ProGmRa
Wilkołaki s10 (gra)
Ok, nie napisałeś i się nie połapałem. Szkoda, że niektórzy tak cicho siedzą, bo nie wiadomo co o nich myśleć. Póki co rzucaky się nawzajem na siebie (dużo udzielający się), a możliwe, że wilczki są wśród tych cichszych graczy.
najpierw wszyscy chcieli mnie spalic, potem jakos z tego wyszedlem. No jak idiota. Tylko ze ty nic wlasnie nie robisz. Jak sie odezwiesz to od swieta gdy ja cos w twoim kierunku napisze. I to tyle. Odbije wiec pileczke i „takim zachowaniem nie pomagasz interesom ludzi”. Szkodzi-spalic. Nie pomaga-tez spalic, bo po co taki ktos potrzebnu. Samym uzywaniem mocy (bo jest taka szansa, nie oszukujmy sie) nie wygrasz. I nie chodzi tu o aktywnosc sama w sobie, tylko o pomoc. Wiem ze istnieje druga opcja, ale jest ona realna tak samo jak ta, ktorej sie trzymam.
Oynoki uważam że Niorgi jest wilkiem ponieważ na samym początku napisał to:
""Idąc za wyliczanką podobną do tej Darkyy'iego oddaje swój głos na Mariska .
( 16.01.1999 16+1+9=26 jest nas 20 więc 26-10 = 16)" i mój komentarz do tego: Dlaczego -10 a nie -20? Może dlatego że jakbyś odjął 20 to byś wytypował Darkyyego? Coś mi tu śmierdzi.
Jak mu to wypomniałem czemu -10 a nie -20 napisał:
"Odkryłaś międzynarodowy spisek mający na celu szybkie wyeliminowanie cię z gry forumowej . Oprócz wszystkich graczy winni są też politycy Pis i Po a także prezydent nie zapominajmy też o hemoglobinie xd ."
Na początku to wydawało się "śmieszne" ale kiedy Darkyy okazał się być wilkołakiem nabrało sensu...
Głosuję na Unknown
Mogę się mylić ale kto ciągle bez większego powodu głosuje na tą samą osobę? Być może to właśnie wilk, który chce wyeliminować kogoś kogo może się bać...
Oynoki uważam że Niorgi jest wilkiem ponieważ na samym początku napisał to:""Idąc za wyliczanką podobną do tej Darkyy'iego oddaje swój głos na Mariska .( 16.01.1999 16+1+9=26 jest nas 20 więc 26-10 = 16)" i mój komentarz do tego: Dlaczego -10 a nie -20? Może dlatego że jakbyś odjął 20 to byś wytypował Darkyyego? Coś mi tu śmierdzi.Jak mu to wypomniałem czemu -10 a nie -20 napisał:"Odkryłaś międzynarodowy spisek mający na celu szybkie wyeliminowanie cię z gry forumowej . Oprócz wszystkich graczy winni są też politycy Pis i Po a także prezydent nie zapominajmy też o hemoglobinie xd ."Na początku to wydawało się "śmieszne" ale kiedy Darkyy okazał się być wilkołakiem nabrało sensu...
Jak już tak szukasz dziury w całym to przypominam ,że wczoraj napisałem ,że wilki szukają kogoś kto jest księdzem lub paladynem i dziwnym trafem ksiądz umarł nie sądzisz ,że to dziwne ? A tak na poważnie taką samą wyliczankę zastosowały oprócz mnie chyba ze 3 osoby ale w twoim przekonaniu to ja jestem wilkiem i tu stawiam pytanie : Skąd pewność ,że to ja jestem wilkiem ?
Mariska, ale czemu mialby odejmowac 20? 10 z tylka, ale kazda inna liczba tez. Jak juz ktos mowil, kazdy mogl sobie ustawic wyliczanke tak, aby wyszla konkretna osoba. Teraz chyba ty sie doszukujesz zwiazku miedzy nim a wilkiem, a jak wiemy dobry wilk, to samotny wilk.
Mariska, ale czemu mialby odejmowac 20? 10 z tylka, ale kazda inna liczba tez. Jak juz ktos mowil, kazdy mogl sobie ustawic wyliczanke tak, aby wyszla konkretna osoba. Teraz chyba ty sie doszukujesz zwiazku miedzy nim a wilkiem, a jak wiemy dobry wilk, to samotny wilk.
