Wilkołaki s10 (gra)

Mnie też dziwią zmiany głosu po czasie.

@PlainLazy mógłbys wytłumaczyć swoje wypociny w excelu? Rozumiem że po lewej jest lista graczy wg listy od Yanga a kolejne tabelki?

PlainLazy podoba mi się ta tabelka :D

Możecie na mnie głosować, spokojnie podoba mi się to że ktoś zauważył moje niezdecydowanie :D

Nie mam zamiaru przed wami się bronić, że będziecie żałować czy coś takiego :D Wolny wybór :D

ognia się nie boję !!!

@Mariska

Po lewiej lista graczy, po prawej osoby na które głosowała

@DeimonD

Mój błąd, nie popatrzyłem na zegarek xD i też jestem świeży w tej grze :D

@up na kogo te osoby zagłosowały, brakuje jeszcze Darkyego, który zmienił głos w ostatniej chwili, ale to już chyba niczego nie zmieni.

Po lewej lista naszych mieszkańców, po prawej kolejno pierwsze typy i o ile zmieniły się później - również kolejne. Ogólnie lecimy po wierszach. Ostatnie imię w każdym z wierszy mówi o tym na kogo ostatecznie został oddany głos.

Każdy tak mówi, a potem płoniesz ;p i płoniesz.

@up na kogo te osoby zagłosowały, brakuje jeszcze Darkyego, który zmienił głos w ostatniej chwili, ale to już chyba niczego nie zmieni.

racja, do tabelki sobie już dodałem.

Płonąc wiecznie chyba nie będę :D kiedyś musi spaść ten deszcz :D

Przeanalizowałem wszystko. Mam swoje powody dlatego : Zmieniam swój głos na Negative

oprócz tego tak sformułowana wypowiedź, niedługo po zakończeniu głosowania wygląda nieco desperacko. Kolejnym argumentem przemawiającym za tym, że adin jest wilkiem - były dokładnie dwie sytuacje, dla których adin mógłby zmienić głos: chęć uratowania swojego kompana oraz próba zapobiegnięcia spaleniu jednego dnia dwóch osób. Po postawieniu przeze mnie zarzutu oczywistym wydało mi się, że w ten drugi sposób sam zainteresowany będzie chciał się wytłumaczyć, jednak odniósł się do blablania bez sensu o tym, że:

PlainLazy podoba mi się ta tabelka Możecie na mnie głosować, spokojnie podoba mi się to że ktoś zauważył moje niezdecydowanie Nie mam zamiaru przed wami się bronić, że będziecie żałować czy coś takiego Wolny wybór ognia się nie boję !!! @MariskaPo lewiej lista graczy, po prawej osoby na które głosowała@DeimonDMój błąd, nie popatrzyłem na zegarek xD i też jestem świeży w tej grze

ja odbijam. Po nocy nie bede rozkminiał. Cya

Jak to jest z tym wskrzeszeniem? Jeżeli np. Ksiądz ożywi Szamana to może one używać swoich mocy, a wilki wiedzą o jego tożsamości i mogą go łatwo zabić?

Mój drogi przyjacielu :) Powiem tak nie ważne co teraz napiszę, będę na twojej liście, ze względu na to że głosowałem na osobę która zaproponowała żeby głosować od pierwszej osoby na liście uczestników w grze :D Skąd miałem wiedzieć że to jeden z naszych? Pasuje Ci wytłumaczenie? Czy nadal jesteś nie zadowolony?

Tak więc wybór należy do Ciebie, Chcesz mnie spalić droga wolna ;)

@aMorty

No raczej tak, ponieważ wyraźnie piszę kto został spalony lub zabity przez wilki.

Ożywienie wygląda chyba identycznie, piszę nick osoby która została ożywiona

Cześć wpadłem przeprosić za nieaktywność,nie miałem ostatnio w ogóle czasu,ale zaczynam już wracać do gry ! ;P

Darkky tak bardzo nie chciał paść dnia 1 ;)

Cóż, szkoda, że ode mnie zaczęła się nagonka na Negative-a, który ostatecznie skończył martwy. Ale co zrobić, przy okazji ubiliśmy wilka ;)

PlainLazy - coś mi nie pasuje w tej tabelce. Darkky zmienił głos na Negative-a chyba.

No wiesz według tej tabelki jestem dla PlainLazy wilkiem :P

Darkky tak bardzo nie chciał paść dnia 1 Cóż, szkoda, że ode mnie zaczęła się nagonka na Negative-a, który ostatecznie skończył martwy. Ale co zrobić, przy okazji ubiliśmy wilka PlainLazy - coś mi nie pasuje w tej tabelce. Darkky zmienił głos na Negative-a chyba.

przeczytaj parę postów w górę.

Dobra, odezwę się jutro :) Dobrej nocy ;D

przeczytaj parę postów w górę.

Faktycznie. Wpierw przeczytałem posty najnowsze, później poprzednią stronę i napisałem post ;f Mój błąd. Idę w takim razie szukać tego 5 głosu na Darkkiego.

edit: Wszystko jasne. Eddard nie głosował, to dlatego mi się głosy nie zgadzały ;)

Dopiero teraz dowiedziałem się jakie są wyniki głosowania, nie miałem czasu wejść wcześniej. :(

Nie wierzę, że moja wyliczanka na coś się zdała i dopadliśmy wilka. :) Myślę, że wszystkie osoby, które zagłosowały na Darkyy'ego możemy tymczasowo wykreślić z listy podejrzanych. Wątpię, żeby którykolwiek z wilków chciałby zabić jednego ze swoich i to pierwszego dnia. Głównym podejrzanym jak dla mnie jest w tej chwili Adin. Nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego.

PlainLazy mnie zainspirował i chyba też zrobię sobie taką tabelkę w Excelu. Ułatwia grę.

Darkyy napisał:

"ProGmR mówi, że nie wiecie jak się zachowują wilkołaki. A wiec Was uczy, bo sam nim jest co nie Wilczku? Tak rozumiem z jego wypowiedźi, nawet jak nie jesteś wilkiem to

R.I.P"

Prawdopodobnie chciał odwrócić od siebie uwagę i zwrócić ją na ProGmR, dlatego też Progmr jak na razie wydaje mi się niewinny. Podobnie PlainLazy za racjonalne i logiczne myślenie jest dla mnie czysty.

BTW. Plain, wklejałbyś te swoje tabelki pod koniec każdego dnia? Jednak nie mam sprawnego Excela. :(

Przez mój glos jestem głównym podejrzanym... Ja tylko nie chciałem żeby w razie czego spłonęły 2 osoby... Ale cóż rozumiem te podejrzenia jednak skąd miałem wiedzieć kto jest człowiekiem ? Strzelalem z ta zmiana głosu ;)

Będzie ciekawie dzisiaj bo chyba mam juz 2 glosy do spalenia :) Człowiek popełnia błędy !!!