Wilkołaki s10 (gra)

Głosowałem wcześniej na Adina, więc zmieniam to i głosuję na aMorty.

No nic, podobnie jak Adin przyjmuję śmierć na klatę. Nie wiecie wieśniacy co czynicie.

No cóż, wierz czy nie, zdołałem się tylko przywitać, bo zalogowałem się potem dopiero koło 22.No cóż, zmieniam głos na Niorgi, powody w poprzednim poście.

Jakim poprzednim poście?

Jako, że wcześniej głosowałem na Adina, to teraz oddaję głos na Unknowna, dlaczego? Jego zachowanie całkowicie różni się od tego z poprzednich sezonów, nie jest aktywny, gra pasywnie, stara się nie rzucać w oczy i zmienił swoje nastawienie o 180 stopni.

Mógłby ktoś napisać jak w tej chwili rozkładają się głosy? Trochę się pomieszało.

Głosuję na aMorty

Adin wypiję za Ciebie przed śmiercią :)

Być może po zobaczeniu mojej klasy, zobaczycie, że moja gra miała jednak jakiś sens.

aMorty - 5 głosów

Oynoki - 3 głosy

Kravter Unknown Niorgi - 2 głosy każdy

o ile dobrze policzyłem. Na Oynokim jest ważny głos Adina.

Zmieniam mój głos z kravtera na Onyoki.

@DOWN

Z początku podejrzewałem kravtera, ale Niorgi również jest według mnie podejrzany.

aMorty, z racji, że i tak umrzesz to możesz podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami. Kto według Ciebie jest najbardziej podejrzany? Wątpię, żebyś był wilkołakiem.

Oynoki wydaje mi się być bardziej podejrzany niż aMorty, ale mój głos na niego spowodowałby spalenie obu. Jeżeli ktoś jeszcze zdąży zmienić głos na Oynokiego, to i ja na niego zagłosuję.

7IsypRZ.png?1?5066

No nic, żegnajcie drodzy "przyjaciele"

Jeśli Oynoki będzie niewinny, dla mnie podejrzanym będzie Hantus i Niewiara.

Mam trzy typy jak dla mnie, i tego się trzymać będę.

Jakim poprzednim poście?Jako, że wcześniej głosowałem na Adina, to teraz oddaję głos na Unknowna, dlaczego? Jego zachowanie całkowicie różni się od tego z poprzednich sezonów, nie jest aktywny, gra pasywnie, stara się nie rzucać w oczy i zmienił swoje nastawienie o 180 stopni.Mógłby ktoś napisać jak w tej chwili rozkładają się głosy? Trochę się pomieszało.

Na swoje usprawiedliwienie powiem tyle, że zbliża się letnia sesja i mam nawał roboty :D Piszę jak tylko daję radę :D Moje nastawienie się może dlatego zmieniło bo w poprzednim sezonie jak za bardzo myślałem i starałem się przewodzić tłumem to 2 albo 3 razy z rzędu przeze mnie spaliliśmy wieśniaka xd Więc, żeby nie zepsuć nam gry tym razem staram się po prostu nie przewodzić a skupić się bardziej na analizie i poszukiwaniu "słów kluczowych". Mam nadzieję, że moje wytłumaczenie Cię usatysfakcjonowało :D

Dzień 2

Mieszkańcy wioski postanowili urządzić dzisiaj skromniejsze palenisko, bowiem do spalenia na stosie został wyznaczony jedynie Amorty. Niestety, moc w nim była wielka, bowiem był on jasnowidzem.
Jednak, Amorty nie okazał się być zbyt przebiegłym człowiekiem, bo niestety nie przekazał swoim towarzyszom informacji jakie zdobył w skutek użycia swych nadprzyrodzonych mocy... Ahhh Ci ludzie, chyba nie ma już dla nich ratunku... Nie ma w nich tej bystrości, którą pamiętają najstarsi dziadowie, którzy obronili wioskie przed wilkołakami 9 lat (sezonów) temu...

stake.jpg

Jednak nie wszystkie informacje z dzisiejszego dnia są złe, jest również mały suckes - Palladyn udaremnił atak wilkołaków !