Właśnie do tego w sumie zmierzałem tylko tobie to jakoś logiczniej wyszło . Dzięki za zrozumienie . Kontynuując temat Mariski przecież równie dobrze mogłem olać wyliczankę i prosto z mostu zagłosować na ciebie , a nie bawić się w jakieś dyrdymały które teraz rzekomo czynią mnie wilkiem ...
EDIT :
W takim wypadku nie pozostaje mi nic innego jak wycofać poprzedni głos i zmienić typowanego .\
Więc głosuje na Niorgi'ego czyli na samego siebie , zdaje się na osąd ludu !
no wez, bo mnie podepno pod ciebie :< pls stahp
( 16.01.1999 16+1+9=26 jest nas 20 więc 26-10 = 16)" Jest nas 20 więc -10 no bezsens.
Bezsens to głosować samemu na siebie gdy jest się " winnym" , twoja teoria ma przecież sens przecież nie stworzyłeś jej bez odpowiednich dowodów mam rację ?
Marycha jest najmniej podejrzana, bo na nią był atak. Więc jedna osoba odpada, PRO gra dziwnie. Nie wiem czy sam chce, to wygrać czy ma ukryty cel. Jednak jest pewne nie jest wilkiem - ile głosów na niego pierwszego dnia poszło. Więc dam rękę uciąć, że on odpada,
PlainLazy gra tajemnico, i pokazuje nam różne cyferki, i tabelki. Jednak analizuje sytuacje na swój sposób - gra dziwnie - tak samo jak Pro. Jednak czy ktoś gra inaczej, musi być wilkiem ?
Więc albo ci dwoje chcą dograć do końca, i do końca będą głosować na siebie albo wodzą wszystkich za nos.
Ja jednak będę stanowczy i oddam głos na trójcę z mej listy.
Marycha jest najmniej podejrzana, bo na nią był atak. Więc jedna osoba odpada, PRO gra dziwnie. Nie wiem czy sam chce, to wygrać czy ma ukryty cel. Jednak jest pewne nie jest wilkiem - ile głosów na niego pierwszego dnia poszło. Więc dam rękę uciąć, że on odpada,PlainLazy gra tajemnico, i pokazuje nam różne cyferki, i tabelki. Jednak analizuje sytuacje na swój sposób - gra dziwnie - tak samo jak Pro. Jednak czy ktoś gra inaczej, musi być wilkiem ?Więc albo ci dwoje chcą dograć do końca, i do końca będą głosować na siebie albo wodzą wszystkich za nos.Ja jednak będę stanowczy i oddam głos na trójcę z mej listy.
Psss Mariska to facet jest ;p
Od teraz sytuacja jest, jasna w wiosce kto facet, a kto nie
Ja swego zdania nie zmieniam, tak samo jak Mariska głosuję na Niorgi.
Ja tam idę w zaparte, i swój głos kieruję na Oynoki.
Wygląda na to ,że będę dziś na stosie chętnie zobaczyłbym minę Mariski i Eddard'a po ogłoszeniu wyników
Ja w takim razie głosuję na Iskacza. Wcześniej pisał ale jak przestaliśmy na niego zwracać uwagę to zamilkł.
@Niorgi, nie tak prędko. Jeszcze ja mogę zawitać na stosie
Oddaję swój głos na Iskacz.
Ps yang proszę o zmianę koloru
Marycha jest najmniej podejrzana, bo na nią był atak. Więc jedna osoba odpada, PRO gra dziwnie. Nie wiem czy sam chce, to wygrać czy ma ukryty cel. Jednak jest pewne nie jest wilkiem - ile głosów na niego pierwszego dnia poszło. Więc dam rękę uciąć, że on odpada,PlainLazy gra tajemnico, i pokazuje nam różne cyferki, i tabelki. Jednak analizuje sytuacje na swój sposób - gra dziwnie - tak samo jak Pro. Jednak czy ktoś gra inaczej, musi być wilkiem ?Więc albo ci dwoje chcą dograć do końca, i do końca będą głosować na siebie albo wodzą wszystkich za nos.Ja jednak będę stanowczy i oddam głos na trójcę z mej listy.
co
atak? Nie gadaj że 2 dnia paladyn ochronił mnie przed atakiem przecież nigdzie tego nie pisze czyli jesteś wilkiem?