Wilkołaki s10 (gra)

Piękny dzień więc czuję, że spalimy wilczka. Wczorajszy dzień pokazał, że wilki potrafią się doskonale wmieszać w tłum.

Nie otwieracie zbyt wcześnie szampanów, zbyt pewność może doprowadzić do przegranej. Ja powiem tak na ten sezon jest nieźle, 1 dnia pada wilk - wszyscy co mają moce ochronne żyją. Burdel został naprawiony :) Więc dalsze losy zależą od was, czy będziecie głosować lekkomyślnie - czy używać brain'a.

aMorty przyjacielu kogoś sugerujesz ? ;)

DeimonD ma racje trzeba myśleć i musimy przemyśleć każdy następny głos przy najmniej Ja tak zrobię ;)

Na dzisiaj mam 2 podejrzanych - plus atak na pewno na mnie wilków. (Zawsze 2 albo 3 dnia padłem - więc kalkuluję atak na dziś albo jutro). Jednak jak zginę, to swoje zrobiłem jednego pieska mniej. A czy jesteś wilkiem tego nie wiem.

Może być tak ze wilk nawet się nie odezwał. Moim zdaniem ciężko wybrać tak żeby moc się jutro chwalić ze kolejny wilk został spalony

Albo nie wiedzą co dalej robić :) Jednak atak na pewno z mojej kalkulacji będzie, na tego co głosował na darkyy. Czemu ? Bo już jednego do piachu posłaliśmy - jednak do wieczora daleko idę na dotę ;p

Dla mnie podejrzanym jest Oynoki który obronił wilczka. W moim mniemaniu mogła to być próba zwrócenia na mnie uwagi w razie sytuacji gdyby darkyy uniknął spalenia. Drugim podejrzanym jest Hantus. Styl jego gry bardzo przypomina jeden z sezonów w którym był zły. Oczywiście to tylko moje przemyślenia.

Dzień dobry.

Słabe te twoje przemyślenia w moją stronę Niewiara. Tak, źle Cię oceniłem i przepraszam, ale przynajmniej teraz wiemy, że nie jest jak w sezonie kiedy byłeś demonem. Czy broniłem Darkyy'ego? Możliwe, bo trochę mi żal chłopaka, że praktycznie zawsze pada jako jeden z pierwszych(Nie myślałem, że może być wilczkiem). ;)

Ja na razie nie wiem na pewno kogo by tu podejrzewać :/ W tamtym sezonie 2 razy wprowadziłem nas na zły trop i potem niezbyt dobrze się to skończyło :/ Poczekam jeszcze z moimi przemyśleniami do wieczora :/

Trzeba będzie ostrożnie interpretować wszelkie wypowiedzi :)

Witam i przepraszam za wczorajszą nieaktywność. Udało się zaciukać jednego włochacza w pierwszym dniu, a to już coś.

Rzeczywiście ciężko nie podejrzewać Adina, lecz jeszcze jedna osoba miała dziwne metody głosowania.

Idąc za wyliczanką podobną do tej Darkyy'iego oddaje swój głos na Mariska . ( 16.01.1999 16+1+9=26 jest nas 20 więc 26-10 = 16)

Już kilka osób zastanawiało się nad tajemniczym -10 i jego pochodzeniem.

Jest też również inna sprawa. Co powiedział Niorgi, będąc zapytanym o powód zmiany głosu na aMorty?

Mam swoje powody i nic ci do nich .

Mi to się wydaje cholernie podejrzane.

Mi tak odpowiedział, albo jest wilkołakiem albo nie miłym wieśniakiem który nie chcę pracować w grupie.

A osoby nie pracujące w grupie będą tylko przeszkadzać? Fakt Adin wydaje się teraz najlepszą opcją wyboru. Ma przeciwko sobie tłum jak i walnął pare błędów więc jak się nic nie zmieni do wieczora prawdopodobnie zagłosuje na Adina.

Fakt faktem, Adin póki co jest bezpieczniejszym wyborem.

Tak samo dobrym wyborem jesteście wy. Dla wilków teraz nie jest problemem nakłonić ludzi do głosu na niego więc nad tym trzeba się zastanowić. Nie ma czegoś takiego jak bezpieczny wybór. Przez tą waszą zabawę z wyliczanką każdy mógł oddać głos na kogo chciał, wystarczyło tylko dobrze wyliczankę wymyślić. A co do tekstu że żal było ci Darkyego to cóż. Podobnie Xasarm mówił w poprzednim sezonie że wstydził się tego że obronił swojego futrzastego kolegę. Podobne tłumaczenie.

Mhm... Jednak jakby nie patrzeć mogło być gorzej po pierwszym dniu. Jakbyście wybrali wyliczankę padło by dobrze 5 osób. Ważne, że żyje rycerz oraz szaman. Niewiara ty zawsze jesteś tajemniczy, nigdy nie wiem czy jesteś dobry, czy zły.

Nie wiem czy mam być dumny czy smutny. Tak to prawda popełniłem parę błędów, niestety przyznaje się :D Ale jak mówiłem jeżeli uważacie mnie za "bezpieczny wybór" to proszę bardzo ;) Nie mam zamiaru jakoś się bronić. Jeżeli moja śmierć spowoduje że ludzkość przetrwa i wygra. Proszę bardzo :D Może po mojej śmierci zaczniecie myśleć ;)

A kto powiedział, że dzisiaj giniesz ? Jeśli u nas morale spadają, to u wilków wręcz przeciwnie rosną. Teksty typu zabij mnie, a pożałujesz sprzyjają przegranej. Właśnie wtedy dajesz powód aby ludzie na ciebie głosowali, i tak mają wilki 2 ofiary.

Oddaję swój głos na Oynoki. Powody macie w poprzednim moim poście

Ale co mam wam napisać... Nie zabijajcie mnie jestem po waszej stronie? W tym że nie którzy mogą mi uwierzyć, a większość pomyśli że Chce ich wziąć na litość i że jestem wilkołakiem. Tak czy inaczej, żadne moje słowa nie spowodują tego że nie będę celem, ponieważ popełniłem parę błędów.