głosuję na Niorgi
Nie podoba mi się to, że raz udaję wilka a potem stwierdza, ze żartował i odrzuca od siebie podejrzenia.
Poza tym taka wymówka, że wilk nie strzeliłby sobie samobója pasuję idealnie do wilka.
głosuję na Niorgi
Nie podoba mi się to, że raz udaję wilka a potem stwierdza, ze żartował i odrzuca od siebie podejrzenia.
Poza tym taka wymówka, że wilk nie strzeliłby sobie samobója pasuję idealnie do wilka.
głosuję na NiorgiNie podoba mi się to, że raz udaję wilka a potem stwierdza, ze żartował i odrzuca od siebie podejrzenia.Poza tym taka wymówka, że wilk nie strzeliłby sobie samobója pasuję idealnie do wilka.
Albo do osoby niewinnej ?
PS: Zarąbisty awek
Głosuje na adiNpl. Jego sposób grania nie podoba mi się i jak moi poprzednicy pisali trzyma się z uboczu i komentuje wszystko.
Głos na Adina. Nawet jeśli faktycznie jest niewinny, to nic właściwie nie wnosi do gry. Poza tym, głosowanie na kogokolwiek innego nie dałoby zbyt wiele rezultatów, gdyż zapewne on i tak umrze.
EDIT: Rachmistrz amator:
Adin 6
Kravter 2
aMorty 2
Unkown 1
Niorgi 1
Oynoki 1
W sumie to co wy się tak na Adina uwzieliście ?
Niorgi, jeszcze nie załapałeś? To jest wilk, tak jak Darkyy nim był przed spaleniem, bo później została z niego tylko kupa popiołu:D
Głosowanie na ten moment, suma głosów:
Adin - 6
Kravter - 2
aMorty - 2
Niorgi, Unknown, Oynoki - 1
edit. poprawiłem nieco widoczność. Wszyscy martwi zostali przeniesieni na dół wraz z podpisami kim byli za życia.
Już mam jakiś obraz na dzisiaj, ciekawe co z tego wyniknie
aMorty, a moze szukasz sojusznika, ktorych wilki tak bardzo lubia?
Widzę że dzisiaj spłonę Jestem jaki jestem
Musicie mi wybaczyć że w grze doprowadziłem do tego wszystkiego
Jeżeli AdiNpl okaże się wilczkiem to na 90% wiem kto jest następnym.
To się nazywa wsparcie Ludzie... Dobrze więc kto wypije ze mną ostatnie piwo w życiu?
Z chęcią bym się napił, ale ProGmR patrzy...
To się nazywa wsparcie Ludzie... Dobrze więc kto wypije ze mną ostatnie piwo w życiu?
Jeżeli okażesz się niewinny wypiję za Ciebie. Jeżeli jednak okażesz się wilkiem Twe popioły spotkają się z piwem, które przez me gardło przepłynie.
Jeżeli okażesz się niewinny wypiję za Ciebie. Jeżeli jednak okażesz się wilkiem Twe popioły spotkają się z piwem, które przez me gardło przepłynie.
To chyba nie zbyt zdrowe Miej nadzieję że jestem niewinny
@aMorty
No nie róbmy z niego już takiego potwora, jestem już trupem czemu niby miałby mi zabronić?
Chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli
Janusz Korwin-Mikke powiedział: "Nie taki zły wilk jak go malują". Miejcie to na uwadze!
Chodziło mu, że naszcza na Ciebie wcześniej wypitym piwem
Oj nie zrozumiałem xD hahahaha To teraz mi się smutno zrobiło koledzy
Plain, poprawa do tabelki, w pierwszym dniu na nikogo nie zagłosowałem.