I takie małe info do księdza. Ja na twoim miejscu bym nie czekał i wskrzesił któregoś z zabitych wieśniaków np Qintaro. Przez dwa dni mielibyśmy pewność że jest człowiekiem. Więc z łaski swojej niech nie czeka na jakiś cud bądź znak na niebie tylko wykorzysta zdolność póki jeszcze może.
Wilkołaki s10 (gra)
Niewiara skąd pewność, że on jest księdzem ? Przecież nie było to nigdzie potwierdzone info. Ja myślę, że ksiądz nie jest głupi i nie wydał by swojej klasy. No bo wtedy łatwy atak j, ale jeśli chcecie wyjawiać swoje klasy tutaj jak kto woli.
Witam i przepraszam za wczorajszą nieaktywność. Udało się zaciukać jednego włochacza w pierwszym dniu, a to już coś.Rzeczywiście ciężko nie podejrzewać Adina, lecz jeszcze jedna osoba miała dziwne metody głosowania.Już kilka osób zastanawiało się nad tajemniczym -10 i jego pochodzeniem.Jest też również inna sprawa. Co powiedział Niorgi, będąc zapytanym o powód zmiany głosu na aMorty?Mi to się wydaje cholernie podejrzane.
Aha czyli ja jestem podejrzany za metyody głosowania a co z resztą osób stosujących wylicznakę ?
Druga sprawa naprawde myślisz ,że napisze wszystkie swoje przemyślenia w teamcie ? Poza tym załóżmy ,że jestem wilkołakiem , czy takie zdanie nie było by strzałem w stope ? Zwłaszcza ,że zostało tylko troje wilkołaków ? Nie bądź śmieszny ..
Edit :
Co do sprawy Adina osobiście sądze ,że jeśli mamy do wyboru zabić jednego wieśniaka a nie powiedzmy 4 to Adin jest dobrym wyborem . Ale co jeśli jest on Księdzem ? Raczej w tą wątpie ale czemu nie ?
Niewiara słabo wszystko interpretujesz, ale jeżeli chcesz przegrać to proszę bardzo
Niewiara skąd pewność, że on jest księdzem ? Przecież nie było to nigdzie potwierdzone info. Ja myślę, że ksiądz nie jest głupi i nie wydał by swojej klasy. No bo wtedy łatwy atak j, ale jeśli chcecie wyjawiać swoje klasy tutaj jak kto woli.
Abstrahując do twojej poprzedniej wypowiedzi to wątpię, żeby wilki cię dzisiaj zabiły. Przepraszam, ale prawda jest taka, że robisz dla wioski więcej złego niż dobrego ze swoim sposobem myślenia. Nie znając zasad gry(i języka polskiego) daleko nie zajdziesz i zbytnio dla wilków nie będziesz przeszkadzał. Jak dla mnie oczywistym typem jest Adin i tego dalej się będę trzymał.
Oddaję swój głosa na gracza AdiNpl. Jedyne co ma na swoją obronę to powtarzanie formułki o tym, że dla niego śmierć jest nie ważna i tylko sami sobie strzelimy w plecy. W wytłumaczeniu swojej decyzji nie podał żadnych konkretów, a dopiero teraz napisał, iż chciał, aby nie doszło do podwójnej egzekucji. Dopiero teraz mu to przyszło do głowy, kiedy już wie, że może spłonąć. Dlaczego nie napisał tego w swoim głosie, tak jak jak w poprzednim sezonie głosując na ProGmR? Po prostu nie o to mu chodziło podejmując tą decyzję. Sądzę, że chodziło mu jedynie o pozostawieniu przy życiu swojego pobratymca.
W sumie trzeba będzie teraz zacząć dokładnie analizować wszystkie posty. Jak mawiają nadgorliwość gorsza od faszyzmu, co za tym idzie osoby za nadto aktywne mogą mieć jakiś ukryty cel.
Ja swój głos najprawdopodobniej oddam na kravetra. Mam co do niego podejrzenia.
Oddaję głos na AdiNpl, wybacz, ale to jak się zachowujesz i miotasz zwróciło moją uwagę w twoją stronę.
PS Yang wybacz, ale piszę z telefonu. Prosiłbym o zmianę koloru na czerwony.
@Oynoki
Masz rację strasznie chaotycznie gram Nie wiem co myśleć, co robić, co pisać, parę błędów wpłynęło na to że jestem podejrzanym
Wybacz, to nie jest nic osobistego
Ja oddaję głos na Kravter. Od samego początku udzielił się chyba tylko raz czy 2. Nikt na niego nie zwraca uwagi i właśnie tak jak Morty uważam, że to może być wilk. W idealnej sytuacji jest bo pewnie mało kto z nas więcej zwróciłby uwagę na niego.
Głos na AdiNpl. Twoja wczorajsza desperacka próba zmiany wstrzymanego wcześniej głosu wiele sugeruje. Dodatkowo argument "czemu" znalazłeś dopiero dziś...
Ja w ramach rewanżu głosuję na Unknown, bezpodstawny werdykt po raz kolejny, gratuluję drogi dedukcji
Ja głosuje na aMorty . Dlaczego ? Miałem swoje podejrzenia wypisać wczoraj ale nie miałem czasu .
Po przeczytaniu wczoraj całego tematu od deski do deski mam wrażenie ,że ten osobnik tylko trzyma się z boku i zaciera ręce . Non stop coś komentuje jest wszędzie i nigdzie zarazem . Wydaje mi się to mocno podejrzane .
@up Podejrzane, że komentuje? Btw. Propsy za awatar, jeden z lepszych aktorów
@up Podejrzane, że komentuje? Btw. Propsy za awatar, jeden z lepszych aktorów
Dzięki ale awatar mam taki , ponieważ Dr King Schultz jest jednym z najlepszych filmowych postaci jaką dane mi było zobaczyc ;d .
Ja w ramach rewanżu głosuję na Unknown, bezpodstawny werdykt po raz kolejny, gratuluję drogi dedukcji
Nie ja jeden tak uważam, podobnie myśli Morty.
Ja tak jak argumentowałem kilka stron wcześniej, głosuję na adiNpl.
Tak jak już mówiłem oddaje głos na kravtera
Oddaje glos na aMorty. Czemu? Bo nie wchodzi w konflikty, nie za specjalnie szuka wilka, postow przesiaknietych dedukcja tez nie ma. Ogolnie stara sie tylko przezyc.
Pisze z fona, popraw głos na czerwono Yang jak mozesz.
ProGmR tylko ja zareagowałem na wytypowanie ciebie na ofiarę. Czemu mam wchodzić w konflikty? To, że ty cały czas zrażasz do siebie ludzi co myli tylko nas trop nie oznacza, że ktoś kto zachowuje się spokojnie jest wilkiem.