej wpłw na balans(skorzystać będzie mogła każda nacja i klasa) będzie znikomy tak czy inaczej.
Rekrutacja do sezonu 6 otwarta, będziemy zastępować nieaktywnych.
Zastępowanie nieaktywnych, ciekawy pomysł, nie powiem.
@Up w poprzednich sezonach też tak było.
Ad1. Cieszę się że nie wynikły jakieś problemy z tego tytułu Ad2. To prawda nie wiemy. Ja bynajmniej przyjmuje że powinno się to uwzględniać. Skoro nie było uwzględnione pierwszego dnia bezpiecznie przyjąć że egzekutor zrobił swoje. Ale wszystko się wyjaśni po dzisiejszym dniu. Jeżeli przy mordzie będzie uwzględniona reakcja lekarza to znaczy że miałem rację co do furii. Jeżeli nie to cóż nie możemy być tego pewni.- Lekarz: do czasu, gdy jest w grze przy każdym ataku zarażonych wykonuje się rzut k10, 8,9 lub 10 oznacza, że lekarz zdołał uratować ofiarę ataku.wyjątek: patrz EgzekutorJak na razie wszystko pasuje
1. Wilkołak może użyć furii pierwszego dnia.
2. Informacja o uratowaniu kogoś przez lekarza będzie uwzględniana przy podsumowaniu. Jeżeli ktoś zostanie tak zmasakrowany (przez Furię) że nie będzie co po nim zbierać to też uwzględnie to w podsumowaniu, wczoraj lekarzowi się zwyczajnie nie udało.
No to dobrze wiedzieć.
Ahh czyli me piękne domysły padły. Szkoda tylko że Misiael został rozszarpany ;( Był mi niczym brat.
@Hantus- teraz utrzymać tylko taką grę i sezon będzie cud miód i orzeszki
Mało czasu sobie zostawiłem na napisanie, a nei chcfiałem was trzymać w niepewności więc wyszło dość krótko. Ale może jutro będzie lepiej...
Zawsze zostawiaj sobie więcej czasu, a szablony możesz pisać sobie np. w notatniku.
Nie ucz ojca dzieci robić. :]
Cosiek, ja nie grałem w poprzednie sezony. Ani ich nie obserwowałem jakoś bardziej. Jedyna gra tego typu w której brałem udział, to Dragonborn.
@Up spoko tylko Cię poprawiłem
Najbardziej drażni mnie to, że połowa osób biorących udział w grze nawet nie czyta połowy postów -,-
Cóż zrobisz. Wejdą zobaczą kto na kogo głosuje i oddają swoje głosy na hura
Ja dla odmiany czytam każdy post nawet jak mi się nie chce
Ja czytam każdy post ponieważ niekiedy są one bardzo interesujące
No i gdyby się tego nie robiło to ta gra by nie miała sensu