Wilkołaki s10 (gra)

Nie mam lepszego typu, niż ten przez dziwny sposób wyliczeń Niorgiego, więc to na niego dziś głosuję.

A gdzie napisałem o dwóch dniach ? Napisałem paladyn cię ochronił, co wyklucza cię z podejrzanych. No chyba, to logiczne na ten moment.

Gdzie jest napisane, że paladyn obronił akurat ją?

Marycha jest najmniej podejrzana, bo na nią był atak. Więc jedna osoba odpada, PRO gra dziwnie. Nie wiem czy sam chce, to wygrać czy ma ukryty cel. Jednak jest pewne nie jest wilkiem - ile głosów na niego pierwszego dnia poszło. Więc dam rękę uciąć, że on odpada,PlainLazy gra tajemnico, i pokazuje nam różne cyferki, i tabelki. Jednak analizuje sytuacje na swój sposób - gra dziwnie - tak samo jak Pro. Jednak czy ktoś gra inaczej, musi być wilkiem ?Więc albo ci dwoje chcą dograć do końca, i do końca będą głosować na siebie albo wodzą wszystkich za nos.Ja jednak będę stanowczy i oddam głos na trójcę z mej listy.

Wait, what? Skąd wiesz kto został obroniony przez paladyna? Czy tylko ja czegoś nie wiem, czy może my nie wiemy czegoś, co ty wiesz? I Marycha nie jest najmniej podejrzana. Powiedziałbym nawet, że bardziej podejrzana, jeżeli to na nią rzeczywiście był skierowany atak. Użyj zdolności logicznego myślenia, a nie skaczesz z kwiatka na kwiatek. Przecież w grze jest taka klasa jak Siewca Zarazy i bezproblemowo mógł ją przemienić lub to zrobi. A co do Ciebie Deimond to, według mnie, zachowujesz się najbardziej podejrzanie z nas wszystkich. Skaczesz z kwiatka na kwiatek jak pijany trzmiel. Najpierw Oynoki, potem ja i Neiara, teraz ProGmR. Nie sądzisz, że to dziwne i wręcz idiotyczne?

Chyba właśnie sam się wkopałeś, przyjacielu, gdyż jedyne osoby, które wiedzą kto został ochroniony to paladyn i wilczki.

No właśnie to mnie zastanawia skąd on wiedział że paladyn obronił mnie jak ja nawet nie wiem że zostałem obroniony.
I teraz mam dylemat Niorgi czy Deimond....

W tej chwili DeimonD zaczyna być dla mnie bardziej podejrzany niż Niorgi, ale równie dobrze może być paladynem nieznającym zasad, więc raczej głosu nie zmienię przed przeczytaniem jego wyjaśnienia.

Jako paladyn zrobiłby taką głupotę i przyznał się, że wie kto został obroniony wczoraj? Nie wiem już co o tyk myśleć zastanawiam się nad zmianą głosu.

bardziej prawdopodobne ze z ta ochrona to DeimonD sam sobie wmowil. o chyba ze jest paladynem (rip) albo wilkiem (rip x2).

Zmieniam głos na DeimonD

Oddaje głos na Oynoki. Wydaje mi sie najbardziej podjerzany.

Nie macie powodu mi ufać , i nawet nie oczekuje zaufania lecz ja nie posiadam jakiegoś cudownego zmysłu pokazującego mi kogo obronił paladyn .

Iskacz, jesteś kolejny na mojej liście podejrzanych. Myślę, że nie muszę tłumaczyć za co.

Tak samoistnie przemieniłem się w wilka :lol: Ja tam swoje wiem, nie raz padałem bo odkryłem tożsamość wilka. Ja głosu nie zmienię, choćby nie wiem co się dzisiaj stało.

DeimonD ty nawet nie wiesz o czym my mowimy....

To prawda, nie wie.

Kiedy wyniki ?

Za kilka minut.

Wait, what? Skąd wiesz kto został obroniony przez paladyna? Czy tylko ja czegoś nie wiem, czy może my nie wiemy czegoś, co ty wiesz? I Marycha nie jest najmniej podejrzana. Powiedziałbym nawet, że bardziej podejrzana, jeżeli to na nią rzeczywiście był skierowany atak. Użyj zdolności logicznego myślenia, a nie skaczesz z kwiatka na kwiatek. Przecież w grze jest taka klasa jak Siewca Zarazy i bezproblemowo mógł ją przemienić lub to zrobi. A co do Ciebie Deimond to, według mnie, zachowujesz się najbardziej podejrzanie z nas wszystkich. Skaczesz z kwiatka na kwiatek jak pijany trzmiel. Najpierw Oynoki, potem ja i Neiara, teraz ProGmR. Nie sądzisz, że to dziwne i wręcz idiotyczne?Chyba właśnie sam się wkopałeś, przyjacielu, gdyż jedyne osoby, które wiedzą kto został ochroniony to paladyn i wilczki.

Z tego co pisze w zasadach to wilki jeszcze nie mogły nikogo zamienić bo siewca potrzebuje 3 mordów a dopiero 1 im się udał

515x781_1724_Dark_Lantern_2d_fantasy_sha

Mądry szaman to poteżny szaman, jesteś trupem Panie Deimond, a może raczej... egzekutorze.

A to przepraszam. Co nie zmienia faktu, że DeimonD wie za dużo i wątpię, żeby ktokolwiek chciał powierzać mu takie informacje. Już wolałbym sam na siebie zagłosować niż coś takiego mu napisać.

EDIT HA :D A NIE MÓWIŁEM?!