Głos na Oynoki - nie wmawiaj komuś dziecka, na siłę czy coś temu podobne. Jedno jest pewne dzisiaj nie zginiesz, ale jesteś u mnie podejrzany na ten moment.
Wilkołaki s10 (gra)
Mój głos idzie na Oynoki - to nie zemsta drogi kolego, tylko jesteś zbyt pewien że jestem wilkiem i z tego też powodu poszedł na mnie twój głos.
Stała się rzecz niesłychana, ksiądz próbował wskrzesić Quintaro, jednak Bóg niewysłuchał jego prośby. Co więcej podczas rytuału ksiądz przypadkowo obraził swego Boga, i został uśmiercony, owym księdzem był....... AdiNpl
Hahaha no to się posrało ;/
W sumie to co wy się tak na Adina uwzieliście ?
Teraz dla mnie najbardziej podejrzanym są: Oynoki, Hantus oraz eddard który gra zbyt pasywnie. Tak jak mówiłem wilki spróbowały napuścić wszystkich na głos na niego(czyli na aDina ), a wy jak te barany daliście się ponieść ułańskiej fantazji, Zacznijcie myśleć i baczniej patrzyć na to co kto mówi... Dodałbym również iskacza do listy.
Plain, poprawa do tabelki, w pierwszym dniu na nikogo nie zagłosowałem.
Typowe zachowanie wilka. Mówiąc że na nikogo nie zagłosowało się bo nie miało się czasu. Motyw wiele razy powtarzany.
Spójrzcie na ich styl gry. Spokojny, rozważny. Trzymają się w centrum wydarzeń jednocześnie pozostając w cieniu.
No to mamy problem . A ja ciągle podtrzymuje swój głos na aMorty
Niby czemu na mnie głosujesz? Może jakieś wyjaśnienie?
co niektorym to ostro musial sie zalamac swiatopoglad. Glos podtrzymuje, bo jego gra kojarzy mi sie z mistrzem kerowania w jednym z sezonow
ta hantus gra podobnie
Czy głos Adina jest jeszcze liczony?
nie jest
Czy głos Adina jest jeszcze liczony?
Pro tip of the day:
Adina nie można już bardziej zabić.
Niewiara możesz mieć po części rację, jednak jak pisałem nigdy nie wiem czy ty jesteś dobry czy zły.
Chodziło mi bardziej o to czy JEGO GŁOS NA JAKĄŚ TAM OSOBĘ JEST LICZONY??!
Ale się porobiło D: Zwracam honor Adinowi, a teraz przestudiuję cały temat jeszcze raz i postaram się oddać głos.
A co do mojego stylu gry. Grając w bardzo wiele gier tego typu człowiek dochodzi do wniosku, że nie ma sensu się kłócić ze wszystkimi tylko po to, żeby się kłócić. Aby do czegoś dojść potrzebna jest dyskusja i odpowiednia argumentacja każdej decyzji, a kłótnie jedynie utrudniają sytuację i niepotrzebnie zaśmiecają forum.
Chodziło mi bardziej o to czy JEGO GŁOS NA JAKĄŚ TAM OSOBĘ JEST LICZONY??!
Przepraszam, rzeczywiście teraz to ma więcej sensu, myślę, że z szacunku do księdza uszanujemy jego ostatnią wolę - ale jak to mówią, władza w ręce ludu. :]
Głosuję na aMorty
Uwagę radzę zwrócić na osoby, które NIE głosowały na Adina, dlaczego? W ten sposób mając pewność, że Adin jest czysty otrzymałyby pewną nietykalność i pozycję liderów z powodu podjęcia dobrej decyzji. Dla większości osób Adin był najbardziej podejrzany i to było, jak dla mnie(nie wiem jak dla innych), oczywiste, więc co by się stało gdyby okazał się niewinny(tak jak się stało)? Cała uwaga ściągnięta zostanie na nas, gdyż to my zagłosowaliśmy na niewinną osobę, a nie oni. Jak na razie wciąż zastanawiam się nad głosem.
Więc stracicie dziś trzy niewinne osoby. BRAWO!
@UP
Równie dobrze, wilki mogły podburzyć lud przeciwko Adinowi, a teraz stosować swoją manipulację.
To prawda, zawsze jest kilka możliwości, ale pamiętajmy, że wilki najczęściej podążają za tłumem.
Typowe zachowanie wilka. Mówiąc że na nikogo nie zagłosowało się bo nie miało się czasu. Motyw wiele razy powtarzany.
No cóż, wierz czy nie, zdołałem się tylko przywitać, bo zalogowałem się potem dopiero koło 22.
No cóż, zmieniam głos na Niorgi, powody w poprzednim poście.