W końcu lepszy palladyn niż ja z poprzedniego sezonu xd

Paladyn zrobił co do niego należało, oby tak dalej czekamy na więcej. Głupotą było postępowanie księdza i spalenie jasnowidza, ale Paladyn żyje.

Udało się palladynowi, a nasza inteligenta wioska spaliła dzisiaj jasnowidza. Tylko pogratulować, dalej idźcie za głosem bezmyślnego tłumu.

Zmieniam mój głos z kravtera na Onyoki. @DOWNZ początku podejrzewałem kravtera, ale Niorgi również jest według mnie podejrzany.
Dzień 2Mieszkańcy wioski postanowili urządzić dzisiaj skromniejsze palenisko, bowiem do spalenia na stosie został wyznaczony jedynie Amorty. Niestety, moc w nim była wielka, bowiem był on jasnowidzem.Jednak, Amorty nie okazał się być zbyt przebiegłym człowiekiem, bo niestety nie przekazał swoim towarzyszom informacji jakie zdobył w skutek użycia swych nadprzyrodzonych mocy... Ahhh Ci ludzie, chyba nie ma już dla nich ratunku... Nie ma w nich tej bystrości, którą pamiętają najstarsi dziadowie, którzy obronili wioskie przed wilkołakami 9 lat (sezonów) temu...Jednak nie wszystkie informacje z dzisiejszego dnia są złe, jest również mały suckes - Palladyn udaremnił atak wilkołaków !

Nie wiem jak dla was ale dla mnie dość oczywistym teraz wydaje się, że skoro Morty był jasnowidzem i tak nagle zmienił głos na Onyoki, to teraz Onyoki jest u mnie podejrzanym numer jeden.

Jakbyś nie chciał zauważyć - nie głosuje za tłumem tylko pod siebie :) W poprzednim sezonie tak samo, jednak nikt nie słuchał.

Uwagę radzę zwrócić na osoby, które NIE głosowały na Adina, dlaczego? W ten sposób mając pewność, że Adin jest czysty otrzymałyby pewną nietykalność i pozycję liderów z powodu podjęcia dobrej decyzji. Dla większości osób Adin był najbardziej podejrzany i to było, jak dla mnie(nie wiem jak dla innych), oczywiste, więc co by się stało gdyby okazał się niewinny(tak jak się stało)? Cała uwaga ściągnięta zostanie na nas, gdyż to my zagłosowaliśmy na niewinną osobę, a nie oni. Jak na razie wciąż zastanawiam się nad głosem.
Jeśli Oynoki będzie niewinny, dla mnie podejrzanym będzie Hantus i Niewiara.Mam trzy typy jak dla mnie, i tego się trzymać będę.

Podałeś dwa typy deimon. Dla mnie do kręgu podejrzanych dołączył Elitar. W poprzednim sezonie dobrze rozumował lecz teraz głos na mortiego z d*py za przeproszeniem.

Udało się palladynowi, a nasza inteligenta wioska spaliła dzisiaj jasnowidza. Tylko pogratulować, dalej idźcie za głosem bezmyślnego tłumu.

Czego wymagać od ludzi którzy idą za głosem innych niczym barany za pasterzem. Rzuciliście głosy przeciw aDinowi okazał się księdzem. To wybraliście mortiego który okazał się jasnowidzem. Daje sobie rękę uciąć że wilki zagłosowały przeciw niemu. Dlaczego spytacie? Odpowiem krótko. Swoim zachowaniem daliście im tyle argumentów do obrony, że tylko debil teraz dałby się wykryć.

@Unknown, najprawdopodobniej aMorty zmienił swój głos po to, żeby przeżyć.

@DeimonD, naucz się czytać ze zrozumieniem.

@Niewiara, trzecim typem jest dla niego Oynoki.