Wilkołaki s10 (gra)

Albo to oni nami manipilują... Na samym początku Darkyy głosował na Progmr co jest trochę ryzykowną taktyką bo tłum mógł podłapać temat i spalić Progmr a wątpie że wilki by tego chciały więc uważam że jest on chwilowo "czysty".

Negativ został pierwszy nominowany przez aMortiego który był jasnowidzem i prawdopodobnie typował bym go ale umarł...

Czas na Niorgiego
"Idąc za wyliczanką podobną do tej Darkyy'iego oddaje swój głos na Mariska .

( 16.01.1999 16+1+9=26 jest nas 20 więc 26-10 = 16)" Dlaczego -10 a nie -20? Może dlatego że jakbyś odjął 20 to byś wytypował Darkyyego? Coś mi tu śmierdzi.

Dobre spostrzeżenie. Do tego aMorty był jasnowidzem, więc mógł przeskanować Niorgiego po tym jak Nirgi zagłosował na aMortyego. Tutaj cytat aMortyego po tym jak zapytałem go kogo podejrzewa:

"Z początku podejrzewałem kravtera, ale Niorgi również jest według mnie podejrzany"

A aMorty był jasnowidzem więc zakładam że nie użył prześwietlenia na Negativa to może użył na Niorgim ale nie mógł o tym powiedzieć ponieważ by go zabiły wilki. Ale w sumie to też sie kupy nie trzyma bo wtedy kolejnego dnia nie głosował by na Kravtera/Oynokiego (oczywiście nie wykluczam że Niorgi nie jest wilczkiem).

Jasnowidz może prześwietlać raz na trzy dni, więc wątpię, żeby prześwietlił akurat Nirogiego. Wtedy dwa razy by na niego głosował. Szkoda, że przed śmiercią nie podzielił się z nami informacją kogo przynależność zna. :(

A może to zrobił tylko w sposób niejednoznaczny? Musimy czytać między wierszami.

Odkryłeś międzynarodowy spisek mający na celu szybkie wyeliminowanie cię z gry forumowej . Oprócz wszystkich graczy winni są też politycy Pis i Po a także prezydent nie zapominajmy też o hemoglobinie xd .Edit : UPS XD

To odpisał kiedy zapytałem go na początku czemu -10 a nie -20 i teraz nie wygląda to tak śmiesznie jak wtedy.

Nic nie zrozumiałem z tego co napisał, chyba jestem za bardzo zmęczony, idę spać. Dobrej i spokojnej nocy wszystkim życzę.

Gdyby aMorty przeskanował wilka to by przed śmiercią napisał "xxx jest wilkiem, zabijcie go". Nie jest to zabronione. Co więcej, nie jest zabronione wyjawienie swojej klasy. Co prawda w takim wypadku jest ryzyku śmierci z rąk wilków, ale jak ktoś wyjawia swoją klasę może też kłamać (jako wieśniak ściągając na siebie uwagę wilków; jako wilk wzbudzając zaufanie). aMorty najprawdopodobniej trafił na wsioka. Gdyby wyjawił jego imię to wilki miałyby konkretny cel (jak nie do ataku to do przetrzymania paladyna podczas gdy oni atakują kogoś innego)

Witam wszystkim w następnym pięknym dniu. Mam nadzieję, ze noc się przebiegła spokojnie dla nas i wioski :D

No nie bardzo bo padł ksiądz i jasnowidz

Przynajmniej mamy nowe poszlaki i teorie.

Dzień dobry Towarzysze, z miotłą mi do twarzy - serio ;p Mam przerwę więc napiszę krótko - ja podejrzewam tak jak podejrzewałem. Bo np. taki Hantus - napisał o ataku wilków, przypadek nie sądzę. Jeśli bym był pewny co do niewiary głos, by poszedł na Hantus. Jednak 100% pewności nie mam, aby podjąć ryzyko. Chciałbym sprawdzić niewiarę - i upewnić się, że on na 100% nie jest wilkołakiem.

Ja mam 2 typy, na razie poczekam i jeszcze się upewnię.

DiemonD, plączesz się we własnych wypowiedziach. Właśnie stwierdzileś, że jestem podejrzany, gdyż napisałem o ataku wilków.

Urzekła mnie twoja historia, ale wiesz zdania i tak nie zmienię. Bo jakby nie patrzeć jest przymus większym stopniu, a wilki mogą to wykorzystywać. Ostatnio mnie nie zawodzi nos, więc czemu miałbym ci ufać ? Pokaż swoją prawdziwą naturę :)

Ale się porobiło Ksiądz nie żyje Jasnowidz też mnie chcą spalić , piękny początek dnia ...

DeimonD, ale powiedz dlaczego na mnie stawiasz? Bo wcześniej pisałeś, że podejrzewasz Oynoki, teraz piszesz, że podejrzewasz mnie i Niewiare. Takie podejrzenia z(za przeproszeniem) du*y. Nic nie tłumaczysz tylko piszesz o czymś o czym nikt nie wie.

Usilnie próbujesz odwracać uwagę, podejrzewam 3 osoby i tego nie zmienię. W poprzednim sezonie zbyt późno odkryłem kto jest wilkiem, a kto nie i padłem tego dnia. Drugi raz tego błędu nie zrobię. Pewny jedynie jestem co do maryśki - jest to jedyna osoba, której na dzień dzisiejszy mogę zaufać.

DOBRA PANOWIE, DEIMOND ZNA 3 WILKI. WYGRANA NASZA. PROWADZ MISTRZU.

Tak jest - choćby był jeden, to i tak sukces. Za to ty PRO - wyciął byś wszystkich pierwszego dnia :lol:

bo zostałbym ja i wygałbym. Proste