Wilkołaki s10 (gra)

napraw ten burdel nasz wybawco

Wioskowy rachmistrz donosi, że na chwilę obecną głosy rozkładają się tak:

stan na 20:38

ProGmR - 2 głosy
Mariska - 2 głosy
Darkyy - 2 głosy
Negative - 2 głosy
aMorty - 2 głosy
Kravter - 1 głos
PlainLazy - 1 głos
Niewiara - 1 głos

Tak wybraniec może głosować do 21:45 prześledziłem cały spam, i co po spamie mam wybrać na kogo oddać głos na kogo nie ? Zero konkretów (jedynie co napisał na temat jest plain - a czy to znaczy, że jest wilkiem ?)

Ehh i co teraz? Z jednej strony głupio jakbym odwołał głos a ProGmR okazał się wilczkiem a z drugiej głupio jak stracimy doświadczonego niewinnego gracza.

Więc...

Odwołuję głos mój głos na ProGmR i wstrzymuję się od następnego.

Nie chcę Was martwić ale teraz 5 osób ma po 2 głosy, ale będzie dziś ognicho.

Ja myślę, że PRO nie jest wilkiem, bo to by było wtedy za łatwe. No co pierwszy dzień nigdy nie padł strzał na wilka.

Od kilku godzin, właśnie to próbuje powiedzieć.

Ostatnio moje pierwsze strzały nie były za dobre, więc odpada aby PRO był wilkiem. Mhm...

Jako iż gra będzie ciekawsza z ProGmR, swój głos oddaję na Negative. Nie mam żadnych konkretów po prostu z osób które mają po 2 głosy jest chyba najmniej aktywny. Nie liczę na to że w pierwszym dniu na stosie zobaczę wilkołaka jednak miło by było gdyby jednak Negative okazał się włochatym monstrum.

oho widze, ze zaczelo sie myslenie (czy to moje wypociny tylko? :D)

aNorty nie może być wilkiem gdyby nim był nie wychylał by się pierwszego dnia ! Chyba wszyscy zapomnieli ,że wilków są tylko 4 sztuki , więc nie opłaca im się wychylać i przez to ginąć już pierwszego dnia co nie ?

ProGmR podziękujesz mi po 22 ;D

Hej Deimond,

tylko proszę, nie schrzań sprawy tak jak ostatnio(pokierowałeś głosowanie na 2 niewinnych).

Tak, ale pierwszego dnia trudno trafić. Bo sami się tępimy głupim spamem. Głosowaliście na pro, bo sobie stroił żarty. Jak tak dalej by było j, to cztery osoby by miały po 3 głosy plus 4 by padła od ataku wilków.

Wybraniec wybiera z tych osób co są na liście Darkyy. Jakoś nerwowo postąpił jak poszedł atak na niego :)

Zmieniam swój głos z Progmr i głosuje na Negative

Darkyy czy to nie jest czasem próba przeżycia za wszelką cenę? Gdybyś nie zmienił głosu, miałbyś szanse zginąć.

Nie wiem - musiałem kogoś wybrać nie ? (Dla mnie lepiej poświęcić jedną osobę niż 4).

Głosuję na Darkyy

why i ?

Wioskowy rachmistrz donosi, że na chwilę obecną głosy rozkładają się tak:stan na 20:38ProGmR - 2 głosyMariska - 2 głosyDarkyy - 2 głosyNegative - 2 głosyaMorty - 2 głosyKravter - 1 głosPlainLazy - 1 głos

Czy naprawdę mojego głosu nie widać?