Już się poprawiłem, ale to i tak już historia.
po 4 głosy mają Negative i Darkyy
Wilkołaki s10 (gra)
Myślałem, że jedna osoba padnie a nie 3. Ja już liczę atak wilków.
Zmieniam swój głos na aMorty
Zaskoczyła mnie trochę decyzja Mariska ;/
@Niorgi, czemu zmieniasz głos?
@Niorgi, czemu zmieniasz głos?
Mam swoje powody i nic ci do nich .
Przeanalizowałem wszystko. Mam swoje powody dlatego : Zmieniam swój głos na Negative
Czas głosowania się już skończył, teraz jest czas palenia.
Głos Adina jest nieważny.
@aMorty mój głos to nie był strzał, specjalnie czekałem do końcowych minut. Jeśli Darkyy nie umrze dziś a jutro zrobi "to" ponownie to będę niemal pewny że to wilczek.
Moim zdaniem na stos powinien trafić aMorty , od początku dziwnie się czai komentując i snując podejrzenia . Odwraca uwagę od siebie .
Ale to tylko moje zdanie .
Dobra marycha poluj na nie ;p Oni mają się bać a nie my.
Trochę przykro... dostanę spóźnienie do dzienniczka ? xD Wiesz Niorgi ja na to nie patrzyłem, lecz możesz mieć rację a jednocześnie odwracać uwagę od swojej osoby.
Kiedy wyniki ?
darkyy powinno byc why me(eeeeee :
a ten już nie może się doczekać, kiedy zobaczy ludzkie ciało w ogniu xD
Poczekaj szefo myśli
Dzień 1
Mieszkańcy wioski postanowili spalić na stosie dwie osoby. To niezwykle zaskakujące, ale nie tak zaskakujące jak to co wydarzyło się potem...
Dzisiejszego wieczoru na stosie kopcili się Darkyy i Negative. Ten drugi okazał się być wieśniakiem. Jednak w tym pierwszym, Darkyym była zaklęta jakaś moc, nie był on zwykłym człowiekiem.
Ta moc jednak nie ma nic wspólnego z dobrem, bowiem Darky okazał się być wilkołakiem!.
Dzisiejszej nocy wilkołaki nie próżnowały, ich ofiarą padł Quintaro, był on wieśniakiem.
Wiedziałem, przechytrzyłem go;D
Edit: Pozostały 3 wilczki ^^
Tak czy inaczej dobrze się stało że się spóźniłem ze zmianą głosu xD
Szkoda dwóch wieśniaków, ale przynajmniej jednego sierściucha spaliło.