Wilkołaki s10 (gra)

Trochę przykro... dostanę spóźnienie do dzienniczka ? xD Wiesz Niorgi ja na to nie patrzyłem, lecz możesz mieć rację a jednocześnie odwracać uwagę od swojej osoby.

@AdiNpl :

Prawda jest taka drogi kolego ,że i tak wszyscy zginiecie ! Już ja o to zadbam ....

Gdybym był wilkiem to chyba nie strzeliłbym sobie w stopę takim postem ... co nie ?

easy first blood

aMorty masz rację, i cieszmy się tym że nie zabiliśmy swoją głupotą osoby która ma dobre moce :)

JEST!

Po 1 wilczku, dobrze, ze zmieniłem głos Uff

Niorgi racja. A może to Taki żarcik, dla zabawy a może kryć się w nim ziarenko prawdy

No to teraz reszta ma wilków dopiero zacznie uprawiać manipulacje . A tak na poważnie , strzeżcie się kundle !

Mam jeszcze jedną osobe która robiła "to", jutro dokładnie to przeanalizuje i możliwe że jutro padnie kolejny wilk ^^

Jestem ciekawy czemu wybrali Qintaro

Niorgi racja. A może to Taki żarcik, dla zabawy a może kryć się w nim ziarenko prawdy

Niech osądzi mnie historia ! :D

EDIT :

Czyli teraz pozostało dwa zwykłe kundle i siewca zarazy ?

Historie piszą zwycięzcy, więc postarajmy się wygrać :D

Zostało 15 ludzi i 3 wilki nieźle jak na pierwszy stos .

Dobra robota.

1 kundel siewca i egzekutor

1 kundel siewca i egzekutor

Dzięki za info zapomniałem o egzekutorze

Teraz wszyscy zadowoleni, jednak mogło się to skończyć 4 wieśniakami :) No cóż uciekajcie do budy. Jednak coś czuję jutro nastąpi atak na mnie.

No tak czyli wychodzi na to że

wilkołaki : wilk , siewca, egzekutor

ludzie : 10 wieśniaków, ksiądz , paladyn , szaman , jasnowidz

Mamy szansę wygrać Panowie i Panie, uratować naszą wioskę :D

W sumie trzeba będzie teraz zacząć dokładnie analizować wszystkie posty. Jak mawiają nadgorliwość gorsza od faszyzmu, co za tym idzie osoby za nadto aktywne mogą mieć jakiś ukryty cel.

2efWuZ3.png?1?2732

wyniki jak dotąd. Oczywistym typem na kolejny dzień wydaje się adinpl. Dwa razy zmieniał głos, ostatni raz (nie liczył się), ale spośród Darkyyego (wilka) i Negative'a postawił na tego drugiego. Oznaka desperacji i chęć uratowania pobratymcy? Być może.

kravter bądź nie, tak jak to było w przypadku ProGmR'a

@kravter

no pewnie dlatego teraz nic nie mowmy