Wilkołaki s10 (gra)

Nio wygrał byś ale po jakiej stronie?;D

Po stronie zwycięzców. To proste

a co za roznica skoro mialbym tajka mozliwosc? Czy bylbym wilkiem, czy wsiokiem ja bym wygral a wy byscie przegrali. Proste.

Głos na Hantus. Powody są napisane wcześniej.

Głosuje na Hantus'a nie mam dziś żadnych tropów więc wypada kogoś poprzeć .

Głos na Niorgiego, popieram Mariskę w jej podejrzeniach. Swoje spostrzeżenia napisałem wcześniej.

A gdzie zniknął Iskacz, Konsek i Kravter? Czy to dobrze, że przestaliśmy na nich zwracać uwagę?

Głos na Oynoki. Powody również podałem wcześniej

Ja jeszcze nie wiem na kogo zagłosować, myślałem nad Hantusem i PlaneLazy który może tylko udawać dobrego zakrywajac się tymi swoimi tabelkami, ale póki co nie osądzam.

Głosuję na Niorgi.

Zarzuty napisałem wcześniej.

Coście się na mnie uwzięli? Macie 20 stron dowodów, a piszecie, że nie macie tropów?

Oddaje głos na PlainLazy.
Działaj Yang.

@ProGmR, jakiś powód?

Głosuję na Niorgi

Powody pisałem wcześniej.

z tego co widze to wstawia tylko tabelki. Pogadal troche jak mialem z nim konflikt, potem wstawil tabelke i powoli zaczal sie udzielac coraz mniej. Teraz wstawia tylko tabelki.

Jak dla mnie PlainLazy to albo Paladyn albo wilkołak, a przynajmniej ma jakąś umiejętność, no chyba, że jest wiesniakiem z tabelkami hehe ;)

Jednakże wątpię w tego wieśniaka z tabelkami. Pisał, że zabawę najbardziej psują wieśniacy którzy nie zastanawiają się nad swoim głosem tylko idą z tłumem.

Też podejrzewam PlainLazy o bycie wilkołakiem ale Niorgi jednak troche bardziej mnie przekonał do bycia wilczkiem.

Możesz jeszcze raz napisać/skopiować z wcześniej czemu Niorgi? Jestem na telefonie w pracy i nie bardzo mam czas na szukanie :)

To że nie kłócę się między pozostałymi członkami wioski, nie wywlekam na wierzch sytuacji sprzed sezonu (wiem, że ja zainicjowałem twoje spalenie wtedy, ale zachowywałeś się jak idiota. Dorośnij) i próbuję moje głosy dopasować do faktów, to znaczy że jestem wilkiem? Kocham twój proces dedukcji - ty możesz dużo krzyczeć od samego początku i to nic nie znaczy. Milknąć w trakcie sezonu i to również nic nie znaczy. Wszystkie zachowania z twojej strony są uzasadnione, podczas gdy jakiekolwiek oznaki aktywności/nieaktywności u innych są podejrzane.

Ty piszesz to w moim kierunku?